דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

משה, תשים במשלוח אחד עבורי 7 זוגות נעליים עבור:
קפטן שלד
מקום מגורים: תל אביב
סוג נעל: לבן של הרוסים.
מידה: 10

DMDaniel
מקום מגורים: רמת השרון
סוג נעל: שחור
מידה: 9

מר לטיסימוס
מקום מגורים: ת"א/גבעתיים
סוג נעל: שחור

Deus ex machina
מקום מגורים: כל מקום בארץ
סוג נעל: לבן
מידה: 12

עמרימרג
מקום מגורים: מרכז

קרמבו
מקום מגורים: מרכז

אזולאי
מקום מגורים: רמת גן
מידה: 9.5

שרמוטות הדואר האלו אם משתמשים בקופסה שלהם שזה 12X12X5.5 אינץ זה $55 אם משתמשים בקופסה שלך זה $110 על אותו משקל, ביזיון...

אספתי עכשיו את הקופסאות של הדואר, אם נכנסים שם 3 נעליים אני אהיה שמח, נראה לי שקצת נאכלנו עם המשלוח

טוב אין מצב אפילו להכניס שם 3, נצטרך לשלוח בקופסה משלנו זאת אומרת $110 למשלוח של 20 פאונד X3
$330 למשלוח קצת חרא אבל לקחנו אקסטרה MONEY זה אמור לעבוד.
או לשלוח את זה ל2 משלוחים של 10 ו 11, שניהם בסביבות ה 30 פאונד מה שיוצא $158 למשלוח X2 =
$316 קצת יותר זול וזה לא ישנה הרבה... (אלו גם לא מחירים סופיים יכול להיות 5 פאונד לכאן ולשם אני מתבסס על המשלוח ששלחו ששקלתי אותו ויצא שכל נעל בערך 2.7 פאונד עם הכיסוי שלו (שלא שוקל כלום).
בקיצור אני אחכה לקבלה ואז אשלח הכל ביחד, עדיף לשלוח זאת ל 3 משלוחים שונים ככה לא תצטרכו להתעסק עם משלוחים בארץ ההפרש כולה $15

תבדוק קופסאות של UPS הם אלו שמייצרים ל USPS את הקופסאות שלהם בכלל.
או שאם אתה יכול תארגן קופסת קרטון פשוטה.

אם מישהו אחר לא יתנדב מהצפון באיזור חיפה כי אני לא גר כבר בחיפה ויהיה יותר נוח לשלוח לחיפה כי
אני רואה שיש 3 אנשים מהאזור והם יוכלו להסתדר בינהם בלי משלוחים.
אין לי בעיה שתשלח לי במידה ומישהו לא יתנדב.

הבעיה בקופסאות שזה חייב להיות של USPS שרשום עליו השם שלהם וכל החרא שלהם וזה ממש קטן אי אפשר להכניס לשם כלום.
המשלוח כנראה יצא $330 ל 3 חבילות :\ זה 1300 ש"ח לערך מה שיוצא $180 יותר ממה שתיכננו (אני התבססתי שכל נעל היא 1050 גרם כמו שמישהו פה אמר לי (האממ האמ) וזה בכלל 1230 גרם לנעל.
כמובן גם שהאתר של USPS נאצי ולא אומר שזה חייב להיות קופסה שלהם...
במקרה הכי גרוע יוצא פה גירעון של 30 ש"ח לערך לכל אחד מה שיתקזז במידה ורשויות המכס והמע"מ לא ידפקו אותכם במכס מה שלא סביר שיקרה... כמה טוב לקחת יותר ממה שצריך, עכשיו כנראה זה יהיה יעיל.
אני חושב שכדאי לשלוח לבחור כאן שהזמין את החגורות בחיפה, ככה תושבי הצפון יוכלו להרוג 2 ציפורים במכה.
עמרי אני צריך שתעביר $365 (כולל מיסים) שהם 1380 ש"ח לערך לאור, אור צריך להיפגש עם רן ביום ראשון כנראה לתת לו כסף + לעשות איזה סחר בסמים קטן והוא אולי יעבור דרכך כי הוא יהיה באזור אז תמסור לו והוא ידאג להעביר את העניין אלי.

ישנה סבירות נמוכה שחסרים 160 ש"ח (או יותר), לא בטוח אבל בואו נגיד שאם כן תידרשו להשלים זאת (מדובר על 7-10 ש"ח מכל אחד), אתם לא תקבלו את הנעלים מהנציגים שנשלחים אליהם הנעליים עד שלא תשלמו את הפער, וגם תקבלו את הנעל ולא תשלמו אתם תושעו מהאתר + לא תוכלו לחזור לכאן בחיים + אני אמרר לכם את החיים ואני אמצא מישהו שידפוק לכם את הפלאפון באמצע אימון ואמכור אותו ב EBAY 😃 (אני לא ממש צוחק בהקשר הזה, אני מכיר לפחות בן אדם אחד מכל מכון כמעט בארץ ככה שלא בעיה למצוא מי הבן אדם שיסדר לעצמו פה קומבינה על הגב של אחרים, כמו שכיבדו אותכם ועשו את ההזמנה בשבילכם בזמן שאתם ראיתם טלויזיה ואכלתם פחממה עם חלבון, תכבדו אחרים).

חחח הרגת אותי עם התגובה האחרונה. כל מי שיאסוף את הנעל שלו ישלים את הכסף, אולי נעשה את זה במוקדים (אני אקח גם ככה 4 זוגות ואשלם על כולם וכו'). נעשה את זה מסודר, דונט וורי.

לא יודע נראה לי שכן, אני אבקש גם לעשות ביטוח לחבילה זה עולה בד"כ איזה 3-5 דולר אם זה יעלה יקר אני לא אעשה, מה שכן אני יודע שהם לוקחים איזה 2 דולר לחבילה לבקש אישור חתימה בעת קבלת המשלוח את זה אני אעשה בטוח.

ישנה סבירות נמוכה שחסרים 160 ש"ח (או יותר), לא בטוח אבל בואו נגיד שאם כן תידרשו להשלים זאת (מדובר על 7-10 ש"ח מכל אחד), אתם לא תקבלו את הנעלים מהנציגים שנשלחים אליהם הנעליים עד שלא תשלמו את הפער, וגם תקבלו את הנעל ולא תשלמו אתם תושעו מהאתר + לא תוכלו לחזור לכאן בחיים + אני אמרר לכם את החיים ואני אמצא מישהו שידפוק לכם את הפלאפון באמצע אימון ואמכור אותו ב EBAY 😃 (אני לא ממש צוחק בהקשר הזה, אני מכיר לפחות בן אדם אחד מכל מכון כמעט בארץ ככה שלא בעיה למצוא מי הבן אדם שיסדר לעצמו פה קומבינה על הגב של אחרים, כמו שכיבדו אותכם ועשו את ההזמנה בשבילכם בזמן שאתם ראיתם טלויזיה ואכלתם פחממה עם חלבון, תכבדו אחרים).
LOL

לאן בצפון זה יגיע? אין לי אפשרות להגיע לצפון..
כנראה לחיפה, אלא אם עידן (דאס אקס) ירצה את החבילה שלו לצפון ואז הוא יתחלף איתך.
תשלם 15 ש"ח דואר רשום לאותו בן אדם או שאם ישאר עודף ישלחו לך את זה בחינם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית