עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ככה: 😆תגידו איך מזמינים עכשיו? שער הדולר הוא כל כך נמוך שהמשלוח חינם זה בדיוק 75 דולר
🤣🤣שאני לא מאמין שידפקו אותנו בגלל שקל-שניים
חחחח ממש לא.🤣🤣
יש לך יותר מדי אמון ברשות המיסים
נשמע טוב חחחחח אבל יש מלא טעמים של גלידה איזה טעם זה בערך?הזמנה אחרונה מ- myprotein אחד הטעמים שהזמנתי היה Stracciatella. הטעם הכי טוב שיצא לי לטעום עד היום באבקת חלבון. נשמע מוזר, אבל מזכיר לי טעם של גלידה שנמסה.
השוקולד סמות' טעים לי עם השיבולת שועל. הרבה פה לא אהבו אותו והוא באמת מגעיל לשתייה אבל בשיבולת שועל הוא אחלה. אולי השוקולד בראוניז יהיה אפילו יותר טוב.טעם מומלץ לשיבולת שועל משהו?
גלידת שוקולד, אבל מהטובות.נשמע טוב חחחחח אבל יש מלא טעמים של גלידה איזה טעם זה בערך?
לא, אבל לא נראה לי שזה כלכך משנה. כמה השיבולת שועל משפיעה כבר..ניסית עם שיבולת שועל?
נכון, לשתייה הוא דוחה אבל בשיבולת שועל הוא טעים לי.לי השוקולד סמות' היה אולי הטעם הכי דוחה
לא אהבתי דווקא בשיבולת שועל, בשתיה הוא סבירנכון, לשתייה הוא דוחה אבל בשיבולת שועל הוא טעים לי.
אני בדיוק הפוך.לא אהבתי דווקא בשיבולת שועל, בשתיה הוא סביר
את הקרמל אהבתי בשיבולת שועל
התכוונתי לקרמל מלוח, כן אני אוהב אותו גם לשתות וגם בש"שאני בדיוק הפוך.
ולגבי הקרמל, את הקרמל לא ניסיתי בשיבולת שועל אבל היה לי קרמל מלוח ועכשיו יש לי קפה קרמל ושניהם סבבה גם לשתייה לפי דעתי.
זה אגב נשמע לי טוב, נראה לי אני אקח בהזמנה הבאהקפה קרמל
הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופךהתכוונתי לקרמל מלוח, כן אני אוהב אותו גם לשתות וגם בש"ש
זה אגב נשמע לי טוב, נראה לי אני אקח בהזמנה הבאה
מקווה שעד אז אני אסיים את השק שלי שיהיה לי מקום 😉הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופך
בכיף, אני מוכן 😁הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופך
נו איך הטעם? מקווה שלא קיללת אותי הרבה בחודשיים האלה... 😆הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופך
מה איתך? יצא לך לנסות בסוף?זה אגב נשמע לי טוב, נראה לי אני אקח בהזמנה הבאה
עדיין לא, נשאר לי עוד מהשני שקים שקניתי עוד ביום העצמאות (שוקולד סמות' וקרמל מלוח), אני בהפסה מאפקות ניפוח לתקופה הקרובה אבל טוב שהזכרת לי שזה הטעם שאני ארצה בהזמנה הבאה 😃מה איתך? יצא לך לנסות בסוף?
מקווה שאתה עושה PCT לפי הפרוטוקול.אני בהפסה מאפקות ניפוח לתקופה הקרובה
בכיף, גם לי האשכול הזה עזר להיזכר בכמה טעמים שאני רוצה לנסות לקראת הבלאק פריידי שבא עלינו לטובה.אבל טוב שהזכרת לי שזה הטעם שאני ארצה בהזמנה הבאה
ברור, האשכים כבר כמעט חזרו לגודל הרגיל 😁מקווה שאתה עושה PCT לפי הפרוטוקול.
טעים תמאמתנו איך הטעם? מקווה שלא קיללת אותי הרבה בחודשיים האלה... 😆
מה איתך? יצא לך לנסות בסוף?