אהלן חברים, מתאמן וותיק,
ירדתי במשקל, עליתי במסה ותמיד ״כמעט״ הגעתי למטרה שהצבתי לעצמי ונשארתי בסביבה שלה
1.85 שוקל 93 מאמין שאני 15- 17% יש מסה מכובדת, הבעיה אצלי היא השומן באזור הגב התחתון והירכיים
ושתמיד היו פיתויים שגרמו לי לעלות עוד קילו 2 ולרדת בחזרה אבל אף פעם לא הצלחתי לעבור את המחסום של המתחת ל 93 קילו
ולהגיע למה שרציתי אבל הנה - קורונה, אין פיתויים, אין אלכוהול, אין אוכל בחוץ ואני מאתמן 4 פעמים בשבוע
יש ספה, יש דמבלים של 25 ק״ג כל יד (הייתי דוחק 110 חזה חופשי נגיד אבל זה מה יש כרגע)
אין לי בעיה לקרוע את התחת כדי לרסק את היעד גם בתפריט וגם בתזונה
השאלה מה כדאי? 4 אימוני ab כבדים בלי אירובי וגרעון גדול?
4 אימוני ab כבדים עם אירובי וגרעון גדול?
2 כבדים ו 2 אינטרוולים?
זמן יש, השאלה מה הדרך הכי טובה לא לאבד שריר
ולעצב את הגוף בצורה הכי יעילה והכי מהירה
כרגע אני עושה ab כבדים, קצת חבל אוכל 200 גרם חלבון 70 פחמימה 70 שומן, עומד על גרעון של 1000 שהוא פחות מהמקסימלי לפני איבוד שריר
אבל אני לא בטוח שזה הדבר הנכון אשמח לעזרתכם
ירדתי במשקל, עליתי במסה ותמיד ״כמעט״ הגעתי למטרה שהצבתי לעצמי ונשארתי בסביבה שלה
1.85 שוקל 93 מאמין שאני 15- 17% יש מסה מכובדת, הבעיה אצלי היא השומן באזור הגב התחתון והירכיים
ושתמיד היו פיתויים שגרמו לי לעלות עוד קילו 2 ולרדת בחזרה אבל אף פעם לא הצלחתי לעבור את המחסום של המתחת ל 93 קילו
ולהגיע למה שרציתי אבל הנה - קורונה, אין פיתויים, אין אלכוהול, אין אוכל בחוץ ואני מאתמן 4 פעמים בשבוע
יש ספה, יש דמבלים של 25 ק״ג כל יד (הייתי דוחק 110 חזה חופשי נגיד אבל זה מה יש כרגע)
אין לי בעיה לקרוע את התחת כדי לרסק את היעד גם בתפריט וגם בתזונה
השאלה מה כדאי? 4 אימוני ab כבדים בלי אירובי וגרעון גדול?
4 אימוני ab כבדים עם אירובי וגרעון גדול?
2 כבדים ו 2 אינטרוולים?
זמן יש, השאלה מה הדרך הכי טובה לא לאבד שריר
ולעצב את הגוף בצורה הכי יעילה והכי מהירה
כרגע אני עושה ab כבדים, קצת חבל אוכל 200 גרם חלבון 70 פחמימה 70 שומן, עומד על גרעון של 1000 שהוא פחות מהמקסימלי לפני איבוד שריר
אבל אני לא בטוח שזה הדבר הנכון אשמח לעזרתכם