הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

משהו שתמיד סקרן אותי

הוא צודק 100% (קוצר) איך תתיחס לנשים תלוי בעיקר וכמעט רק בחינוך שקיבלת והסביבה שאתה מוקף בה

לא רואה כל קשר לפורנו אולי הקשר היחיד זה שכל טמבל מת להגיד איך הוא עשה דוגי עם רוסיה סליחה על הבוטות
וזה שאתה רואה את זה, זה לא "מחנך" אותך להחפיץ את הנשים?

יש חוקר התמכרויות ברשת בשם איתן זימן, הוא חוקר התמכרויות לרשתות חברתיות, משחקים וגם ל*****, כחלק מהמחקרים שהוא הביא שם הוא הראה ש***** מפרישה כמות דופמין כמו בשימוש בקריסטל מת' רק בניגוד אליו היא זמינה זולה וחוקית, עוד הוא הוסיף שהמוח משתנה תמיד קרי אם בנתיב הגמול הופרש דופמין הוא "חוצב" במוח "תעלה", כדי שתרגיש אותו סיפוק אתה צריך להרחיב את התעלה, וכמו שהראה המחקר לכמות הדופמין שמופרש בעת צפייה בתכנים הללו אין שני, כלומר הצפייה בזה משנה לך את המוח, וגורמת לך להיות מכור, אני לא מאמין שיש אדם שצופה בזה ולא התמכר, אם כן אז הוא סריס או הומו...
נייס אז אני לא אתמכר למת' אם אנסה

איך לעזאזל סרטון פורנו יחנך אותי חחחחחח, בהנחה שמישהו קיבל חרא חינוך או לא קיבל אני משער שהוא יהיה יותר גס/מטריד ובו זמנית הוא היה כזה גם בלי פורנו

מעבר לזה שפעם לא היה פורנו והטרדות מיניות זה היה על גבול המקובל בחברה, כמה שיגידו על הדור הזה חרא יש מודעות להרבה נושאים

הוא צודק 100% (קוצר) איך תתיחס לנשים תלוי בעיקר וכמעט רק בחינוך שקיבלת והסביבה שאתה מוקף בה

לא רואה כל קשר לפורנו אולי הקשר היחיד זה שכל טמבל מת להגיד איך הוא עשה דוגי עם רוסיה סליחה על הבוטות
הסביבה שאתה מוקף בה זה גם הסביבה שאתה מקיף את עצמך בה, ולראות תכנים זה לחנך את עצמך וזה ישפיע על איך שתתייחס לנשים גם אם אתה לא מודע לזה, לגבי סביבה שאתה מוקף בה, למדנו מרבותינו כלל, במקום שאין איש השתדל להיות איש
נייס אז אני לא אתמכר למת' אם אנסה

איך לעזאזל סרטון פורנו יחנך אותי חחחחחח, בהנחה שמישהו קיבל חרא חינוך או לא קיבל אני משער שהוא יהיה יותר גס/מטריד ובו זמנית הוא היה כזה גם בלי פורנו

מעבר לזה שפעם לא היה פורנו והטרדות מיניות זה היה על גבול המקובל בחברה, כמה שיגידו על הדור הזה חרא יש מודעות להרבה נושאים
אנשים שצופים בטלוויזיה נוטים להתנהג כמו מה שהם רואים בטלוויזיה, אני נתקל בתופעה הזאת לא אחת

קח את זה לאן שבא לך

הסביבה שאתה מוקף בה זה גם הסביבה שאתה מקיף את עצמך בה, ולראות תכנים זה לחנך את עצמך וזה ישפיע על איך שתתייחס לנשים גם אם אתה לא מודע לזה, לגבי סביבה שאתה מוקף בה, למדנו מרבותינו כלל, במקום שאין איש הייה איש

אנשים שצופים בטלוויזיה נוטים להתנהג כמו מה

קח את זה לאן שבא לך
המשפט הראשון דיי נכון רק שאתה מוציא את זה מההקשר ובכלל לא אומר משהו מנוגד אליי

המשפט השני גורם לי להרגיש סאחי אחושרמוטה כי התכנים שאני צופה בהם דיי כאלה
לאדע אתה אוהב להביע דעה הכל נחמד ויפה עם זאת אתה לא אומר פה שום טענת נגד שבאמת צריכה התייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית