בחירת טעם mypeotein

doridor

משתמש מתחיל
24
9
נק' מוניטין:
9
24
9
אני רוצה לבצע הזמנה מmypeotein ניסיתי לקרוא פה מה אנשים כתבו על הטעמים של כל השייקים,התחושה שקיבלתי זה שכל הטעמים לא משהו בכלל אלא אם כן שותים חלק מהם על בסיס חלב

עכשיו הדגש שלי הוא שאני לא מעוניין לשתות אותם עם חלב,אלא רק על בסיס מים.

עד עכשיו הייתי שותה לדוגמא חלבון של פיור שוקולד קוקס או חברות אחרות בטעם וניל,דברים שבאמת היו טעימים ובנוסף לזה שזה חלבון זה הוריד את החשק למשהו מתוק.

על איזה טעם הייתם ממליצים.
והאם יש למישהו פה איזשהו קופון הנחה?
צריך להגיע ל250 שקל כדי לא לשלם משלוח הבנתי נכון?
והכי חשוב זאת פעם ראשונה שאני מזמין מהאתר ואני לא מצליח להבין איפה בדיוק באתר יושבים השקים של ה5 קילו ואיפה רשום הטעם.

תודה לעוזרים
?

על איזה טעם הייתם ממליצים.
אכן הטעמים שלהם בינוניים. מהטעמים שאני ניסיתי מוקה, קרמל מלוח ובננה היו הכי טעימים וראיתי פה הרבה המלצות על לאטה.
צריך להגיע ל250 שקל כדי לא לשלם משלוח הבנתי נכון?
וכן, משלוח חינם מעל 250 ש"ח אבל שים לב לא להגיע למעל 75$ כ269 ש"ח אם אתה לא רוצה לשלם מע"מ.
והכי חשוב זאת פעם ראשונה שאני מזמין מהאתר ואני לא מצליח להבין איפה בדיוק באתר יושבים השקים של ה5 קילו ואיפה רשום הטעם.
אתה נכנס למוצר ומצד ימין יש לך אפשרות לבחור טעם ומשקל
MYPROTEIN.png

והאם יש למישהו פה איזשהו קופון הנחה?
לכל אחד יש קופון של "חבר מביא חבר" שמביא 10% הנחה, הייתי שולח לך את שלי אבל אסור לפרסם פה קופונים בפורום לצערי.

אני שותה בחלב ואגיד לך להפך, רוב הטעמים סבבה ולא שונים מאבקות אחרות שטעמתי

ממליץ על לקחת לפחות 2 טעמים מניסיוני אבל זה תלוי בבנאדם
אני אחד שנמאס לו אותו הטעם קבוע

אני גם ממליץ לך לקחת שני שקים של 2.5 קילו כל אחד ולא שק אחד של 5 ק"ג, אולי זה יוצא קצת יותר יקר אבל ככה תוכל לבדוק שני טעמים ולא תיתקע רק עם טעם אחד.
לגבי קופון הנחה אתה יכול להשתמש בקופון dream10 זה קופון שלא קשור לחבר מביא חבר אלא נותן 10 אחוז הנחה בכללי על כל הסל שיש לך.

• פותח/ת השרשור
אז מצאתי קופונים הכל טוב הסתדרתי בנוגע לשאר הדברים.
אני אין לי בעיה עם טעם קבוע העיקר שיהיה טעים ובשילוב מים.
עד עכשיו שתיתי את הpure בטעם שוקולד קוקס.
יש משהו שמתקרב לזה בטעם למי שמכיר? אין לי בעיה שיהיה מתוק עם מים בלי טעמי לוואי או טעמים מוזרים כאלה של פירות

יש משהו שמתקרב לזה בטעם למי שמכיר? אין לי בעיה שיהיה מתוק עם מים בלי טעמי לוואי או טעמים מוזרים כאלה של פירות
ממליץ לך על השקולוד עם סטיביה .
רק אל תקנה בחיים אבקת חלבון בטעם וניל זה נורא. נישאר לי 3 קילו בבית ואני לא מצליח לשתות את האבקה

יש לך שוקולד קוקוס בMP שהוא אחלה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם,הזמנתי בסוף את השוקולד בראוניז. מקווה שיהיה טוב עם מים. בכל אופן הזמנתי גם כמה דוגמיות של טעמים אחרים,נקווה שפגענו בול 🤣

תודה רבה לכולם,הזמנתי בסוף את השוקולד בראוניז. מקווה שיהיה טוב עם מים. בכל אופן הזמנתי גם כמה דוגמיות של טעמים אחרים,נקווה שפגענו בול 🤣
בהצלחה אתה לא תתאכזב, מתוך ניסיון זה טעים מאוד... הבעיה היא שקשה לעצור לאחר מילשיק אחד.

ממליץ לך על השקולוד עם סטיביה .
רק אל תקנה בחיים אבקת חלבון בטעם וניל זה נורא. נישאר לי 3 קילו בבית ואני לא מצליח לשתות את האבקה
תמכור לי, הוניל שלהם עם חלב אש כנראה אתה שותה עם מים

• פותח/ת השרשור
שאלה אחרונה חבר׳ה
מניסיון בתקופה כזאת תוך כמה זמן זה אמור להגיע מקסימום? וכמה בממוצע?
ומגיע לדואר או הביתה?

זה לא וניל נטורל, זה וניל עם סטיביה(טעם לוואי מחריד , מזכיר לי קיא).
אני מתכון לסיים אותו בכול מחיר , גם אם אני יקיא .
🤣 מיינדסט של פסיכופט דווקא טוב בתחומנו
ולמה הזמנת טעמי סטיביה? פעם ראיתי שעשו כזה סקר על הטעמים והסטיביה של כל הטעמים היו בסוף
מסתבר ששמרתי בכוכבית בגוגל
I tried out every flavor sample of MyProtein Impact Whey - here's a list with ratings/thoughts/macros : Fitness
צריך לקחת בחשבון אבל שזה לטעמם של בריטים/אמריקאים או וואטאבר וזה קצת שונה מישראלים אבל אפשר להבין בערך מה גרוע ומה אחלה

🤣 מיינדסט של פסיכופט דווקא טוב בתחומנו
ולמה הזמנת טעמי סטיביה? פעם ראיתי שעשו כזה סקר על הטעמים והסטיביה של כל הטעמים היו בסוף
מסתבר ששמרתי בכוכבית בגוגל
I tried out every flavor sample of MyProtein Impact Whey - here's a list with ratings/thoughts/macros : Fitness
צריך לקחת בחשבון אבל שזה לטעמם של בריטים/אמריקאים או וואטאבר וזה קצת שונה מישראלים אבל אפשר להבין בערך מה גרוע ומה אחלה
באותה תקופה הייתי על דל פחמימה ...
אני יודע שהטעם של הבריטים שונה , אבל זה מוגזם .

תודה רבה לכולם,הזמנתי בסוף את השוקולד בראוניז. מקווה שיהיה טוב עם מים.
היה לי את הטעם הזה, הוא סבבה עם מים. הרגשתי טיפה טעם לוואי אבל לא משהו נורא.
אני מתכון לסיים אותו בכול מחיר , גם אם אני יקיא .
היה לי את זה עם חלבון ISO בטעם וניל של california nutrition, בן אדם נורמלי היה זורק את החרא הזה לפח אחרי סקופ אחד אבל לא קמצן כמוני 🤣

לא להתקרב למוקה! גם לא לוניל או לללא טעם. הולך טוב רק עם חלב.
ממליץ בחום לנסות את המנגו. מתמוסס טוב עם המים, אין טעם לוואי, לא בא לך להקיא אחר כך.

ממליץ גם להזמין רק 1 קילו. לא 2.5 ובטח שלא 5.

אשמח אם תעדכן לגבי השוקולד בראוניז.

לא להתקרב למוקה! גם לא לוניל או לללא טעם. הולך טוב רק עם חלב.
ממליץ בחום לנסות את המנגו. מתמוסס טוב עם המים, אין טעם לוואי, לא בא לך להקיא אחר כך.

ממליץ גם להזמין רק 1 קילו. לא 2.5 ובטח שלא 5.

אשמח אם תעדכן לגבי השוקולד בראוניז.
מה הבעיה עם המוקה? טעם מעולה של מוקה.

המוקה הכי טוב שלהם לפי דעתי. כבר היו לי שני שקים של 5 קילו ואף פעם לא נמאס לי.
מה הבעיה עם המוקה? טעם מעולה של מוקה.
עם מים או חלב?
עם מים אי אפשר לשתות. גם יש מלא גושים שגורמים לריפלקס הקאה וגם לא טעים. תקוע אצלי שק של קילו שלא יכול לשתות אותו.

עם מים או חלב?
עם מים אי אפשר לשתות. גם יש מלא גושים שגורמים לריפלקס הקאה וגם לא טעים. תקוע אצלי שק של קילו שלא יכול לשתות אותו.
אני עושה בנינג'ה עם קרח ויוגורט זה יוצא מעדן לא יודע על מה אתה מדבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית