הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחירת טעם mypeotein

doridor

משתמש מתחיל
24
9
נק' מוניטין:
9
24
9
אני רוצה לבצע הזמנה מmypeotein ניסיתי לקרוא פה מה אנשים כתבו על הטעמים של כל השייקים,התחושה שקיבלתי זה שכל הטעמים לא משהו בכלל אלא אם כן שותים חלק מהם על בסיס חלב

עכשיו הדגש שלי הוא שאני לא מעוניין לשתות אותם עם חלב,אלא רק על בסיס מים.

עד עכשיו הייתי שותה לדוגמא חלבון של פיור שוקולד קוקס או חברות אחרות בטעם וניל,דברים שבאמת היו טעימים ובנוסף לזה שזה חלבון זה הוריד את החשק למשהו מתוק.

על איזה טעם הייתם ממליצים.
והאם יש למישהו פה איזשהו קופון הנחה?
צריך להגיע ל250 שקל כדי לא לשלם משלוח הבנתי נכון?
והכי חשוב זאת פעם ראשונה שאני מזמין מהאתר ואני לא מצליח להבין איפה בדיוק באתר יושבים השקים של ה5 קילו ואיפה רשום הטעם.

תודה לעוזרים
?

תנסה עם מים בלבד.
שמע זה כמו שתנסה לשתות שוקו רק עם מים בלי חלב.. אז תשים חצי/חצי מים חלב אם מגעיל רק עם מים(לא מתווכח על זה אבל יש טעמים שרק עם שילוב של חלב הם טעימים)

שמע זה כמו שתנסה לשתות שוקו רק עם מים בלי חלב.. אז תשים חצי/חצי מים חלב אם מגעיל רק עם מים(לא מתווכח על זה אבל יש טעמים שרק עם שילוב של חלב הם טעימים)

בדרך כלל אני שותה עם מים או עושה חצי חצי מים-חלב ואני מרוצה מאוד מהמוקה. אבל בסדר זה מאוד אינדיבידואלי, אין טעם להתווכח על טעם 😁

תראו, באמת שעל טעם ועל ריח אין מה להתווכח... לי לא היה סביל עם מים בלבד.
עם חלב אני בטוח שיותר טעים, אני אישית לא שותה חלב, רק סויה ותאמת שלא ניסיתי מטעמי עלות. קונה אלפרו, לא תנובה.

ממליץ בחום למי שרוצה עם מים להזמין מנגו. זו מהדורה מוגבלת לכן לא תמצאו הרבה מטומטמים כמוני שמנסים טעמים חדשים ולא תקבלו על זה המלצות.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם על הדיון עזרתם מאוד.
רק לנסות להבין מפוסטים קודמים ומפה לא כל כך הבנתי
מה הזמן המתנה הכי ארוך שאפשר לחכות שתגיע ההזמנה?
וכמה הממוצע?

וכמה הממוצע?
בדרך כלל בלי הקורונה וכל זה מגיע גג 8 יום ככה ואפילו יכול להגיע עם קצת מזל גם אחרי 4-5 ימים . עכשיו עם הקורונה אני ביצעתי הזמנה לפני 3 שבועות בערך וההזמנה הגיע אחרי 10 ימים . לדעתי לא יהיה מצב שיעבור ת14 יום ויגיע לפני . שוב יכול גם להגיע אחרי 5 ימים זה הרבה תלוי גם בדואר ובעיקר במצב ראיתי כאלו שבזמן הקורונה הגיע להם אחרי שבועים וכאלה אחרי כמה ימים

וכמה הממוצע?
בדרך כלל תוך יום יומיים זה נשלח ואז עוד יומיים עד שמגיע לארץ. מפה והלאה הכל תלוי בדואר ישראל. בדרך כלל לוקח 5-7 ימי עסקים.

אני ניסיתי את השוקולד בראוניז והלאטה, כל אחד שק של 5 קילו ושניהם היו לי סבבה, שותה רק עם מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית