וזה שאתה רואה את זה, זה לא "מחנך" אותך להחפיץ את הנשים?הוא צודק 100% (קוצר) איך תתיחס לנשים תלוי בעיקר וכמעט רק בחינוך שקיבלת והסביבה שאתה מוקף בה
לא רואה כל קשר לפורנו אולי הקשר היחיד זה שכל טמבל מת להגיד איך הוא עשה דוגי עם רוסיה סליחה על הבוטות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וזה שאתה רואה את זה, זה לא "מחנך" אותך להחפיץ את הנשים?הוא צודק 100% (קוצר) איך תתיחס לנשים תלוי בעיקר וכמעט רק בחינוך שקיבלת והסביבה שאתה מוקף בה
לא רואה כל קשר לפורנו אולי הקשר היחיד זה שכל טמבל מת להגיד איך הוא עשה דוגי עם רוסיה סליחה על הבוטות
למה שזה יחנך אותו להחפיץ נשים אם הוא קיבל חינוך טוב שאומר אחרת?וזה שאתה רואה את זה, זה לא "מחנך" אותך להחפיץ את הנשים?
נייס אז אני לא אתמכר למת' אם אנסהיש חוקר התמכרויות ברשת בשם איתן זימן, הוא חוקר התמכרויות לרשתות חברתיות, משחקים וגם ל*****, כחלק מהמחקרים שהוא הביא שם הוא הראה ש***** מפרישה כמות דופמין כמו בשימוש בקריסטל מת' רק בניגוד אליו היא זמינה זולה וחוקית, עוד הוא הוסיף שהמוח משתנה תמיד קרי אם בנתיב הגמול הופרש דופמין הוא "חוצב" במוח "תעלה", כדי שתרגיש אותו סיפוק אתה צריך להרחיב את התעלה, וכמו שהראה המחקר לכמות הדופמין שמופרש בעת צפייה בתכנים הללו אין שני, כלומר הצפייה בזה משנה לך את המוח, וגורמת לך להיות מכור, אני לא מאמין שיש אדם שצופה בזה ולא התמכר, אם כן אז הוא סריס או הומו...
הסביבה שאתה מוקף בה זה גם הסביבה שאתה מקיף את עצמך בה, ולראות תכנים זה לחנך את עצמך וזה ישפיע על איך שתתייחס לנשים גם אם אתה לא מודע לזה, לגבי סביבה שאתה מוקף בה, למדנו מרבותינו כלל, במקום שאין איש השתדל להיות אישהוא צודק 100% (קוצר) איך תתיחס לנשים תלוי בעיקר וכמעט רק בחינוך שקיבלת והסביבה שאתה מוקף בה
אנשים שצופים בטלוויזיה נוטים להתנהג כמו מה שהם רואים בטלוויזיה, אני נתקל בתופעה הזאת לא אחתנייס אז אני לא אתמכר למת' אם אנסה
איך לעזאזל סרטון פורנו יחנך אותי חחחחחח, בהנחה שמישהו קיבל חרא חינוך או לא קיבל אני משער שהוא יהיה יותר גס/מטריד ובו זמנית הוא היה כזה גם בלי פורנו
מעבר לזה שפעם לא היה פורנו והטרדות מיניות זה היה על גבול המקובל בחברה, כמה שיגידו על הדור הזה חרא יש מודעות להרבה נושאים
המשפט הראשון דיי נכון רק שאתה מוציא את זה מההקשר ובכלל לא אומר משהו מנוגד אלייהסביבה שאתה מוקף בה זה גם הסביבה שאתה מקיף את עצמך בה, ולראות תכנים זה לחנך את עצמך וזה ישפיע על איך שתתייחס לנשים גם אם אתה לא מודע לזה, לגבי סביבה שאתה מוקף בה, למדנו מרבותינו כלל, במקום שאין איש הייה איש
אנשים שצופים בטלוויזיה נוטים להתנהג כמו מה
קח את זה לאן שבא לך