הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא עולה במסה (שייך לתמונות שבנושא הבא)

Tsahino1

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
20200423_073626.jpg
20200423_073548.jpg
שלום
בן 44, משקל 78 , גובה 170.
לפני כשלושה וחצי חודשים החלטתי שאני רוצה להתחטב ולגדול במסה, קניתי מולטי טריינר וספת כושר עם משקולות למוט ומשקולות חופשיות ואני מתאמן כשעה (משעה תשע בלילה עד עשר פלוס) בין ארבע לחמש פעמים בשבוע כמו כן עושה אימון טאבטה של 7 דקות כל יומיים בבוקר עם הסירטון הזה מיו טיוב (קישור לסירטון:
כמו כן בתחילת התהליך התחלתי לאכול בריא ומבוקר אשר עיקר התפריט בנוי מחלבונים:מתעורר בשש וחצי שותה קפה שחור עם סוכרזית, ארוחת בוקר כשלוש שעות אחרי ההתעוררות כוללת טונה במים ויוגורט 20 גרם חלבון. ארוחת הצהריים שלי לאחר ארבע שעות כוללת 200 גרם חזה עוף ואורז מלא, ארוחת הערב גם לאחר 3 עד 4 שעות כוללת חביתה עם ירקות , זרעי ציה ויוגורט חלבון. בין הארוחות אני שותה שייק מאבקת חלבון עם חלב דל לקטוז 2 אחוז שומן או אוכל חטיף חלבון או פרי תפוח או בננה... מה שזמין. אחרי אימון שותה שייק אבקת חלבון (לא שותה יותר משתי שייקחלבון ביום). לא נוגע בחטיפים, ממתקים ועוגות(פעם ב.. גונב נס קפה עם חצי כפית סוכר).
לפני תחילת התהליך שקלתי 83 קילו , כרס בולטת וצמיגים במותניים עכשיו הכרס הצתמצמה וגם הצמיגים ירדו מעט אך משום מה אני לא רואה את עצמי מתחטב, השרירים שלי נראים פחות או יותר כמו לפני תחילת התהליך. יש לציין שבאימוני משקולות אני עובד בעיקר על חזה , כתפיים יד אחורית וקדמית. כל יומיים עובד על החזה בספת המשקולות 4 סטים 13 חזרות בזוויות שונות, משתדל לעלות במשקלים מאימון לאימון.
מה דעתכם הסיבה לאי עיצוב? האם זה גיל המאוחר שהחלטתי להתחיל? האם זה תזונה? אשמח לתשובות שיעזרו לי להתחיל להראות כמו אחד שמתאמן...😃

נערך לאחרונה:
גם וגם.
כמה חלבון אתה אוכל במהלך היום?
באיזה גירעון קלורי אתה נמצא?
אימוני טאבטה זה נחמד אבל בעיקר עובד על סיבולת. עדיף לעבור לאימונים יותר רציניים.

בנוסף, אני אגיד לך בצורה הכי ישירה שיש. אם תיתן לי לבחור בין להתאמן רק חזה-יד אחורית-כתפיים (בלי לעבוד על הגב) אל מול לא להתאמן בכלל, בלי לחשוב פעמיים אני אבחר בלא להתאמן בכלל.

ההזנחה של שרירי הגב לא רק קשורה לפרופורציה, יש לזה השפעה רעה על היציבה וזה מעלה את פוטנציאל הפציעות.

יש לך מולטי טריינר, לא? תעבוד על פולי עליון, ותוסיף נפח לשרירי הגב (מבלי להזניח את השרירים הקטנים!)

בנוסף, תקרא את זה:
איך לרדת במשקל? אימון לירידה במשקל: המדריך השלם להורדת שומן וחיטוב הגוף

ותבחר תכנית מכאן:
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
תודה סרג'ו
היי סרגקו, שוב תודה. הנני אוכל בין 150ל 200גרם חלבון ביום.
לגבי גירעון קלורי, עדיין מתקשה לחשב/להעריך זאת.
למה אתה מתכוון אימונים יותר רציניים?
למה אתה מתכוון שרירים קטנים?
באיזה יחס לתת לשרירי הגב? שלוש פעמים בשבוע לגב ופעמיים בשבוע לחזה?

ממליץ על אימונים ממוקדים ככל האפשר.
כרגע הכי טוב בשבילך יהיה תכנית שעובדת על כל הגוף 3 פעמים בשבוע.
קח מהפורטל, יש שם תכניות מצוינות.

שרירים גדולים וקטנים זה נושא שטיפה קשה להעביר דרך הפורום אז מציע שתחפש עליו באינטרנט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית