הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה מביא לכם יותר מוטיבציה להשקל כל בוקר או פעם בשבוע

לא רואה את זה כעניין מוטיבציה, כשאני בשלב הרציני בחיטוב אני נשקל כל יום כמעט כדי לוודא שאני באמת יורד בממוצע שבועי שיותר מדוייק מפעם בשבוע

לא רואה את זה כעניין מוטיבציה, כשאני בשלב הרציני בחיטוב אני נשקל כל יום כמעט כדי לוודא שאני באמת יורד בממוצע שבועי שיותר מדוייק מפעם בשבוע
באמת רואים כזה הבדל מאתמול להיום? זה לא יכול להטעות את הבן אדם? אולי נוזלים שירדו או עלו?

בכל אופן לדעתי כל עוד אתה לא איזה באדיבילדר פעם בשבוע שאם אתה עושה הכל נכון אתה רואה תוצאה שמספקת אותך ונותנת לך כוח להמשיך,זאת דעתי בכל אופן.

באמת רואים כזה הבדל מאתמול להיום? זה לא יכול להטעות את הבן אדם? אולי נוזלים שירדו או עלו?

בכל אופן לדעתי כל עוד אתה לא איזה באדיבילדר פעם בשבוע שאם אתה עושה הכל נכון אתה רואה תוצאה שמספקת אותך ונותנת לך כוח להמשיך,זאת דעתי בכל אופן.

שקילה יומית וממוצע שבועי זאת הדרך, לפחות לדעתי.
שקילה שבועית אינה משקפת נאמנה מה שקורה בטווח הקצר.

משקל זה מספר, המראה היא הדרך לבדוק התקדמות.
משקל זה יותר ציון של נק התחלה וסוף אין לה משמעות

ההפך
יש פשוט יום אחד שמשום מה תיהיה יותר נמוך/יותר גבוהה
אתה לא יכול לדעת על איזה יום יפול היום שקילה

ההפך
יש פשוט יום אחד שמשום מה תיהיה יותר נמוך/יותר גבוהה
אתה לא יכול לדעת על איזה יום יפול היום שקילה
הבנתי אתכם,מקובל.
אבל גם לאורך תהליך לדוגמא של חיטוב שנמשך חודשיים או שלוש,גם אם נפלת על יום שהוא כמו שתיארת,שאר השבועות אפ אתה כמובן עומד בתפריט באימונים אמורים להראות בסדר לא?
מה זאת אומרת ממוצע שבועי? כמה ירדת בממוצע ביום אחרי שקלול של כל השבוע?

הבנתי אתכם,מקובל.
אבל גם לאורך תהליך לדוגמא של חיטוב שנמשך חודשיים או שלוש,גם אם נפלת על יום שהוא כמו שתיארת,שאר השבועות אפ אתה כמובן עומד בתפריט באימונים אמורים להראות בסדר לא?
מה זאת אומרת ממוצע שבועי? כמה ירדת בממוצע ביום אחרי שקלול של כל השבוע?
מייק עשה על זה פוסט פעם
תבקש ממנו באינסטה הוא יפנה אותך אליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית