הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

נשמע טוב.
האם אפשר להוריד את הש"ש? והאם אפשר להחליף את היוגורט בעוד חלב או לוותר? ולכמה ימים זה מחזיק מעמד?
@אני=]

מה זה ש"ש? התכוונת לשוקולד צ'יפס?
בגדול אפשר לוותר עליהם ואז הערכים של הבראוניז יותר טובים.. אבל השוקוצ'יפס ממש מוסיף, אז לא הייתי מוותרת....
ולדעתי אפשר להחליף את היוגורט בעוד חלב (אבל לא 150 מל', הייתי אומרת 70 גג...) וקח בחשבון שזה יוריד את כמות החלבון במתכון.
והבראוניז התחסל תוך פחות משבוע, אבל לדעתי הוא יכול להחזיק יותר חח :)אגב, גם הוא הולך פצצה עם גלידה.

תודה. ש"ש זה שיבולת שועל. כלומר פחות פחמימה או שצריך את זה בשביל המרקם?
דבר שני חלב סויה או קוקוס שקדים יהיה סבבה במקום הרגיל?

תודה. ש"ש זה שיבולת שועל. כלומר פחות פחמימה או שצריך את זה בשביל המרקם?
דבר שני חלב סויה או קוקוס שקדים יהיה סבבה במקום הרגיל?

אהה חחח ברור שיבולת שועל חחחחחח צאתי פיתה חחחח 🤦‍♂️
ולדעתי אל תוותר על זה.גם שיבולת שועל עדיף על קמח כי יש לה מרקם אחר... זה רוב ה"גוף" של המנה. ו40 גר' זה לא כזה הרבה סהכ ...
וכן, תכלס אפשר גם סתם מים. העיקר שיהיה נוזל...
מבחינה תזונתית, הכי כדאי חלב סויה לייט.

אין מצב ששאלת את זה בתור מישהי ששנתיים בפורום 😲
מה הלאה? תשאלי מה זה א.ש? מה זה SQ, DL, BP?

🤣🤣🤣

האמת הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה 'שעת שינה' 🤣🤣

אני על 5.5 שעות והמוח שלי לא הכי מתפקד 😳
בדיוק רציתי לשנו"ץ ואז המרצה שלחה קישור לזום 😭
אין לי כחחחח:cray:
עזהו אותי בשקט! עוכרי ישראל.

חברים אשמח לשאלה אם כבר עוסקים ב my protein - איך יכול להיות שלפחות בשלוש /ארבע הזמנות אחרונות שלי מהאתר (מזמין קבוע שתי אבקות במשקל 2.3 כל אחת ) וחוייבתי לשלם מכס?
בהזמנות שהיו מעבר ל 75 $ הבנתי ולא התעסקתי עם זה.. אך ההזמנות אחרות היו עם קופונים וכו כך שלא עברתי את הסכום וכך גם לא במשקל.
בהזמנה האחרונה שאלתי את הפקיד בדואר והוא הודיע לי שהיום משלמים החל מ 50$ דולר מה שלא היה נכון. יצא לכם/ן להתקל בזה?

חברים ה״מבצע״ של העצמאות נגמר וחזרנו ל28%.
סל הקניה שלי שכלל כל מיני מוצרים אפילו הוזל עוד יותר ובנוסף שמתי לב שהרבה דברים חזרו פתאום למלאי כמו טעמים נוספים של מוצרים או מוצרים שבכלל לא היו במלאי.
סתם שתדעו

חברים אשמח לשאלה אם כבר עוסקים ב my protein - איך יכול להיות שלפחות בשלוש /ארבע הזמנות אחרונות שלי מהאתר (מזמין קבוע שתי אבקות במשקל 2.3 כל אחת ) וחוייבתי לשלם מכס?
בהזמנות שהיו מעבר ל 75 $ הבנתי ולא התעסקתי עם זה.. אך ההזמנות אחרות היו עם קופונים וכו כך שלא עברתי את הסכום וכך גם לא במשקל.
בהזמנה האחרונה שאלתי את הפקיד בדואר והוא הודיע לי שהיום משלמים החל מ 50$ דולר מה שלא היה נכון. יצא לכם/ן להתקל בזה?
מוזר בדיוק היום החבילה שלי יצאה מהמכס והיא הייתה 74.50~ דולר. לא קיבלתי הודעה על זה שאני צריך לשלם על מכס.
בכל מקרה יש גם עניין של מזל.

טוב - עדכון - החבילה בארץ. נשלחה ב10/4 ורק עכשיו מצאו אותה במודיעין. אחלה דואר ישראל.

טוב - עדכון - החבילה בארץ. נשלחה ב10/4 ורק עכשיו מצאו אותה במודיעין. אחלה דואר ישראל.

קיבלת הודעה שהיא בארץ או שפתחת במבצע חיפושים שכלל מלא טלפונים לדואר ישראל? אני בקשר גם עם נציגים של מיי פרוטאיין שעןד מנסים לברר איפה החבילה שלי:(
(הזמנתי ב10/4 ויצאה מהם ב12) ואתר דואר ישראל עדיין לא מראה לי מיקום של החבילה לפי מספר המעקב שקיבלתי(אז הנחתי שהיא עוד בחול...)

קיבלת הודעה שהיא בארץ או שפתחת במבצע חיפושים שכלל מלא טלפונים לדואר ישראל? אני בקשר גם עם נציגים של מיי פרוטאיין שעןד מנסים לברר איפה החבילה שלי:cray:
(הזמנתי ב10/4 ויצאה מהם ב12) ואתר דואר ישראל עדיין לא מראה לי מיקום של החבילה לפי מספר המעקב שקיבלתי(אז הנחתי שהיא עוד בחול...)
שלחתי לMP הודעה באתר, כתבו שהם מעלים את זה לחברת שילוח(זה היה לפני שבוע). היום קיבלתי מייל מTRAKPAK שהחבילה בארץ והמספר מעקב התעדכן באתר של הדואר שהחבילה במודיעין. אם החבילה עזבה את ספרד ב14/4 ורק היום "התעדכן" שהיא במודיעין, עולה השאלה איפה הייתה החבילה 3 שבועות, תעלומה

שלחתי לMP הודעה באתר, כתבו שהם מעלים את זה לחברת שילוח(זה היה לפני שבוע). היום קיבלתי מייל מTRAKPAK שהחבילה בארץ והמספר מעקב התעדכן באתר של הדואר שהחבילה במודיעין. אם החבילה עזבה את ספרד ב14/4 ורק היום "התעדכן" שהיא במודיעין, עולה השאלה איפה הייתה החבילה 3 שבועות, תעלומה

ראיתי גם אק עכשיו שגם שלי נתקעה לה היום במודיעין, תודה בכל מקרה, נקווה שתגיע כמה שיותר מהר:))

ראיתי גם אק עכשיו שגם שלי נתקעה לה היום במודיעין, תודה בכל מקרה, נקווה שתגיע כמה שיותר מהר:))
אני חושב שהמטוס נחת כנראה בחג הפסח וזרקו את החבילות לאנשהו ואמרו "נטפל בהם אחר כך" ורק עכשיו התפנו אליהם, בושה..

הזמנתי לפני 5 ימים היום קיבלתי הודעה שהחבילה בארץ כניראה יגיע מחר . חוץ מפעם אחת שהזמנתי מהם והגיע אחרי 13 יום בגלל התקופה של הקורונה כל הפעמים שהזמנתי מהם לרוב הגיע לי גג 8 9 יום .

בכמה סטיויה את משתמשת לבראוניז?
אני אישית שמה 6 שקיות קטנות. כי אבקת החלבון היא גם מתוקה... תטעם קצת את הבלילה ותבדוק אם זה מספיק מתוק לך. אני אישית אוהבת מתיקות מעודנת 😃
אם אתה רוצה מתוך שים בין 8-12....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית