הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

רוצה להזמין ולא מוצא שם טעם לאטה. וגם מוקה נשאר רק של קילו.
מתלבט האם לקנות בראוניז או לא (2.5)

אם אין לי בלנדר שעובד כרגע? דרכים טובות להכנת שייק עם אבקה בלי בלנדר? ערבוב / שקוק טוב בבקבוק עם חלב / מים יהיה טוב בעיניכם?

אם אין לי בלנדר שעובד כרגע? דרכים טובות להכנת שייק עם אבקה בלי בלנדר? ערבוב / שקוק טוב בבקבוק עם חלב / מים יהיה טוב בעיניכם?
עם מיי פרוטאין, גם לשים סתם בבקבוק ולערבב זה עובד
אבל שהיחס מים אבקה יהיה נכון.
200 מל מים על סקופ.

פחו

עם מיי פרוטאין, גם לשים סתם בבקבוק ולערבב זה עובד
אבל שהיחס מים אבקה יהיה נכון.
200 מל מים על סקופ.

פחו

תודה רבה אני אנסה! אני חדשה לכל עניין החלבון ובדיוק עכשיו ניסיתי לשים ביוגורט חלבון, עם קצת גרנולה והסירופ ללא סוכר שלהם והטעם מהאבקה מאוד השתלט וובהחלט היה מורגש, ברמה שאחרי כל ביס נשאר לי בפה טעם לוואי מתוק שמזכיר סןכרזית.. בקיצור - היה לי מאוד קשה קשה לסיים בכיף בוא נגיד חחחחח ..
בקשר לערבוב המרקם של ערבוב עם יוגןרט כן השאיר גושים אז אני מאוד מקווה שבצורת שייק הטעם יהיה יותר ׳עובר בגרון׳ ויתערבב חלק בלי גושים..

אגב, יודע להגיד לי כמה זה 200 מ״ל חלב / מים בכוס שתיה חד פעמית חמה או קרה?
ורק להיות בטוחה סקופ זה 25 גרם נכון? כי כרגע פשוט אני מתנסה עם ערכת הסמפלים שלהם שלא מגיעה עם הכוס מדידה כמו בשק גדול, זה פשוט 20 שקיות קטנות של 10 טעמי חלבון שונים, כל שקית 25 גרם..

תודה רבה אני אנסה! אני חדשה לכל עניין החלבון ובדיוק עכשיו ניסיתי לשים ביוגורט חלבון, עם קצת גרנולה והסירופ ללא סוכר שלהם והטעם מהאבקה מאוד השתלט וובהחלט היה מורגש, ברמה שאחרי כל ביס נשאר לי בפה טעם לוואי מתוק שמזכיר סןכרזית.. בקיצור - היה לי מאוד קשה קשה לסיים בכיף בוא נגיד חחחחח ..
בקשר לערבוב המרקם של ערבוב עם יוגןרט כן השאיר גושים אז אני מאוד מקווה שבצורת שייק הטעם יהיה יותר ׳עובר בגרון׳ ויתערבב חלק בלי גושים..

אגב, יודע להגיד לי כמה זה 200 מ״ל חלב / מים בכוס שתיה חד פעמית חמה או קרה?
ורק להיות בטוחה סקופ זה 25 גרם נכון? כי כרגע פשוט אני מתנסה עם ערכת הסמפלים שלהם שלא מגיעה עם הכוס מדידה כמו בשק גדול, זה פשוט 20 שקיות קטנות של 10 טעמי חלבון שונים, כל שקית 25 גרם..
סקופ זה שקית קטנה
200 מל זה כוס חד פעמית מלאה ועוד טיפה או קצת פחות מכוס שתייה חמה, בכל מקרה 20 מל לפה או לשם לא יעשה את ההבדל, אז פשוט כוס על סקופ

ממליץ מאוד על דייסת שיבולת-שועל/סולת עם אבקת חלבון. יוצא ממש טעים.

ממליץ מאוד על דייסת שיבולת-שועל/סולת עם אבקת חלבון. יוצא ממש טעים.
כןןן, ש"ש עם אבקת חלבון זו הארוחת בוקר שלי כל יום בתקופה האחרונה ומתכוון להמשיך עד הודעה חדשה. כרגע עם מאסל פארם כשיגיע מיי פרוטאין ננסה עם שוקולד סמות'/ קרמל מלוח

כןןן, ש"ש עם אבקת חלבון זו הארוחת בוקר שלי כל יום בתקופה האחרונה ומתכוון להמשיך עד הודעה חדשה. כרגע עם מאסל פארם כשיגיע מיי פרוטאין ננסה עם שוקולד סמות'/ קרמל מלוח

וואי אחרי 2-3 פעמים שאכלתי את זה, פשוט לא יכלתייי יותר. זה היה דוחה.
אין על דייסת שיבולת שועל קלאסית של חלב וסוכר חום, בלבדדדד.

חחח גם שלי בתקופה האחרונה.
אגב, איזה סוג ש"ש אתה משתמש?
השבוע החלפתי לש"ש שלמה וזה בלתי אכיל ולא יורד בשייקר חייב לטחון קודם.

איך אתה מכין? אין פעם שניסיתי ולא זרקתי לפח

חחח גם שלי בתקופה האחרונה.
אגב, איזה סוג ש"ש אתה משתמש? השבוע החלפתי לש"ש שלמה וזה בלתי אכיל ולא יורד בשייקר חייב לטחון קודם.

חחחל זה שיבולת השועל של הגרנולה... זה לא ככ עובד בשייקים חח

עד עכשיו טעמתי ככה
הזמנתי את ה5 קילו שוקולד בראוניז - טעים טיפה עדין מי שרוצה קצת טעם יותר חזק של מתוק פשוט להוסיף עוד רבע סקופ או לשים טיפה פחות מים וזה יוצא אחלה

בנוסף הזמנתי כל מיני דוגמיות של טעמים
הלאטה-הצגה כמו שכתבו פה טעים טעם של אייס קפה,קפה קר יכול לבוא טוב תמיד גם בבוקר גם בערב

הקרמל מלוח-פחות טעים לי מהשאר אבל נחמד למי שאוהב את הטעמים האלו,אני יותר מתחבר שוקולד ודברים מתוקים.

מי שמתלבט ואוהב דברים מתוקים ביום יום כמו כל מיני סוגים של שוקולדים ופחות פירות שייקח בלי ספק את אחד הטעמי שוקולד,לאטה,מוקה וכו׳

חשוב להגיד שניסיתי הכל עם מים

עד עכשיו טעמתי ככה
הזמנתי את ה5 קילו שוקולד בראוניז - טעים טיפה עדין מי שרוצה קצת טעם יותר חזק של מתוק פשוט להוסיף עוד רבע סקופ או לשים טיפה פחות מים וזה יוצא אחלה

בנוסף הזמנתי כל מיני דוגמיות של טעמים
הלאטה-הצגה כמו שכתבו פה טעים טעם של אייס קפה,קפה קר יכול לבוא טוב תמיד גם בבוקר גם בערב

הקרמל מלוח-פחות טעים לי מהשאר אבל נחמד למי שאוהב את הטעמים האלו,אני יותר מתחבר שוקולד ודברים מתוקים.

מי שמתלבט ואוהב דברים מתוקים ביום יום כמו כל מיני סוגים של שוקולדים ופחות פירות שייקח בלי ספק את אחד הטעמי שוקולד,לאטה,מוקה וכו׳

חשוב להגיד שניסיתי הכל עם מים

יאווו מתה שהמשלוח יגיע כבררר חחחח
הוא אמור להגיע בין 5/8 ל5/13.
אז בטח יגיע רק עוד חודש 🥷
אין ללאטה טעם לוואי חבוני? :S

אהה מוסיפים את אבקת החלבון אחרי שהדייסה מוכנה? ._.
זה משנה? 😅
קריטי ביותר. חובה להוסיף אחרי שהש"ש מוכנה או שהמרקם ייצא מוזר.

איך אתה מכין? אין פעם שניסיתי ולא זרקתי לפח
אישית התנסיתי במהלך השנים בהרבה מתכונים והמתכון שיצא לי הכי טעים (אם כי טיפה יותר מסובך) הולך ככה:

רכיבים:
- שיבולת שועל (מנה לקערה סטנדרטית היא 60 גרם, אני לוקח 2 מנות בדרך כלל. כמו כן השתמשו בשיבולת שועל דקה בלבד ולא בעבה. לפעמים אני גם מחליף את הש"ש בסולת לשם הגיוון).
- מים/חלב לשיבולת שועל (250-300 מ"ל למנה של 60 גרם ש"ש; לרוב אני משתמש במים כי אבקת החלבון נותנת מתיקות גבוהה גם ככה אבל כשאני מוזג את הסירופ מעל ולא מערבב אותו בדייסה -פרטים בהמשך- אני משתמש גם בחלב).
- אבקת חלבון (סקופ = ~30 גרם).
- מרתיחים קומקום בצד.

תהליך הכנה:

1) תיקחו קערה קטנה ושימו בה את סקופ החלבון.

2) כאשר הקומקום סיים את פעולתו והמים רותחים תוסיפו 50 מ"ל מים חמים (אין צורך להיות קטנוניים. זה תלוי גם במידת ספיחת הנוזלים של כל אבקה. צריך להפעיל גם שיקול דעת ולא לעבוד כמו רובוטים) עד שהאבקה נהיית נוזלית כשהמרקם הוא כמו של רוטב מתוק סמיך.

3) בינתיים אתם מכינים את דייסת שיבולת השועל. מערבבים היטב לפני ההכנסה למיקרוגל. אפשר להכין גם על הכיריים אבל זה סיוט לשטוף את הכלים אחר כך (ואני בן אדם שבדרך כלל אוהב לשטוף כלים). מכניסים למיקרוגל בעוצמה חזקה ומבשלים בפולסים של שלושים שניות כשבין פולס לפולס מוציאים את הקערה ומערבבים היטב. שימו לב שגם אם זה נראה כמעט מוכן אבל לא לגמרי זה בסדר כי הדייסה מתבשלת בקערה גם אחרי שהוצאתם אותה מהמיקרוגל. הרבה אנשים נוטים לבשל יותר מדי ואז כשהם מוסיפים את האבקה סתם נוצרים גושים לא נעימים (שוב פעם, תפעילו שיקול דעת. אין צורך להוסיף את האבקה כשהדייסה עדיין במרקם של מרק 🤦‍♂️).

4) כשהדייסה מוכנה זה הזמן להוציא אותה החוצה ולשפוך מעל את סירופ החלבון החם והסמיך שהכנתם (חשוב להכין אותו במקביל להכנת הדייסה על מנת שלא יתקרר). אפשר לערבב היטב ואפשר סתם למזוג מעל. שתי השיטות יוצאות מדהים.

בתיאבון! 🤯 😋🍴🍦

(אין תמונות. אני לא משקיע כמו @אני=] 😆)

נערך לאחרונה:
קריטי ביותר. חובה להוסיף אחרי שהש"ש מוכנה או שהמרקם ייצא מוזר.

אישית התנסיתי במהלך השנים בהרבה מתכונים והמתכון שיצא לי הכי טעים (אם כי טיפה יותר מסובך) הולך ככה:

רכיבים:
- שיבולת שועל (מנה לקערה סטנדרטית היא 60 גרם, אני לוקח 2 מנות בדרך כלל. כמו כן השתמשו בשיבולת שועל דקה בלבד ולא בעבה. לפעמים אני גם מחליף את הש"ש בסולת לשם הגיוון).
- מים/חלב לשיבולת שועל (250-300 מ"ל; לרוב אני משתמש במים כי אבקת החלבון נותנת מתיקות גבוהה גם ככה אבל כשאני מוזג את הסירופ מעל ולא מערבב אותו בדייסה -פרטים בהמשך- אני משתמש גם בחלב).
- אבקת חלבון (סקופ = ~30 גרם).
- מרתיחים קומקום בצד.

תהליך הכנה:

1) תיקחו קערה קטנה ושימו בה את סקופ החלבון.

2) כאשר הקומקום סיים את פעולתו והמים רותחים תוסיפו 50 מ"ל מים חמים (אין צורך להיות קטנוניים. זה תלוי גם במידת ספיחת הנוזלים של כל אבקה. צריך להפעיל גם שיקול דעת ולא לעבוד כמו רובוטים) עד שהאבקה נהיית נוזלית כשהמרקם הוא כמו של רוטב מתוק סמיך.

3) בינתיים אתם מכינים את דייסת שיבולת השועל. מערבבים היטב לפני ההכנסה למיקרוגל. אפשר להכין גם על הכיריים אבל זה סיוט לשטוף את הכלים אחר כך (ואני בן אדם שבדרך כלל אוהב לשטוף כלים). מכניסים למיקרוגל בעוצמה חזקה ומבשלים בפולסים של שלושים שניות כשבין פולס לפולס מוציאים את הקערה ומערבבים היטב. שימו לב שגם אם זה נראה כמעט מוכן אבל לא לגמרי זה בסדר כי הדייסה מתבשלת בקערה גם אחרי שהוצאתם אותה מהמיקרוגל. הרבה אנשים נוטים לבשל יותר מדי ואז כשהם מוסיפים את האבקה סתם נוצרים גושים לא נעימים (שוב פעם, תפעילו שיקול דעת. אין צורך להוסיף את האבקה כשהדייסה עדיין במרקם של מרק 🤦‍♂️).

4) כשהדייסה מוכנה זה הזמן להוציא אותה החוצה ולשפוך מעל את סירופ החלבון החם והסמיך שהכנתם (חשוב להכין אותו במקביל להכנת הדייסה על מנת שלא יתקרר). אפשר לערבב היטב ואפשר סתם למזוג מעל. שתי השיטות יוצאות מדהים.

בתיאבון! 🤯 😋🍴🍦

(אין תמונות. אני לא משקיע כמו @אני=] 😆)

חחחחחחחחח 😛😆

אוי חח באמת תמיד היה יוצא לי מרקם משונה.... אבל מה שהכי הפריע לי היה הטעם... זה הרגיש לי כמו להרוס טעם ילדות קדוש!

יודע מה, אני אנסה בראשון בבוקר לפי המתכון שכתבת!
ואצרף תמונה שתשלים את המתכון שלך 😆😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית