אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

שלחתי, נקווה לטוב.
מיי פרוטאין מטומטמים שלא מציינים בקבלה את ההנחה של החבר מביא חבר - 30 שקלים. עכשיו לך תסביר לדואר ישראל...
יש לי חבילה בדרך שכנראה יקרה לה אותו דבר..
למי שלחת פנייה?

מה בסוף? שילמת את המכס?
הגשתי תלונה לנציב תלונות הציבור.
בדיוק עכשיו קיבלתי מהם הודעה שהעבירו את התלונה הלאה.
שאלתי אותם אם אפשר לשלם בינתיים מכס כדי שהחבילה לא תחזור, ממתין למענה.

מה בסוף? שילמת את המכס?
נציב תלונות הציבור, מבקר המדינה, מסכימים עם המכס מכיוון שקיימת פקודה שהם לא מכירים בהנחת "חבר מביא חבר", ולכן המכס לא בוטל.
תוגש תביעה על ה-50 שקלים האלה. כן, אני עד כדי כך עקרוני.
מה שמצחיק זה שאגרת התביעה עולה כמו המכס חח

ממליץ שלא להשתמש ב-30 שקלים שמיי פרוטאין "מחלקים" (נצלו רק את ה-10% בפתיחת חשבון).

נציב תלונות הציבור, מבקר המדינה, מסכימים עם המכס מכיוון שקיימת פקודה שהם לא מכירים בהנחת "חבר מביא חבר", ולכן המכס לא בוטל.
תוגש תביעה על ה-50 שקלים האלה. כן, אני עד כדי כך עקרוני.
מה שמצחיק זה שאגרת התביעה עולה כמו המכס חח

ממליץ שלא להשתמש ב-30 שקלים שמיי פרוטאין "מחלקים" (נצלו רק את ה-10% בפתיחת חשבון).
או שפשוט להשתמש ב30 שקל כולל התקרה של ה75 דולר 😃

מנצל את השרשור ברשותך פותח הפוסט
מטעימה של כמה טעמים של מאסל פארם גם עם מים וגם עם חלב הטעמים סבבה אבל לאחר מכן יש טעם לוואי נוראי של סוכרלוז שנשאר איתך זה מבאס את כל החוויה.
יש למישהו המלצה על אבקה עם טעם סבבה(בננה\וניל\שוקו\משהו פשוט) שלא משאיר אפטר טיסט מגעיל של סוכרלוז?לא משנה מה החברה

אז אחרי המון המון זמן עם מייפרוטיין קניתי אבקה של דימטייז(שוקולד חמאת בוטנים) כדי לגוון קצת..
מפה לשם טעימה יותר מכל טעם של מייפרוטיין שניסיתי(וניסיתי המון) ואמנם המחיר גבוה יותר אבל גם מבחינת אחוז החלבון והקלוריות יש העדפה לדימטייז.
ממליץ בחום!

הגיעה אליי עכשיו הודעה שחבילה ממייפרוטיין נמצאת בדואר ושצריך לשלם מיסים של 43 שח.
הסתכלתי בפייפאל וההזמנה עלתה לי 262 שקלים למה לאחרונה כל הזמנה מגיעה עם מיסים מדואר ישראל הגנבים האלה? השמשתי רק בקופון dream10

הגיעה אליי עכשיו הודעה שחבילה ממייפרוטיין נמצאת בדואר ושצריך לשלם מיסים של 43 שח.
הסתכלתי בפייפאל וההזמנה עלתה לי 262 שקלים למה לאחרונה כל הזמנה מגיעה עם מיסים מדואר ישראל הגנבים האלה? השמשתי רק בקופון dream10
שמע זה יותר מ75 דולר..
לגבי הטעמים הזמנתי 4 קילו כל קילו בטעם שונה וקיבלתי תהזמנה לפני שבוע:

מוקה 10/10 - אחד הטעמים היותר מוצלחים שיצא לי לשתות, גם עם מים וגם עם חלב.
אם באלכם באמת להרגיש שאתם עפים בחללית שימו חצי כוס חלב וחצי כוס מים ואמא לה.

לאטה 5/10 - עם קצת חלב וקצת מים זה אחלה, דומה למוקה אבל קצת פחות מתוק, רק עם מים מרגישים קצת טעם לוואי וזה לא משהו בכלל.

שוקולד סמות 8/10 - אחלה של דבר, פשוט שוקו. מי שקשה לו עם יותר מדי מתוק פחות הייתי ממליץ, מה שכן הולך מאפחיד עם שייקים, יוגורט..

בננה טבעית 2/10 - לאדע מי החולי נפש פה שהמליצו על זה אבל לדבר הזה יש טעם לוואי לא נורמלי! שלוק אחד פחות מרגישים שלוק אחריו אתה יורק לכיור, זה מזכיר את השוקו בננה של יטבתה רק חבל שיש טעם לוואי כלכך נוראי.(אגב גם מתערבב על הפנים, ניערתי תשייקר איזה שעה ועדיין היו לי גושים).

שמע זה יותר מ75 דולר..
לגבי הטעמים הזמנתי 4 קילו כל קילו בטעם שונה וקיבלתי תהזמנה לפני שבוע:

מוקה 10/10 - אחד הטעמים היותר מוצלחים שיצא לי לשתות, גם עם מים וגם עם חלב.
אם באלכם באמת להרגיש שאתם עפים בחללית שימו חצי כוס חלב וחצי כוס מים ואמא לה.

לאטה 5/10 - עם קצת חלב וקצת מים זה אחלה, דומה למוקה אבל קצת פחות מתוק, רק עם מים מרגישים קצת טעם לוואי וזה לא משהו בכלל.

שוקולד סמות 8/10 - אחלה של דבר, פשוט שוקו. מי שקשה לו עם יותר מדי מתוק פחות הייתי ממליץ, מה שכן הולך מאפחיד עם שייקים, יוגורט..

בננה טבעית 2/10 - לאדע מי החולי נפש פה שהמליצו על זה אבל לדבר הזה יש טעם לוואי לא נורמלי! שלוק אחד פחות מרגישים שלוק אחריו אתה יורק לכיור, זה מזכיר את השוקו בננה של יטבתה רק חבל שיש טעם לוואי כלכך נוראי.(אגב גם מתערבב על הפנים, ניערתי תשייקר איזה שעה ועדיין היו לי גושים).
באמת לא שמתי לב שהדולר ככה ירד חחחח
המוקה באמת טוב והשוקולד סמוד נחמד אבל נמאס, הזמנתי עכשיו קרמל מלוח(איזולייט) ואעדכן כשאטעם.
מקוה שלא אתאכזב כי האחרון שלי היה Dymatize שוקולד חמאת בוטנים שהיה ממש ממש טעים אבל יקר

תגידו איך מזמינים עכשיו? שער הדולר הוא כל כך נמוך שהמשלוח חינם זה בדיוק 75 דולר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית