דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

יש 10 אנשים שלא שילמו עדיין מתוך 15 זוגות נעליים, אני רק אומר שביום ראשון ה16.5.2010 ההזמנה תצא תרצו או לא ולא תהיה לכם הזדמנות לקנות נעליים בקרוב כי אני לא אעשה את זה שוב ותצטרכו להזמין אצמעית.
בקשר לכמה ימי עסקים, אני שולח ב USPS הם רושמים באתר 6-10 ימי עסקים תקח עוד שבוע שזה בטח יטייל במכס + עוד כמה ימים שאני לוקח הפרש ממשלוח למשלוח כדי לא לעורר חשד (מחלק ל2) אז יקח סה"כ ממועד ההזמנה (ה16.5) כ-21 ימי עסקים.
zuko זה לא יוסיף פלטה בסקוואט, אבל אתה תהיה הרבה יותר יציב, הטכניקה שלך יכולה להשתפר ואולי באמת תוכל להרים יותר אבל רק בגלל הטכניקה.
אופיר אני מעדיף לקחת מידה קצת יותר גדולה מאשר יותר קטנה, כי עם קטנה אין לך מה לעשות עם גדולה עוד אפשר להסתדר (תכניס מידרסים LOL)
בכל מקרה יש לך את זה, זה דיי יעיל לבדוק את המידה, תדפיס ותבדוק:
http://www.vsathletics.com/sizingm.pdf

אני מעוניין 100%! אני מתאמן בירושלים בהרמת משקולות (נווה יעקוב), ואני ממש צריך את הנעליים. כל הכבוד על ההשקעה!

אני מידה 42.

אני שמח בשבילך, אבל המידה שלך אמורה להיות במספרים אמריקאים (ראה הערכת מידות בהודעה הראשונה באשכול) + תעביר את הכסף ב PAYPAL ותרשום מאיזה אזור אתה ואיזה נעל אתה רוצה לבנה או שחורה.

סבבה אני רוצה לדעת מי + אישור מעומרי שאותו אחד "שילם", כדי שנסמן אותו באשכול.

מכתב

Hadash
מקום מגורים : חיפה
סוג נעל : לבן
מידה : 11.5 (אני 46 באדידאס , 46 באסיקס , 45.5 בנייק , מקווה שזה יתאים 😃 )

אני עכשיו מעביר תכסף אשמח למייל חזרה שאדע שהכל בסדר

---------- התגובה התווספה ב 14:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:41 ----------

שלחתי את הכסף
אשמח שתגידו לי שהכל בסדר

תודה

Hadash
מקום מגורים : חיפה
סוג נעל : לבן
מידה : 11.5 (אני 46 באדידאס , 46 באסיקס , 45.5 בנייק , מקווה שזה יתאים 😃 )

אני עכשיו מעביר תכסף אשמח למייל חזרה שאדע שהכל בסדר

---------- התגובה התווספה ב 14:48 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:41 ----------

שלחתי את הכסף
אשמח שתגידו לי שהכל בסדר

תודה

צריכים לעשות איתן סקוואט מלא

חאלס לזיין פה את המוח

ההזמנה נסגרת ב 20 זוגות נעליים ואי אפשר להצטרף גם אם ממש רוצים.

שני דברים:
1. אנשים שנכון לעכשיו שילמו/יצרו קשר לתיאום התשלום -
As-21
kobi
tuxlight (שני זוגות)
Hadash
קרמבו
מר לאטס
Deus
DMDaniel

* אם שכחתי מישהו ששלח, תעדכנו אותי בבקשה

2. אני מבקש שכל אחד יוודא שהמידה/צבע שהוא רוצה זה מה שמופיע בהודעה הראשית של השרשור הזה.
לא אוכל לעקוב אחרי כל ההודעות האישיות וביום ביצוע ההזמנה פשוט אעתיק משם.

חברה תעזרו לי פה בקשר למידה
האסקיס שלי 42.5 אבל לפי הטבלה אני אמור להיות מידה 9 כי הרגל שלי לא עוברת את ה 27.5 סמ
היא משהו כמו 26.5-27 ס"מ
הקטע שאני זוכר שעדיף בנעלים מסוג כזה שהמידה תהיה בול כדי שיעשו את העבודה.
ההתלבטות היא בין 42 ל 42.5 (זתאמרת 9 ו 9.5)

אני 42 או 42.5 ברוב הנעליים (סוקוני, אולסטר) ולי מתאימה מידה 9 בול. אתה יכול לקחת 9.5 ומקסימום להתאמן עם גרביים עבות יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית