עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה כן קשור לקורוניה (ע"ע ליצמן בארץ נהדרת).היי, קראתי כאן את התגובות כי גם התלבטתי המון זמן איזה טעם לקנות לפעם ראשונה, ובסוף הגעתי להבנה שהכי חכם יהיה להזמין את הערכת סאמפל שלהם עם כמה טעמים שונים... עכשיו הקטע שהזמנתי לפני 12 ימים(!) כבר וראיתי גם הרבה תגובות של חברה מהארץ באינסטגרם של הדף הישראלי שלהם שההזמנות מתעכבות לפחות בחודש ואין מענה מהשרות לקוחות, מסננים וממש אין יחס.. לעוד מישהו זה קרה פה? חושבים שזה קשור לקורונה או שזה תמיד ככה??😳
דואר ישראל - מספר אח"ת: איטיות, חוסר יעילות, תור.
תעדכנו אם מגיע ותוך כמה זמן, בינתיים חיכיתי לאחרי פסח ופסחא, אבל אולי אחכה עוד קצת, אני רואה שגם בפייסבוק אנשים מתלוננים
מיי פרוטאין שולחים עם שירות דואר רשום של דואר ישראל, אין לך דרך להתחמק מהם כשאתה מזמין ממי פרוטאין. אבל מהנסיון שלי זה לא כזה גרוע, לוקח איזה שבועיים-שלושה מרגע ההזמנה עד שקיבלתי SMS לבוא לאסוף מהסניף.למה הבעיה היא עם דואר ישראל השרמיטות אם יש DHL או BOXIT
מביקורת גבולות לחברת השילוח לא?
12 ימים? אני הזמנתי בסוף מרץ וההזמנה עדיין לא הגיע לארץ.היי, קראתי כאן את התגובות כי גם התלבטתי המון זמן איזה טעם לקנות לפעם ראשונה, ובסוף הגעתי להבנה שהכי חכם יהיה להזמין את הערכת סאמפל שלהם עם כמה טעמים שונים... עכשיו הקטע שהזמנתי לפני 12 ימים(!) כבר וראיתי גם הרבה תגובות של חברה מהארץ באינסטגרם של הדף הישראלי שלהם שההזמנות מתעכבות לפחות בחודש ואין מענה מהשרות לקוחות, מסננים וממש אין יחס.. לעוד מישהו זה קרה פה? חושבים שזה קשור לקורונה או שזה תמיד ככה??😳
(מזכירה שוב שאני לקוחה חדשה וזו פעם ראשונה שאני מזמינה מהם)
תודה לעונים!! ❤️
12 ימים? אני הזמנתי בסוף מרץ וההזמנה עדיין לא הגיע לארץ.
אחרי שלוחצים על Track Order זה מוביל לאתר של Trakpakאיפה מצאת את המספר מעקב שצריך להזין באתר של דואר ישראל בשביל לאתר את המיקום הנוכחי של ההזמנה? הזנתי שם איזה 3 מספרים (track number, delivery וגם shipping number) וזה רושם שהיא לא קיימת....
לא שאני אוהב את דואר ישראל. אבל לפני הקורונה דווקא המשלוחים מ-MP היו מגיעים באופן מהיר במיוחד. תמיד תהיתי אם היה להם איזה הסדר מול דואר ישראל לעדיפות עליונה של המשלוחים.מעניין מתי יימאס לMP מדואר ישראל(כמו שנמאס לIHEBR) והם יפסיקו לשלוח דרכם ויעברו למשהו אחר
הטעמים הכי מוצלחים שיצא לי לנסות (מהטוב ביותר לפחות טוב): מוקה, עוגת גבינה אוכמניות, קרם תות.
שוקולד סמוט היה דוחה, בקושי הצלחתי לשתות את זה. מה גם שהוא מקציף ברמה הסטרית ואז הסבל נמשך לנצח כי זה מכפיל את הכמות 🤢
והכי מוזר שזה אחד הטעמים הפופולריים שלהם.
עוד דבר ששמתי לב, ה- Isolate לדעתי הרבה פחות טעים.
הופה:
MyProtein Impact Whey flavour ratings
ברור שאתה צודק פה, אבל גם עם סמפלים יש קצת בעיה (לי לפחות). קרה לי לא פעם שהתלהבתי מאיזה סמפל, הזמנתי שק ואחרי כמה פעמים בודדות ששתיתי השייק ניהיה לי מגעיל. אבל מי ששותה פעם-פעמיים בשבוע פחות סביר שזה יקרה לו לדעתי.הדרך הכי טובה לדעת מה אתה אוהב זה פשוט להזמין חבילת סמפלים, לטעום אחד אחד, למצוא את האהוב עלייך
אני אמור לקבל הביתה. וזה שירות של שתי חברות המשלוחים שהם עובדים איתן. מעניין למה אתה אוסף מהדואר.מיי פרוטאין שולחים עם שירות דואר רשום של דואר ישראל, אין לך דרך להתחמק מהם כשאתה מזמין ממי פרוטאין. אבל מהנסיון שלי זה לא כזה גרוע, לוקח איזה שבועיים-שלושה מרגע ההזמנה עד שקיבלתי SMS לבוא לאסוף מהסניף.
בוא לא נשכח מאסל פארם עם איכות מוצר זבל של הזבל.הדרך הכי טובה זה לקנות מאסל-פארם או דיימטייז... 😉
לא ידעתי שיש כזו אופציה, בדרך כלל אני פשוט מזמין ב250 שקל ומקבל את המשלוח חינם שלהם.אני אמור לקבל הביתה. וזה שירות של שתי חברות המשלוחים שהם עובדים איתן. מעניין למה אתה אוסף מהדואר.
רציני? 😲 מאיפה המידע הזה?בוא לא נשכח מאסל פארם עם איכות מוצר זבל של הזבל
זול+איכותי = מעולה, גם אם הטעם רק סבירמיי פרוטאין קיבלו תוצאות מאוד טובות בבדיקות
הכי זולים בשוק. שווה להתפשר למי שכסף משנה ל
בתור בן אדם שצורך את האבקת חלבון שלו רק ככה, המוקה מעולה, צ'וקלת סמוט' גם טוב והקוקיז אנד קרים חמוד, אישית חושב שמאסל פארם בשיבולת שועל יותר טובים בגלל המרקם.מישהו ניסה להוסיף את האבקה לשיבולת שועל מבושלת? יש טעם מומלץ שהולך ככה? לפני כמה ימים ימים התחלתי לאכול ככה בבוקר, עם הטעמים בבנה וקרם עוגיות של מאסל פארם יוצא מעולה.
לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.