הבאתי את הסרטן כדוגמא למשהו שפשוט מקולקל בדרך התכנון שלנו. התא מאבד שליטה והופך לסיבת המוות של החולה, סרטן לא אמור להתקיים בתכנון בינתי. אי אפשר לקרוא לתוכנה שמשמידה את עצמה בטעות פלא הבריאה.תסביר אתה למה יש סרטן אם אנחנו יודעים כלכך הרבה על גוף האדם. זה נכון שאנחנו יודעים הרבה והרבה מאוד, אך אנחנו עדיין לא מבינים המון דברים ולא נבין בעתיד הקרוב.
ברור שיש הרבה דברים שאנחנו לא יודעים, אבל כמות הזמן שאנחנו חוקרים את גוף האדם היא אפסית
לגברים יש פטמות כי הפטמות נוצרות בשלב מוקדם במיוחד בהתפתחות, עוד לפני שהגנים של כרומוזום Y נכנסים לפעולה, אז העובר מקבל תכונות לא נחוצות.אתה מוזמן להסביר למה לגברים יש פיטמות ולמה לבני אדם יש תוספתן מבחינה אבולוציונית, למה התפתחו באדם איברים שהוא לא זקוק להם.
תוספתן לא נחוץ לנו מבחינה ביולוגית, אבל לאבותינו הקופים כן, ועם הזמן הנחיצות שלו ירדה עד שהוא נהיה קטן יותר ויותר והפך להיות חלק ללא תפקוד, אבל הוא רק שארית.
זה גם למה לעוברים בבטן יש זנב, זה בגלל שלאבותינו היה זנב, אבל לנו אין צורך, אז בהתחלה העובר מתפתח לפי כל הגנים שלו (כמו עניין הפטמות), ואז לאט לאט מתאים את עצמו לפי הצורך
אני לא טוען שצריך יצור בלתי ניתן להריסה, אלא יצור שלא משמיד את עצמו בטעות, ולא מכיל חלקים לא נחוצים.תבין, ברגע שמכניסים את האל לדיון כזה אי אפשר לגשת לכל שאלה בזווית אנושית, מבחינתך שלמות היא גוף אדם בריא ללא פגמים כלל, מי אמר ששלמות כזו עולה בקנה אחד עם מה שהאל תכנן לעשות? אותה ישות עליונה אם קיימת.
אני לא טוען שהזדקנות או מוות ממחלות זה פאק בתכנון, אני פשוט מצפה שלא יהיו כל כך הרבה בעיות ביצירה אחת