הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון של my protein - טעמים מומלצים

רקון

משתמש מתחיל
141
138
נק' מוניטין:
324
141
138
אהלן, יצא לכם לטעום את הקרמל מלוח?

על איזה טעמים אתם ממליצים?

תגידו איך מזמינים עכשיו? שער הדולר הוא כל כך נמוך שהמשלוח חינם זה בדיוק 75 דולר
ככה: 😆
change.jpg
order.jpg

כל הזמנה הופכת לפרויקט בהנדסה, למרות שאני לא מאמין שידפקו אותנו בגלל שקל-שניים אבל לך תדע... 🤣

🤣🤣
יש לך יותר מדי אמון ברשות המיסים
חחחח ממש לא.
דרך אגב, באתר הרשמי של מייפרוטאין יש מבצעים ממש גדולים אבל המשלוח עולה 15 פאונד.

באתר הישראלי המחירים יקרים אבל המשלוח חינם ובאתר הרשמי המחירים זולים אבל צריך לשלם על משלוח ככה בשורה התחתונה יוצא אותו דבר.

אבל, אם באתר הישראלי אתה מגיע למצב שאתה צריך לשלם מע"מ אז אולי כדאי לברר את האפשרות להזמין אותו דבר באתר הבריטי ולשלם משלוח. ככה אתה לא משלם מע"מ כי מע"מ משלמים רק על ערך הסחורה ללא המשלוח. וערך הסחורה אמור להיות פחות מ75$ שלא כמו באתר הישראלי.

הזמנה אחרונה מ- myprotein אחד הטעמים שהזמנתי היה Stracciatella. הטעם הכי טוב שיצא לי לטעום עד היום באבקת חלבון. נשמע מוזר, אבל מזכיר לי טעם של גלידה שנמסה.

הזמנה אחרונה מ- myprotein אחד הטעמים שהזמנתי היה Stracciatella. הטעם הכי טוב שיצא לי לטעום עד היום באבקת חלבון. נשמע מוזר, אבל מזכיר לי טעם של גלידה שנמסה.
נשמע טוב חחחחח אבל יש מלא טעמים של גלידה איזה טעם זה בערך?
ניסית עם שיבולת שועל?

טעם מומלץ לשיבולת שועל משהו?
השוקולד סמות' טעים לי עם השיבולת שועל. הרבה פה לא אהבו אותו והוא באמת מגעיל לשתייה אבל בשיבולת שועל הוא אחלה. אולי השוקולד בראוניז יהיה אפילו יותר טוב.

נשמע טוב חחחחח אבל יש מלא טעמים של גלידה איזה טעם זה בערך?
גלידת שוקולד, אבל מהטובות.
ניסית עם שיבולת שועל?
לא, אבל לא נראה לי שזה כלכך משנה. כמה השיבולת שועל משפיעה כבר..

לי השוקולד סמות' היה אולי הטעם הכי דוחה שיצא לי לשתות, רוב הפעמים זרקתי חצי שייק כי לא הצלחתי לסיים. לא יודע איך אנשים אוהבים את זה. הוא גם מקציף ברמה שהוא מגדיל את עצמו פי 5 והסבל לא נגמר.

לא אהבתי דווקא בשיבולת שועל, בשתיה הוא סביר
את הקרמל אהבתי בשיבולת שועל
אני בדיוק הפוך.
ולגבי הקרמל, את הקרמל לא ניסיתי בשיבולת שועל אבל היה לי קרמל מלוח ועכשיו יש לי קפה קרמל ושניהם סבבה גם לשתייה לפי דעתי.

אני בדיוק הפוך.
ולגבי הקרמל, את הקרמל לא ניסיתי בשיבולת שועל אבל היה לי קרמל מלוח ועכשיו יש לי קפה קרמל ושניהם סבבה גם לשתייה לפי דעתי.
התכוונתי לקרמל מלוח, כן אני אוהב אותו גם לשתות וגם בש"ש
זה אגב נשמע לי טוב, נראה לי אני אקח בהזמנה הבאה

התכוונתי לקרמל מלוח, כן אני אוהב אותו גם לשתות וגם בש"ש

זה אגב נשמע לי טוב, נראה לי אני אקח בהזמנה הבאה
הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופך

הזמנתי שק של 5 ק"ג קפה קרמל עכשיו, אם זה לא טעים אני בא אלייך ושופך
מקווה שעד אז אני אסיים את השק שלי שיהיה לי מקום 😉
שמע אני אישית אהבתי ואני שותה את זה עם מים אז אני מאוד מקווה שגם אתה תאהב.😅

מה איתך? יצא לך לנסות בסוף?
עדיין לא, נשאר לי עוד מהשני שקים שקניתי עוד ביום העצמאות (שוקולד סמות' וקרמל מלוח), אני בהפסה מאפקות ניפוח לתקופה הקרובה אבל טוב שהזכרת לי שזה הטעם שאני ארצה בהזמנה הבאה 😃

אני בהפסה מאפקות ניפוח לתקופה הקרובה
מקווה שאתה עושה PCT לפי הפרוטוקול.
אבל טוב שהזכרת לי שזה הטעם שאני ארצה בהזמנה הבאה
בכיף, גם לי האשכול הזה עזר להיזכר בכמה טעמים שאני רוצה לנסות לקראת הבלאק פריידי שבא עלינו לטובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית