עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שלחתי, נקווה לטוב.שלח להם במייל את הקבלה שלך
יש לי חבילה בדרך שכנראה יקרה לה אותו דבר..שלחתי, נקווה לטוב.
מיי פרוטאין מטומטמים שלא מציינים בקבלה את ההנחה של החבר מביא חבר - 30 שקלים. עכשיו לך תסביר לדואר ישראל...
מדריך איך לערער על גובה המיסים בדואר לא מעט אנשיםיש לי חבילה בדרך שכנראה יקרה לה אותו דבר..
למי שלחת פנייה?
מעדכן אותך שדואר ישראל סירבו לבטל את המכס כיוון שמיי פרוטאין לא הצהירו על ה-30 שקלים הנחה.יש לי חבילה בדרך שכנראה יקרה לה אותו דבר..
למי שלחת פנייה?
מה בסוף? שילמת את המכס?מעדכן אותך שדואר ישראל סירבו לבטל את המכס כיוון שמיי פרוטאין לא הצהירו על ה-30 שקלים הנחה.
הגשתי תלונה לנציב תלונות הציבור.מה בסוף? שילמת את המכס?
נציב תלונות הציבור, מבקר המדינה, מסכימים עם המכס מכיוון שקיימת פקודה שהם לא מכירים בהנחת "חבר מביא חבר", ולכן המכס לא בוטל.מה בסוף? שילמת את המכס?
או שפשוט להשתמש ב30 שקל כולל התקרה של ה75 דולר 😃נציב תלונות הציבור, מבקר המדינה, מסכימים עם המכס מכיוון שקיימת פקודה שהם לא מכירים בהנחת "חבר מביא חבר", ולכן המכס לא בוטל.
תוגש תביעה על ה-50 שקלים האלה. כן, אני עד כדי כך עקרוני.
מה שמצחיק זה שאגרת התביעה עולה כמו המכס חח
ממליץ שלא להשתמש ב-30 שקלים שמיי פרוטאין "מחלקים" (נצלו רק את ה-10% בפתיחת חשבון).
עם ה-10% יוצא פחות או יותר אותו דבר, לא באמת משנה.או שפשוט להשתמש ב30 שקל כולל התקרה של ה75 דולר 😃
שוקולד קרמל אהבתימישהו ניסה טעמי איזולייט של מייפרוטיין?
שמע זה יותר מ75 דולר..הגיעה אליי עכשיו הודעה שחבילה ממייפרוטיין נמצאת בדואר ושצריך לשלם מיסים של 43 שח.
הסתכלתי בפייפאל וההזמנה עלתה לי 262 שקלים למה לאחרונה כל הזמנה מגיעה עם מיסים מדואר ישראל הגנבים האלה? השמשתי רק בקופון dream10
באמת לא שמתי לב שהדולר ככה ירד חחחחשמע זה יותר מ75 דולר..
לגבי הטעמים הזמנתי 4 קילו כל קילו בטעם שונה וקיבלתי תהזמנה לפני שבוע:
מוקה 10/10 - אחד הטעמים היותר מוצלחים שיצא לי לשתות, גם עם מים וגם עם חלב.
אם באלכם באמת להרגיש שאתם עפים בחללית שימו חצי כוס חלב וחצי כוס מים ואמא לה.
לאטה 5/10 - עם קצת חלב וקצת מים זה אחלה, דומה למוקה אבל קצת פחות מתוק, רק עם מים מרגישים קצת טעם לוואי וזה לא משהו בכלל.
שוקולד סמות 8/10 - אחלה של דבר, פשוט שוקו. מי שקשה לו עם יותר מדי מתוק פחות הייתי ממליץ, מה שכן הולך מאפחיד עם שייקים, יוגורט..
בננה טבעית 2/10 - לאדע מי החולי נפש פה שהמליצו על זה אבל לדבר הזה יש טעם לוואי לא נורמלי! שלוק אחד פחות מרגישים שלוק אחריו אתה יורק לכיור, זה מזכיר את השוקו בננה של יטבתה רק חבל שיש טעם לוואי כלכך נוראי.(אגב גם מתערבב על הפנים, ניערתי תשייקר איזה שעה ועדיין היו לי גושים).
שער הדולר הוא כל כך נמוך
המחיר בשקלים הם מניאקים זה לא מוזיל לנו זה מוזיל להםוהוא מתלונן 🙁
._.המחיר בשקלים הם מניאקים זה לא מוזיל לנו זה מוזיל להם