הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הערכת אחוז שומן,להמשיך מסה או חיטוב

Uriya077

משתמש מתחיל
16
7
נק' מוניטין:
29
16
7
בן 18,מה אומרים לעבור כרגע,מפחד חיטוב כי לא רוצה לאבד הרבה מסת שריר..

קבצים מצורפים

• C86E9CEA-D230-4C02-A8D8-3375C2D628C8.jpeg
    C86E9CEA-D230-4C02-A8D8-3375C2D628C8.jpeg
    KB 75.1 · צפיות: 221
זו בחירה שלך אבל
אם יש לך יכולת להתאמן הייתי ממליץ על חיטוב, בליווי תזונה מתאימה תצמצם איבוד במסת שריר
אם אין לך יכולת להתאמן הייתי נשאר בנייטרלי עד שהיכולת להתאמן תחזור.

• פותח/ת השרשור
זו בחירה שלך אבל
אם יש לך יכולת להתאמן הייתי ממליץ על חיטוב, בליווי תזונה מתאימה תצמצם איבוד במסת שריר
אם אין לך יכולת להתאמן הייתי נשאר בנייטרלי עד שהיכולת להתאמן תחזור.
יש לי את היכולת להתאמן,אני שוקל 75,עד לאן לרדת?וכמה זמן זה יקח בערך?

יש לי את היכולת להתאמן,אני שוקל 75,עד לאן לרדת?וכמה זמן זה יקח בערך?
כמה זמן תלוי בגרעון הקלורי שתהיה בו. עד לאן לרדת זה עד לנקודה שבה תהיה מרוצה כי תגיע לא"ש שאתה רוצה להיות בו (זה לא חייב להיות מספר מסוים על המשקל) מה שכן ממליץ לך להתייעץ מידי פעם כדי שלא תצא שחיף לגמרי מהחיטוב.

• פותח/ת השרשור
כמה זמן תלוי בגרעון הקלורי שתהיה בו. עד לאן לרדת זה עד לנקודה שבה תהיה מרוצה כי תגיע לא"ש שאתה רוצה להיות בו (זה לא חייב להיות מספר מסוים על המשקל) מה שכן ממליץ לך להתייעץ מידי פעם כדי שלא תצא שחיף לגמרי מהחיטוב.
תודה,ואיך להתאמן ?? לא מזמן עברתי מתכנית ab לabc במיוחד שאני רוב הזמן בבית אז צריך להעביר את הזמן בבית חח,ולשמור על המשקלים נכון?עם פחות סטים פשוט?

תודה,ואיך להתאמן ?? לא מזמן עברתי מתכנית ab לabc במיוחד שאני רוב הזמן בבית אז צריך להעביר את הזמן בבית חח,ולשמור על המשקלים נכון?עם פחות סטים פשוט?
כן זו העצה המקובלת כאן, לשמור על משקלי עבודה אבל להוריד סטים במידת הצורך.

מצטער אם אני חופר,אבל כפעילות אירובית ,אגרוף זה טוב?יש לי שק אגרוף בבית
זה בטוח שורף קלוריות אבל אני לא יודע אם זה באמת בונה כושר אירובי. אם זה מה שיש לך כרגע זה עדיף על כלום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית