עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היה לי 30 שקל הנחה מהפנייהאיך יצא לך כל כך זול? השתמשת בעוד קופונים חוץ מdream10 או שאתה משתמש חדש?
נשמע טוב.
האם אפשר להוריד את הש"ש? והאם אפשר להחליף את היוגורט בעוד חלב או לוותר? ולכמה ימים זה מחזיק מעמד?
@אני=]
תודה. ש"ש זה שיבולת שועל. כלומר פחות פחמימה או שצריך את זה בשביל המרקם?
דבר שני חלב סויה או קוקוס שקדים יהיה סבבה במקום הרגיל?
אין מצב ששאלת את זה בתור מישהי ששנתיים בפורום 😲מה זה ש"ש?
אין מצב ששאלת את זה בתור מישהי ששנתיים בפורום 😲
מה הלאה? תשאלי מה זה א.ש? מה זה SQ, DL, BP?
מוזר בדיוק היום החבילה שלי יצאה מהמכס והיא הייתה 74.50~ דולר. לא קיבלתי הודעה על זה שאני צריך לשלם על מכס.חברים אשמח לשאלה אם כבר עוסקים ב my protein - איך יכול להיות שלפחות בשלוש /ארבע הזמנות אחרונות שלי מהאתר (מזמין קבוע שתי אבקות במשקל 2.3 כל אחת ) וחוייבתי לשלם מכס?
בהזמנות שהיו מעבר ל 75 $ הבנתי ולא התעסקתי עם זה.. אך ההזמנות אחרות היו עם קופונים וכו כך שלא עברתי את הסכום וכך גם לא במשקל.
בהזמנה האחרונה שאלתי את הפקיד בדואר והוא הודיע לי שהיום משלמים החל מ 50$ דולר מה שלא היה נכון. יצא לכם/ן להתקל בזה?
טוב - עדכון - החבילה בארץ. נשלחה ב10/4 ורק עכשיו מצאו אותה במודיעין. אחלה דואר ישראל.
שלחתי לMP הודעה באתר, כתבו שהם מעלים את זה לחברת שילוח(זה היה לפני שבוע). היום קיבלתי מייל מTRAKPAK שהחבילה בארץ והמספר מעקב התעדכן באתר של הדואר שהחבילה במודיעין. אם החבילה עזבה את ספרד ב14/4 ורק היום "התעדכן" שהיא במודיעין, עולה השאלה איפה הייתה החבילה 3 שבועות, תעלומהקיבלת הודעה שהיא בארץ או שפתחת במבצע חיפושים שכלל מלא טלפונים לדואר ישראל? אני בקשר גם עם נציגים של מיי פרוטאיין שעןד מנסים לברר איפה החבילה שלי:cray:
(הזמנתי ב10/4 ויצאה מהם ב12) ואתר דואר ישראל עדיין לא מראה לי מיקום של החבילה לפי מספר המעקב שקיבלתי(אז הנחתי שהיא עוד בחול...)
שלחתי לMP הודעה באתר, כתבו שהם מעלים את זה לחברת שילוח(זה היה לפני שבוע). היום קיבלתי מייל מTRAKPAK שהחבילה בארץ והמספר מעקב התעדכן באתר של הדואר שהחבילה במודיעין. אם החבילה עזבה את ספרד ב14/4 ורק היום "התעדכן" שהיא במודיעין, עולה השאלה איפה הייתה החבילה 3 שבועות, תעלומה
אני חושב שהמטוס נחת כנראה בחג הפסח וזרקו את החבילות לאנשהו ואמרו "נטפל בהם אחר כך" ורק עכשיו התפנו אליהם, בושה..ראיתי גם אק עכשיו שגם שלי נתקעה לה היום במודיעין, תודה בכל מקרה, נקווה שתגיע כמה שיותר מהר:))
בכמה סטיויה את משתמשת לבראוניז?ממתיק כלשהו (סטיויה) לפי הטעם.
אני אישית שמה 6 שקיות קטנות. כי אבקת החלבון היא גם מתוקה... תטעם קצת את הבלילה ותבדוק אם זה מספיק מתוק לך. אני אישית אוהבת מתיקות מעודנת 😃בכמה סטיויה את משתמשת לבראוניז?