עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין לך מה לפחד כי אין הרבה,תחטב כמו שצריך ואז מסהבן 18,מה אומרים לעבור כרגע,מפחד חיטוב כי לא רוצה לאבד הרבה מסת שריר..
יש לי את היכולת להתאמן,אני שוקל 75,עד לאן לרדת?וכמה זמן זה יקח בערך?זו בחירה שלך אבל
אם יש לך יכולת להתאמן הייתי ממליץ על חיטוב, בליווי תזונה מתאימה תצמצם איבוד במסת שריר
אם אין לך יכולת להתאמן הייתי נשאר בנייטרלי עד שהיכולת להתאמן תחזור.
כמה זמן תלוי בגרעון הקלורי שתהיה בו. עד לאן לרדת זה עד לנקודה שבה תהיה מרוצה כי תגיע לא"ש שאתה רוצה להיות בו (זה לא חייב להיות מספר מסוים על המשקל) מה שכן ממליץ לך להתייעץ מידי פעם כדי שלא תצא שחיף לגמרי מהחיטוב.יש לי את היכולת להתאמן,אני שוקל 75,עד לאן לרדת?וכמה זמן זה יקח בערך?
תודה,ואיך להתאמן ?? לא מזמן עברתי מתכנית ab לabc במיוחד שאני רוב הזמן בבית אז צריך להעביר את הזמן בבית חח,ולשמור על המשקלים נכון?עם פחות סטים פשוט?כמה זמן תלוי בגרעון הקלורי שתהיה בו. עד לאן לרדת זה עד לנקודה שבה תהיה מרוצה כי תגיע לא"ש שאתה רוצה להיות בו (זה לא חייב להיות מספר מסוים על המשקל) מה שכן ממליץ לך להתייעץ מידי פעם כדי שלא תצא שחיף לגמרי מהחיטוב.
כן זו העצה המקובלת כאן, לשמור על משקלי עבודה אבל להוריד סטים במידת הצורך.תודה,ואיך להתאמן ?? לא מזמן עברתי מתכנית ab לabc במיוחד שאני רוב הזמן בבית אז צריך להעביר את הזמן בבית חח,ולשמור על המשקלים נכון?עם פחות סטים פשוט?
מצטער אם אני חופר,אבל כפעילות אירובית ,אגרוף זה טוב?יש לי שק אגרוף בביתכן זו העצה המקובלת כאן, לשמור על משקלי עבודה אבל להוריד סטים במידת הצורך.
זה בטוח שורף קלוריות אבל אני לא יודע אם זה באמת בונה כושר אירובי. אם זה מה שיש לך כרגע זה עדיף על כלום.מצטער אם אני חופר,אבל כפעילות אירובית ,אגרוף זה טוב?יש לי שק אגרוף בבית