בן 44, משקל 78 , גובה 170.
לפני כשלושה וחצי חודשים החלטתי שאני רוצה להתחטב ולגדול במסה, קניתי מולטי טריינר וספת כושר עם משקולות למוט ומשקולות חופשיות ואני מתאמן כשעה (משעה תשע בלילה עד עשר פלוס) בין ארבע לחמש פעמים בשבוע כמו כן עושה אימון טאבטה של 7 דקות כל יומיים בבוקר עם הסירטון הזה מיו טיוב (קישור לסירטון:
כמו כן בתחילת התהליך התחלתי לאכול בריא ומבוקר אשר עיקר התפריט בנוי מחלבונים:מתעורר בשש וחצי שותה קפה שחור עם סוכרזית, ארוחת בוקר כשלוש שעות אחרי ההתעוררות כוללת טונה במים ויוגורט 20 גרם חלבון. ארוחת הצהריים שלי לאחר ארבע שעות כוללת 200 גרם חזה עוף ואורז מלא, ארוחת הערב גם לאחר 3 עד 4 שעות כוללת חביתה עם ירקות , זרעי ציה ויוגורט חלבון. בין הארוחות אני שותה שייק מאבקת חלבון עם חלב דל לקטוז 2 אחוז שומן או אוכל חטיף חלבון או פרי תפוח או בננה... מה שזמין. אחרי אימון שותה שייק אבקת חלבון (לא שותה יותר משתי שייקחלבון ביום). לא נוגע בחטיפים, ממתקים ועוגות(פעם ב.. גונב נס קפה עם חצי כפית סוכר).
לפני תחילת התהליך שקלתי 83 קילו , כרס בולטת וצמיגים במותניים עכשיו הכרס הצתמצמה וגם הצמיגים ירדו מעט אך משום מה אני לא רואה את עצמי מתחטב, השרירים שלי נראים פחות או יותר כמו לפני תחילת התהליך. יש לציין שבאימוני משקולות אני עובד בעיקר על חזה , כתפיים יד אחורית וקדמית. כל יומיים עובד על החזה בספת המשקולות 4 סטים 13 חזרות בזוויות שונות, משתדל לעלות במשקלים מאימון לאימון.
מה דעתכם הסיבה לאי עיצוב? האם זה גיל המאוחר שהחלטתי להתחיל? האם זה תזונה? אשמח לתשובות שיעזרו לי להתחיל להראות כמו אחד שמתאמן...😃
נערך לאחרונה: