הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

להתאמן ללא חלבון VS להתאמן עם חלבון

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
אם בנאדם במשך תקופה ארוכה לא יוכל לצרוך מקור חלבון משום סוג שהוא, עדיף שימשיך להתאמן או דווקא אז לא?
מדבר איתכם על כמות מזערית של חלבון לא איכותי במשך תקופה.
ההגיון מצד אחד אומר להתאמן יעזור לשמר מצד שני אם אתה לא מקבל מספיק חלבון דווקא יכול לגרום לזה להיות יותר גרוע("הורס" שריר ולא מקבל מספיק חלבון כדי לבנות אותו)

@Mike
@kotzer

אני לא יכול לחשוב על מצב פיזי שלא מאפשר לך לצרוך כמעט שום חלבון, ועדיין ישאיר לך מספיק אנרגיה כדי לצאת מהמיטה

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לחשוב על מצב פיזי שלא מאפשר לך לצרוך כמעט שום חלבון, ועדיין ישאיר לך מספיק אנרגיה כדי לצאת מהמיטה
אוכל 5 חפיסות שוקולד+ סלט גדול(זה בערך 30 גרם חלבון)
הסלט הוספתי בשביל להוסיף ויטמינים לתיאוריה במקרה וזה בעצמו בעיה.

נערך לאחרונה:
אוכל 5 חפיסות שוקולד+ סלט גדול(זה בערך 30 גרם)
ב30 גרם של סלט אין כמעט ויטמינים ומינרלים בטח ובטח לא בכמות שתספיק לך ליום

הכוונה 30 גרם חלבון...
אה אופס:sweatingbullets:
אבל גם חמש חפיסות שוקולד זה באיזור ה50 גרם חלבון(מהחמאת קקאו והרכיבי חלב בעיקר) אז הגעת כבר ל80
לא חושב שזה אפשרי לא לאכול *בכלל* חלבון אלא אם כן אתה אוכל רק סוכר ושמן

איזה יום אחד אכלת סלט ושוקולדים במקום לאכול כמו בנאדם ואתה רץ לפתוח אשכול מה קורה אם במשך תקופה אני לא אוכל חלבון בכלל איי איי הדור הצעיר מה יהיה איתו

אוכל 5 חפיסות שוקולד+ סלט גדול(זה בערך 30 גרם חלבון)
אם זה משהו שקורה חד פעמי לא יקרה כלום, אם זו תזונה שמתרחשת לאורך זמן אתה גם ככה תהיה חסר כוחות להתאמן.
אם יהיה לך כוח להתאמן פשוט תהיה תת התאוששות די רצינית, מה שיחייב אותך להתאמן בצורה קלה יותר ומרווחת יותר, כי אתה פשוט לא תספיק להתאושש מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
איזה יום אחד אכלת סלט ושוקולדים במקום לאכול כמו בנאדם ואתה רץ לפתוח אשכול מה קורה אם במשך תקופה אני לא אוכל חלבון בכלל איי איי הדור הצעיר מה יהיה איתו
אני לא מדבר עליי, זה היפותטי.
אה אופס:sweatingbullets:
אבל גם חמש חפיסות שוקולד זה באיזור ה50 גרם חלבון(מהחמאת קקאו והרכיבי חלב בעיקר) אז הגעת כבר ל80
לא חושב שזה אפשרי לא לאכול *בכלל* חלבון אלא אם כן אתה אוכל רק סוכר ושמן

איך הגעתי כבר ל80? אחי..
הכוונה ל30 גרם חלבון כולל.(שוקולד+סלט)
וב100 גרם שוקולד יש 7-8 במקרה הטוב.

אתה בעצם שואל מה יהיה טוב יותר, לשמור על המצב הקיים או להרוס את תאי השריר כשאין להם אפשרות לגדול מחדש בעקבות מחסור בחלבון.
אני לא חושב שיש כאן מישהו שבאמת יכול לענות על השאלה הזו.
זו יותר שאלה של מדע ולא פיתוח גוף.

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם שואל מה יהיה טוב יותר, לשמור על המצב הקיים או להרוס את תאי השריר כשאין להם אפשרות לגדול מחדש בעקבות מחסור בחלבון.
אני לא חושב שיש כאן מישהו שבאמת יכול לענות על השאלה הזו.
זו יותר שאלה של מדע ולא פיתוח גוף.

כי אין קשר בין המדע לפיתוח הגוף? אולי אני טועה אבל חשבתי שהידוע בתחום מגובה מדעית ומחקרית..
ולמה נראה לי שהתשובה בגופן השאלה? ("להרוס את תאי השריר כשאין להם אפשרות לגדול מחדש בעקבות מחסור בחלבון")

כי אין קשר בין המדע לפיתוח הגוף? אולי אני טועה אבל חשבתי שהידוע בתחום מגובה מדעית ומחקרית..
ולמה נראה לי שהתשובה בגופן השאלה? ("להרוס את תאי השריר כשאין להם אפשרות לגדול מחדש בעקבות מחסור בחלבון")
הוא אמר בשולי דברו שזה יכול להפול אותך לקטבולי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית