הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

אולי,אבל למה שתקני קילו אם יש טעם שאת אוהבת?
יש לו תוקף של שנה וחצי קדימה לפחות
במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאס

במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאס
קניתי 2 של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים ב 260, אז אחכה קצת לא נורא
אם סבבה לכם השירות לקוחות שלהם,אז יאללה תמשיכו ותהנו אין לי מה להגיד.
אני אוהב שמעדכנים אותי בווצאפ כל הזמן ,שולחים פיצויים במידת הצורך,וכמו שרשמתי בהתחלה,מוציאים משלוח אקספרס שמגיע תוך כמה ימים במידה והחבילה המקורית מתעכבת

אני אוהב שמעדכנים אותי בווצאפ כל הזמן ,שולחים פיצויים במידת הצורך,וכמו שרשמתי בהתחלה,מוציאים משלוח אקספרס שמגיע תוך כמה ימים במידה והחבילה המקורית מתעכבת
לא הזמנתי משם כמה שנים לכן לא יודע לגבי שירות הלקוחות, אם בעתיד לא אהיה מרוצה אני אשקול שוב...

אין לי טענות כלפי שירות הלקוחות שלהם, הבעיה זה דואר ישראל. ואם החבילה לא מגיע הם מזכים אותך, אז מהבחינה הזאת אפשר להיות רגוע. לחכות עוד שבוע לא דחוף לי. אבל כן אתה צודק, על שירות יותר טוב משלמים יותר זה חד משמעית וכל אחד והעדפות שלו.

🤣

שמעתי שסטרס פוגע במסת שריר ומעודד השמנה אז לא כדאי
אל תדאגו חיכיתי למשלוח הקודם כמעט חודש הוא יגיע אליכם פתאום גם בלי עדכון של מספר מעקב, נראלי הדואר פה חאפרים הם אפילו לא מעבירים חצי מהחבילות בסורק המעקב. רק קיבלתי ישר SMS שהחבילה פה לבוא לקחת אותה

🤣

שמעתי שסטרס פוגע במסת שריר ומעודד השמנה אז לא כדאי

upload_2020-5-12_11-36-39.jpeg

זה מסביר כלכך הרבה!!
יש לך מושג כמה לחץ יש לי מהלימודים???
לא פלא שאני לא מצליחה בחיטוב...
אל תדאגו חיכיתי למשלוח הקודם כמעט חודש הוא יגיע אליכם פתאום גם בלי עדכון של מספר מעקב, נראלי הדואר פה חאפרים הם אפילו לא מעבירים חצי מהחבילות בסורק המעקב. רק קיבלתי ישר SMS שהחבילה פה לבוא לקחת אותה

דווקא מתאים לי הפתעה נחמדה שכזו.
אבל מחר.
על הבוקר.
בזמן שהם ציינו שיגיע.
שיהיה באמת מפתיע 🤣

נראלי הדואר פה חאפרים
יפה שזה רק נראה לך, קורה לי לרוב עם חבילות מעלי אקספרס, כשזה מגיע לארץ אין יותר מעקב.
כמו שאמרתי, דואר ישראל - מספר אח"ת: איטיות, חוסר יעילות, תור

עכשיו התעדכן לי שזה נמצא במודיעין (העיר מודיעין, לא info) במרכז מיון 🤯
במייל שקיבלתי כשהחבילה נשלחה היה רשון שזה צפוי להגיע ב 7-12/5, שזה היום, זה כבר לא יקרה אבל אין לי בעיה בינתיים

עכשיו התעדכן לי שזה נמצא במודיעין (העיר מודיעין, לא info) במרכז מיון 🤯
במייל שקיבלתי כשהחבילה נשלחה היה רשון שזה צפוי להגיע ב 7-12/5, שזה היום, זה כבר לא יקרה אבל אין לי בעיה בינתיים

היי גם אצלי משו זז! 😄

וכן זה במודיעין,
אוקיי, שמע, הוא עשה 95% מהדרך. זו התקדמות, לא?
אם הוא יבוא ממודיעין ברגל יש סיכוי שיגיע עד מחר.

היי גם אצלי משו זז! 😄

וכן זה במודיעין,
אוקיי, שמע, הוא עשה 95% מהדרך. זו התקדמות, לא?
אם הוא יבוא ממודיעין ברגל יש סיכוי שיגיע עד מחר.
אצלי זה במעלות, ברגל יקח לו יותר מדי זמן ממודיעין 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית