הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון ███ ✯ ✯ קנייה קבוצתית של נעלי הרמת משקולות - VS Athletics ✯ ✯ ███

AS-21 פזר
עמרי מה המצב הכספי? אם יש עודף קח לעצמך וכולם לכו תחפשו, העמלות שישולמו ל PAYPAL יהיו יותר ממה שתקבלו, זה עמלת טירחה.

סוף סוף,
מחר / מחרתיים אני אבוא לקחת אותן ואת החגורה.

תגיד לי שעוד לא עשית בחגורות מעשיי סדום? 😃

לכל מי שבקבוצה שלי יום ראשון אני אפזר את הנעליים אני אעשה נסיעה במיוחד.

אין לי אפשרות לעשות את זה ביום אחר בגלל העבודה.
אלו שלא מאיזור הצפון וכו אני אשלח לכם את הנעליים בדואר רשום זה יעלה לכם 19 ש"ח העברה לפייפל שלי כולל
עמלות ככה שתצרו איתי קשר במייל כדי לקבל את הפייפל שלי וכדי למסור את הכתובת שלכם.
שאר החברה בבקשה תתאזרו בסבלנות אני אשתדל אולי להקדים את הפיזור להשבוע אבל אני לא מבטיח כלום.

תודה AS21, אני מעדיף להעביר בהעברה בנקאית אבל אם אתה מעדיף PAYPAL אני יפתח.
תעדכן בבקשה 😃 ותודה על הטירחה

מעדכן:
עד כה האנשים האלו קיבלו או נשלח להם בדואר את הנעליים.
Hadash
menashe93
kobi

זהו אגב על בסוף 29 שקל למשלוח כי לא מצאתי קוספת קרטון למשלוח ונאלצתי לקנות מהדואר.
קיבלתם מייל על זה בבקשה תשלחו לי את החסר.

tuxlight לך אני אסע לחיפה ואמסור לך אישית את הנעליים ביום ראשון אז תפנה אליי ותגיד לי איפה נפגש
בחיפה ובאיזה שעה יהיה לך נוח תשאיר טלפון גם.

VSORDER אני צריך לברר בדואר אם אני יכול לעשות את כל התהליך בגוביינה או שתארגן פייפל כדי לשלוח
לי את עלות המשלוח אלייך.

נערך לאחרונה:
מעדכן:
עד כה האנשים האלו קיבלו או נשלח להם בדואר את הנעליים.
Hadash
menashe93
kobi

זהו אגב על בסוף 29 שקל למשלוח כי לא מצאתי קוספת קרטון למשלוח ונאלצתי לקנות מהדואר.
קיבלתם מייל על זה בבקשה תשלחו לי את החסר.

tuxlight לך אני אסע לחיפה ואמסור לך אישית את הנעליים ביום ראשון אז תפנה אליי ותגיד לי איפה נפגש
בחיפה ובאיזה שעה יהיה לך נוח תשאיר טלפון גם.

VSORDER אני צריך לברר בדואר אם אני יכול לעשות את כל התהליך בגוביינה או שתארגן פייפל כדי לשלוח
לי את עלות המשלוח אלייך.

אחלה תודה רבה.. אני שולח הודעה ✌️

עדכון קצר:

הערב קיבלתי את הנעליים של מורן ושלי משגיא. הנעליים מתאימות פיקס (נעזרתי בטבלה). מחר אימון ראשון עם הנעליים- יהיה כיף.
בהזדמנות הזאת יצא לי לפגוש גם את שגיא וגם את מורן. גברים אחד אחד. חבר'ה טובים. חבל שלא כל המכון חבר'ה טובים כמוכם.

תודה ענקית למשה ועומרי על האדמיניסטרציה, ולשגיא על האחסון, החלוקה והטרטור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית