הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

מה אתם אומרים מדדתי את המדיה שלי לפי הדף להדפסה שפרסמו פה.

ויצא שאני 10 בול ממש על המילי מטר מה אתם אומרים לקחת מידה 10 או שעדיף שיהיה מרווח ולקחת 10.5 ?

עכשיו הוצאתי גם את הדף הזה.. כן בדקתי שהוא בגודל הנכון

ויצאתי בול 11 כמו שחשבתי.. כבר התבלבלתי לגמרי...

קיצר נראה לי נחזור לגודל המקורי

2 זוגות
11 ו- 11.5

לפי דעתי קח 10.5 מקסימום יהיה קצת גדול, אתה תחיה עם זה.. תוסיף גרב/גרב עבה,אתה תמצא פתרון.
אבל מצד שני אם תקח 10 יכול להיות שזה יהיה בול או שיהיה קצת לוחץ..
זה להודעה של As-21

פורסם במקור על ידי עמרימרג
שני דברים:
1. אנשים שנכון לעכשיו שילמו
As-21
kobi
tuxlight (שני זוגות)
tuxlight
Hadash
קרמבו
אזולאי
מר לאטס
Deus
DMDaniel
קורן
DropDead
Mr_Big
Leftyland
מנשה93
בנצורם
עמרימרג
TheZort

VSorder (בתהליך. מחכה לאישור שהעברת)

* אם שכחתי מישהו ששילם, תעדכנו אותי בבקשה

2. אני מבקש שכל אחד יוודא שהמידה/צבע שהוא רוצה זה מה שמופיע בהודעה הראשית של השרשור הזה.
לא אוכל לעקוב אחרי כל ההודעות האישיות וביום ביצוע ההזמנה פשוט אעתיק משם.

נערך לאחרונה:
עמרי או משה בבקשה תשנו את המידה שלי ל 10.5 מדדתי בלי גרביים לפי הדף באמת עדיף שיהיה לי מרווח.

אתם מפספסים את העניין שהנעל צריכה קצת ללחוץ, זה לא אמור להיות נוח, זה אמור לשבת חזק על הרגל כדי שהרגל לא תזוז בפנים.

אתם מפספסים את העניין שהנעל צריכה קצת ללחוץ, זה לא אמור להיות נוח, זה אמור לשבת חזק על הרגל כדי שהרגל לא תזוז בפנים.

עידן מה אתה אומר 10.5 או 11 ... 😣

אני כבר מבולבל לגמרי ...

ד"א.. הבנתי שמחר מביאים את הכלוב למכון? 😲
נבוא לעשות אימון מול כל הליצנים 😆
וללמד את שי סקוואט [LB .. למקרה שטעית חחח... 🤡]

נערך לאחרונה:
קח 10.5 הכי הרבה, אם לא 10.
אמרת שאתה 45 באסיקס ו-43 באולסטאר נכון? אם נקח את הטווח העליון, 10.5 זה 44.66 ו-11 זה 45.33 זאת אומרת יותר מהגבול העליון שלך.

אני 43 בסאקוני ו-41 באולסטאר ולקחתי מידה 8 שזה 41.33, מידה וחצי פחות מהסאקוני. למרות שזה אדידס ולא VS אז יכול להיות שהמידות שלהם שונות.

כן מחר אמורים להביא את הכלוב ביחד עם הרבה מכשירים חדשים (יהיה סגור מחר). אבל ממה שראיתי זה לא כלוב כמו בסילבר, זה פאוור ראק פתוח כזה, כל עוד מוטות הביטחון יהיו נמוכים מספיק זה לא ממש ישנה הרבה, אני רק מפחד שהם יהיו גבוהים מידי.

נערך לאחרונה:

תשמע עשיתי את המדידה בלי גרביים יחף וזה היה בול על המילי אז אתה אומר שעדיף שזה יהיה
ככה ?

קח 10.5 הכי הרבה, אם לא 10.
אמרת שאתה 45 באסיקס ו-43 באולסטאר נכון? אם נקח את הטווח העליון, 10.5 זה 44.66 ו-11 זה 45.33 זאת אומרת יותר מהגבול העליון שלך.

אני 43 בסאקוני ו-41 באולסטאר ולקחתי מידה 8 שזה 41.33, מידה וחצי פחות מהסאקוני. למרות שזה אדידס ולא VS אז יכול להיות שהמידות שלהם שונות.

כן מחר אמורים להביא את הכלוב ביחד עם הרבה מכשירים חדשים (יהיה סגור מחר). אבל ממה שראיתי זה לא כלוב כמו בסילבר, זה פאוור ראק פתוח כזה, כל עוד מוטות הביטחון יהיו נמוכים מספיק זה לא ממש ישנה הרבה, אני רק מפחד שהם יהיו גבוהים מידי.

אז נראה לי גם לחןא ני ירויד בחצי מדיה וייקח 10.5 ו 11 ...
על הסרט מדידה הזה שהביאו פה לי יצא בול 11 ולחן בול 11.5 ...

אה כן.. לא כלוב.. חחח.. מזה משנה.. גם פאוור ראק אחלה.. פשוט הולכים 2 צעדים אחורה ולוקחים ספוטר

רגע לא שמתי לב, הסרט מדידה הזה אמור לתת לכם את מידות הנעל של VS לפי אורך הרגל שלכם? אם כן אז תלכו לפי זה, אולי המידות של VS שונות מאדידס, אני לא רוצה להטעות אתכם ושבסוף תתקעו עם נעליים ממש קטנות. אני הלכתי על ההשואה של מידות נעלי ספורט.

הסרט מדידה הזה אמור להיות לפי הנעליים של VS ...

חחח... טוב יאללה מקסימום נתאמן עם גרביים עבות

חחח....משה. פעם אחרונהש אני מטריד אותך לגבי הנעליים האלה

תשנה לי בחזרה למידה 11 ו 11.5 בהזמנה

השאלה אם לפי סרט המדידה אני בידיוק 10 השאלה אם עדיף לקחת קצת יותר גדול או ללכת על בידיוק 10 ?

על הסרט מדידה הזה רשום

count along the lines to find your shoe size

מה שלדעתי אומר שמה שיוצא לך זאת המידה... לפחות ב VS

טוב נו תשנו את זה בחזרה למידה 10 וזה סופי אני לא אבלבל לכם את השכל יותר על זה.
אז בבקשה משה או עמרי תשנו בחזרה את המידה למידה 10.

תודה מצטער על הטירחה

עמרי, העברתי תשלום ב- Paypal
10.5 לבן רוסים, רחובות.

הגיע. עדכנתי בטבלה בהודעה שלי קצת למעלה.

VSorder - לא ברור לי אם העברת או לא.

עד כמה שאני מצליח לעקוב, נשאר מקום נוסף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית