נק' מוניטין:
58,709
- 103,293
- 12,432
ההזמנה נסגרה!!!!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני בסוף מחלק את החבילה ל2 בלבד כי אין לי קופסאות לדבר הזה והדואר רוצה על כל קופסה עוד איזה 10-15 דולר וזיבי יקבלו.
קופסה אחת עם 14 זוגות נעליים הולכת לעמרי, קופסה שנייה הולכת לצפון (מחכה לשם ולכתובת)
אני עדיין צריך שמישהו יחליף את הנעל 9 לבנה שלו בנעל 9 שחורה, אם לא אני פשוט שולח ככה ובעיה שלכם.
לפי דעתי אם אף אחד לא לוקח יוזמה פשוט תעשה הגרלה בין המשתמשים שהזמינו מידה 9 ואינעל העולם..
בירוקרטיה SUCKS
מסתבר שהקופסאות ש VS שלחו לי לא טובים לשליחה לדואר לישראל כי הם גדולים בערך פי 2 ממה שמותר לשלוח עם PRIORITY MAIL, אם אני רוצה אני בשמחה יכול לשלוח ב EXPRESS (ממש לא).
המידות שלהם ממש מסריחות, הם אומרים 79 אינץ מקסימום כשה girth שזה הגובה + הרוחב של הקופסה כפול 2 כל זה פלוס האורך לא יעבור 79"" מה שנשאר לי זה קופסה מסריחה של 14X14X14 שאני צריך להזמין עכשיו במיוחד בשביל המשלוח הזה ואני חייב לחלק את זה ל-3 כי אחרת זה לא יכנס.
אז שגיא שלח לי שוב את הכתובת שלך, לא מזמין לכם כלום יותר בחיים זה פשוט בלאגן אטומי...
קופסאות של USPS הם קופסאות קטנות, נכנס שם בקושי 2 זוגות נעליים, אני צריך לשלוח 14 ו 7, אלו קופסאות ענקיות, בכל מקרה הזמנתי כרגע קרטונים צריכים להגיע מחרTHAT SUCKS
מקווה רק שלא יעשו בעיות בגלל החלוקה ל 3 במכס.
משה אולי תשלח 2 קופסאות לעומרי כדי לא לעורר חשד במכס לא ככה ?
מוזר לגבי כל הקטע עם הקופסאות כי קיבלתי נעליים בקופסה לא של USPS מארה"ב.
כל הקטע הזה מוזר.