עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
😱הזמנתי לאטה ומוקה
סה"כ 10 ק"ג. ב400 שח
(איפה הימים שהייתי משלם 450 על 2.3 איזו)
מקווה שעד שייגמר החלבון גם ארד את ה10, שאני צריך:)
תודה רבה חברים
תקווה שלא יעלו עלייך במכס, היית מפצל ל2 הזמנות לפחותהזמנתי לאטה ומוקה
סה"כ 10 ק"ג. ב400 שח
(איפה הימים שהייתי משלם 450 על 2.3 איזו)
מקווה שעד שייגמר החלבון גם ארד את ה10, שאני צריך:)
תודה רבה חברים
לא פיצלתי בתקווה שלא יזמברוניבאותה הזמנה או פיצלת ל 2? איך יצא מחיר כזה? ראיתי באתר הישראלי שיוצא 250 ש"ח ל 5 קילו
ניסיתי ללכת על טעמים שלא השמיצו כאן. היה לי שוקולד חמאת בוטנים שלהם וזה פשוט היה דוחה.קרמל מלוח, מוקה ובננה טבעי ממש טעימים גם עם מים ועוד יותר עם חלב.
שוקולד בראוני - טעם חזק מאוד, מתוק מידי לשייק חלבון, לא רע לגיינר שיבולת, נמאס יחסית מהר שרדתי איתו 2 שקים. 2020
שוקולד אגוז - טעם מלאכותי ממש לא נהנתי ממנו 2020
שוקולד מנטה - טעם עדין מרענן, מי שאוהב את השילוב יהנה, יכול להימאס מהר לדעתי. 2020
שוקולד תפוז - לא מוצלח 2020
רוקי רואוד - אלוקים ישמור מה זה בכלל. אל תתקרב 2020
מוקה - טעם טוב, קצת מתוק מידי וגורם להימאס מהר, לא חזרתי אליו אחרי שק אחד.. 2017/18
וניל - לדעתי אחד הטעמים המוצלחים שלהם עם חלב ממש ממש דומה לוניל במילקי לבן. 2020
וניל עוגיות - זוועת עולם. פשוט אבקת טעמי לוואי, נכון לשנים 2016/17
לאטה - טעם די טוב, יחסית מתקתק, טעם די עדין של קפה, מעט מזכיר נס חלש, לא הכי טוב שטעמתי, אבל קשה לטעות עם טעמי קפה 2020
גבינה אוכמניות - יחסית מעניין, מתוק מאוד, לא חושב שקל להחזיק בו תקופה ארוכה בתור מנה יומית 2019
ללא טעם - האמת לא רע, ללא מתיקות בכלל, פשוט אבקה בטעם של מיי גבינה שמרגישים מעט בכל אבקה אבל רעיון נחמד לגמרי. 2019
שוקולד סמוד - לא התלהבתי בכלל, שוקו פשוט לא כל כך טעים, יצא לי לטעום הרבה יותר טובים. 2019
בננה - טעם די טוב האמת, אבל פשוט מתוק ממש, מזכיר את החמצוצים של הבננה 2016
נניח וניל עוגיות לא טעים ככה לשתות עם חלב. אבל עכשיו הוספתי לשיבולת שועל ומדהים!!!מישהו ניסה להוסיף את האבקה לשיבולת שועל מבושלת? יש טעם מומלץ שהולך ככה? לפני כמה ימים ימים התחלתי לאכול ככה בבוקר, עם הטעמים בבנה וקרם עוגיות של מאסל פארם יוצא מעולה.
לא טעמתי טעם שלהם שהוא יותר מנחמד מבחינתי. טירמיסו, שוקולד בראוניז נחמד. שוקולד בננה, קרם עוגיות סביר מינוס, הקרם עוגיות יותר דומה לווניל. שוקולד מנטה לא משהו (מישהו הביא לי, לא הייתי קונה טעם כזה) רוקי רואד היה לי מגעיל ברמות.
לכל אחד יש טעם אחר, רק ציינתי את הטעמים שאהבתי.לא פיצלתי בתקווה שלא יזמברוני
פשוט אחרי ההנחות לא הייתי זכאי למשלוח חינם עבור שק בודד. אולי עשיתי טעות שהפעלתי שני קופונים.
ניסיתי ללכת על טעמים שלא השמיצו כאן. היה לי שוקולד חמאת בוטנים שלהם וזה פשוט היה דוחה.
ואמרו על קרמל מלוח שהוא לא טוב כאן.
טעמי קפה יותר קשה להרוס והיו כאן המלצות נחרצות.
הלאטה רק מתקתק או ממש מתוק?
בננה טבעי פי אלף טעים יותר מהבננה רגיל. לבננה הרגיל היה טעם לוואי נוראי ואני יכולה להגיד לך שאין לי סטנדרטים באוכלמישהו טעם את הבננה והבננה טבעי ושרד כדי לספר על ההבדל?
חחח תודה. יש לך מושג על קוקוס ועל בננה סטיביה?בננה טבעי פי אלף טעים יותר מהבננה רגיל. לבננה הרגיל היה טעם לוואי נוראי ואני יכולה להגיד לך שאין לי סטנדרטים באוכל
לא ניסיתי האמתחחח תודה. יש לך מושג על קוקוס ועל בננה סטיביה?
היי, קראתי כאן את התגובות כי גם התלבטתי המון זמן איזה טעם לקנות לפעם ראשונה, ובסוף הגעתי להבנה שהכי חכם יהיה להזמין את הערכת סאמפל שלהם עם כמה טעמים שונים... עכשיו הקטע שהזמנתי לפני 12 ימים(!) כבר וראיתי גם הרבה תגובות של חברה מהארץ באינסטגרם של הדף הישראלי שלהם שההזמנות מתעכבות לפחות בחודש ואין מענה מהשרות לקוחות, מסננים וממש אין יחס.. לעוד מישהו זה קרה פה? חושבים שזה קשור לקורונה או שזה תמיד ככה??😳
(מזכירה שוב שאני לקוחה חדשה וזו פעם ראשונה שאני מזמינה מהם)
תודה לעונים!! ❤️
הזמנתי מהם יחסית הרבה והם בסדר גמור, יכול להיות שיש עיכובים בגלל המצב. וגם לא תמיד הבעיה היא בהם אלא בדואר ישראל.היי, קראתי כאן את התגובות כי גם התלבטתי המון זמן איזה טעם לקנות לפעם ראשונה, ובסוף הגעתי להבנה שהכי חכם יהיה להזמין את הערכת סאמפל שלהם עם כמה טעמים שונים... עכשיו הקטע שהזמנתי לפני 12 ימים(!) כבר וראיתי גם הרבה תגובות של חברה מהארץ באינסטגרם של הדף הישראלי שלהם שההזמנות מתעכבות לפחות בחודש ואין מענה מהשרות לקוחות, מסננים וממש אין יחס.. לעוד מישהו זה קרה פה? חושבים שזה קשור לקורונה או שזה תמיד ככה??😳
(מזכירה שוב שאני לקוחה חדשה וזו פעם ראשונה שאני מזמינה מהם)
תודה לעונים!! ❤️
דואר ישראל - מספר אח"ת: איטיות, חוסר יעילות, תור.דואר ישראל
שוקולד סמוט זה הטעם היחיד שלא יכולצי להמשיך לשתות (על הפעם הראשונה כבר)מוקה
שוקולד סמוט
עוגת גבינה אוכמניות
תות
זה לדעתי הנורמלים שם
וניל
קרמל מלוח
שוקולד שהוא לא סמוט
לא ממליץ
חחחח האמת שעשיתי הזמנה אתמול 🤦♂️ נקווה לטוב. לא לחוץ לי כל כך, העיקר שיגיע..דואר ישראל - מספר אח"ת: איטיות, חוסר יעילות, תור.
תעדכנו אם מגיע ותוך כמה זמן, בינתיים חיכיתי לאחרי פסח ופסחא, אבל אולי אחכה עוד קצת, אני רואה שגם בפייסבוק אנשים מתלוננים