עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שעולה פי 3 ממה שמנה אמורה לעלות...יש דוגמיות בדרים נוטרישן שעולות 10שח. זה מנה אחת באריזה קטנה
כולה דוגמית לבדוק טעמים חדשים,עדיף לקנות את זה מאשר קילו ולהתבאסשעולה פי 3 ממה שמנה אמורה לעלות...
כולה דוגמית לבדוק טעמים חדשים,עדיף לקנות את זה מאשר קילו ולהתבאס
במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאסאולי,אבל למה שתקני קילו אם יש טעם שאת אוהבת?
יש לו תוקף של שנה וחצי קדימה לפחות
במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאס
עדיין אין עדכון מ 1.5 🙁שלי נסרק היום במודיעין ושלחו אותו ב6.5. תבדקו את שלכם
קניתי 2 של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים ב 260, אז אחכה קצת לא נורא5 קילו ב299 כרגע
רוב הזמן יש הנחה אז זה 260
אבל כיף לזרוק תגובות חסרות ביסוס נכון ?
במקום לקנות בדרים נוטרישן 5 ק"ג ב260 קניתי 5 שקים של קילו באתר הרשמי ב250 שקל, לפחות אני יכול לגוון אותו טעם 5 קג זה נמאס
אם סבבה לכם השירות לקוחות שלהם,אז יאללה תמשיכו ותהנו אין לי מה להגיד.קניתי 2 של 2.5 ומולטיויטמין 240 כדורים ב 260, אז אחכה קצת לא נורא
לא הזמנתי משם כמה שנים לכן לא יודע לגבי שירות הלקוחות, אם בעתיד לא אהיה מרוצה אני אשקול שוב...אם סבבה לכם השירות לקוחות שלהם,אז יאללה תמשיכו ותהנו אין לי מה להגיד.
אני אוהב שמעדכנים אותי בווצאפ כל הזמן ,שולחים פיצויים במידת הצורך,וכמו שרשמתי בהתחלה,מוציאים משלוח אקספרס שמגיע תוך כמה ימים במידה והחבילה המקורית מתעכבת
אין לי טענות כלפי שירות הלקוחות שלהם, הבעיה זה דואר ישראל. ואם החבילה לא מגיע הם מזכים אותך, אז מהבחינה הזאת אפשר להיות רגוע. לחכות עוד שבוע לא דחוף לי. אבל כן אתה צודק, על שירות יותר טוב משלמים יותר זה חד משמעית וכל אחד והעדפות שלו.אם סבבה לכם השירות לקוחות שלהם,אז יאללה תמשיכו ותהנו אין לי מה להגיד.
אני אוהב שמעדכנים אותי בווצאפ כל הזמן ,שולחים פיצויים במידת הצורך,וכמו שרשמתי בהתחלה,מוציאים משלוח אקספרס שמגיע תוך כמה ימים במידה והחבילה המקורית מתעכבת
🤣מסטריס
שמעתי שסטרס פוגע במסת שריר ומעודד השמנה אז לא כדאילא אשקר שזה לא קצת מסטריס (לשון סטרס) שאין לי מושג איפה הוא כרגע... 😳
אל תדאגו חיכיתי למשלוח הקודם כמעט חודש הוא יגיע אליכם פתאום גם בלי עדכון של מספר מעקב, נראלי הדואר פה חאפרים הם אפילו לא מעבירים חצי מהחבילות בסורק המעקב. רק קיבלתי ישר SMS שהחבילה פה לבוא לקחת אותה🤣
שמעתי שסטרס פוגע במסת שריר ומעודד השמנה אז לא כדאי
🤣
שמעתי שסטרס פוגע במסת שריר ומעודד השמנה אז לא כדאי
אל תדאגו חיכיתי למשלוח הקודם כמעט חודש הוא יגיע אליכם פתאום גם בלי עדכון של מספר מעקב, נראלי הדואר פה חאפרים הם אפילו לא מעבירים חצי מהחבילות בסורק המעקב. רק קיבלתי ישר SMS שהחבילה פה לבוא לקחת אותה
יפה שזה רק נראה לך, קורה לי לרוב עם חבילות מעלי אקספרס, כשזה מגיע לארץ אין יותר מעקב.נראלי הדואר פה חאפרים
ושוב אתה מוסיף מילים לא ממש קשורות במשפטים... הדואר מזמן הזויהדואר נהיה הזוי
הגיע לי המשלוח אבל לא לדואר אלא לאיזה חנות *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* WTF הדואר נהיה הזוי
עכשיו התעדכן לי שזה נמצא במודיעין (העיר מודיעין, לא info) במרכז מיון 🤯
במייל שקיבלתי כשהחבילה נשלחה היה רשון שזה צפוי להגיע ב 7-12/5, שזה היום, זה כבר לא יקרה אבל אין לי בעיה בינתיים
אצלי זה במעלות, ברגל יקח לו יותר מדי זמן ממודיעין 😁היי גם אצלי משו זז! 😄
וכן זה במודיעין,
אוקיי, שמע, הוא עשה 95% מהדרך. זו התקדמות, לא?
אם הוא יבוא ממודיעין ברגל יש סיכוי שיגיע עד מחר.