חיוב מחדר הכושר

אני=]

משתמש משקיע
4,022
3,085
נק' מוניטין:
4,104
4,022
3,085
ספייס רשל"צ
שמתי לב שחדר הכושר ממשיך לחייב אותי על האשראי גם בתקופת הקורונה...
מוץר להם בכלל להמשיך לחייב אותי??
מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

שמתי לב שחדר הכושר ממשיך לחייב אותי על האשראי גם בתקופת הקורונה...
מוץר להם בכלל להמשיך לחייב אותי??
מה אני אמורה לעשות במצב כזה?

את לא הראשונה וגם לא היחידה. גם אותי חייבו במרץ ואפריל בהוראת קבע שיש לי אליהם. ספייס(הרשת שאני מנוי בה) הוציאו הודעה שהם יחזירו את החודשים הללו למנויים שלהם.

בדיוק קראתי כתבה בגלובס שבהם מצוטט הבעלים של ספייס שהוא(ושאר המנכ"לים של הרשתות הגדולות) מבקש לתת לחדרי הכושר לפתוח את הסניפים כדי שהם לא יפשטו רגל כי כרגע לא מעט אנשים מבטלים את המנויים שלהם בחדרי הכושר.

המתאמנים עוזבים את חדרי הכושר, והחשש בענף הוא שהפחד מהנגיף יימשך גם בשגרה

המתאמנים עוזבים את חדרי הכושר, והחשש בענף הוא שהפחד מהנגיף יימשך גם בשגרה

המגפה הביאה לסגירה מוחלטת של חדרי הכושר, דווקא כשהיו בשיא פריחתם • הענף שהיה סמל לבריאות הפך לסמל להדבקה, ולפי משרד הבריאות הוא לא ייפתח בקרוב • בעלי SPACE: "אנחנו כל הזמן מאבדים לקוחות. ההפחדות של גורמי הבריאות גורמות להם לבטל מנויים"

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כן גם אצלנו כתבו משהו על זיכוי. כנראה כדי להחזיר את האנשים מהר מיד עם סיום הקורונה, הם פשוט לא יחייבו ויתנו 'בחינם' את החודשים הבאים אומשו כזה.
לא יודעת מה הם מתכננים לעשות.
העניין הוא שככל הנראה אני גם לא אחזור לשם...

הקשישה שאני גרה אצלה בחולון, (בימים כתיקונם,)התעלפה בחג וחטפה מכה רצינית מהנפילה. כרגע היא בבית החולים.
הבן שלה התקשר אלי היום.
הוא אמר שאני צריכה לפנות את החדר כי הם רוצים להביא לה עוזרת צמודה 25/7.
במילים אחרות העיפו אותי מהבית...
זה ממש קשה. בעיקרון זה לא קשור לקורונה, אבל זו הכאפה הראשונה שאני חוטפת בתקופה הזו.
וחתיכת כאפה.
אני ממש אוהבת את הקשישה ואת החדר שלי שם ואת הקרבה למכללה, ואת הכל בעצם. גם את חדר הכושר כמובן.
וואו זה אובדן רציני. ממש עקירה.
האופציה היחידה שיש לי נכון לעכשיו היא לגור אצל ההורים, כמו שאני כרגע תקועה פה, וזה סיוטטטטט.
דאם.
ככ חיכיתי לחזור ועכשיו אין לי לאן.

אני סתם פורקת את זה פה, כי זה עומד לי בגרון כמו קקטוס כבר שעתיים.
😭

כן גם אצלנו כתבו משהו על זיכוי. כנראה כדי להחזיר את האנשים מהר מיד עם סיום הקורונה, הם פשוט לא יחייבו ויתנו 'בחינם' את החודשים הבאים אומשו כזה.
לא יודעת מה הם מתכננים לעשות.
העניין הוא שככל הנראה אני גם לא אחזור לשם...

הקשישה שאני גרה אצלה בחולון, (בימים כתיקונם,)התעלפה בחג וחטפה מכה רצינית מהנפילה. כרגע היא בבית החולים.
הבן שלה התקשר אלי היום.
זה ממש קשה. בעיקרון זה לא קשור לקורונה, אבל זו הכאפה הראשונה שאני חוטפת בתקופה הזו.
וחתיכת כאפה.
אני ממש אוהבת את הקשישה ואת החדר שלי שם ואת הקרבה למכללה, ואת הכל בעצם. גם את חדר הכושר כמובן.
האופציה היחידה שיש לי נכון לעכשיו היא לגור אצל ההורים, כמו שאני כרגע תקועה פה, וזה סיוטטטטט.
דאם.

😭
איפה ההורים שלך גרים?

• פותח/ת השרשור
נס ציונה כאילו?

חחחחחח כן...
למה, מה זה משנה?

כאילו המרחק של נסצי-חולון לא כ-ז-ה רחוק, אבל בבוקר בתחבץ עם פקקים זה שעה נסיעה במקרה הטוב.
כאילו, אם אצטרך לגור שנה הבאה בבית ולנסוע למכללה 🙁

אימלה אני נזכרת בלילה האחרון שישנתי בדירה בחולון. לא חשבתי שזה יהיה הלילה האחרון לצמיתות. לא נפרדתי מהחדר בכללל !ועיצבתי אותו בצורה מושלמתתתתתת!!!
😭
לארוצהההההההה ☠️☠️☠️
איף. אני סופר נקשרת למקומות.😭
בחיי שזה קשה.

חחחחחח כן...
למה, מה זה משנה?

כאילו המרחק של נסצי-חולון לא כ-ז-ה רחוק, אבל בבוקר בתחבץ עם פקקים זה שעה נסיעה במקרה הטוב.
כאילו, אם אצטרך לגור שנה הבאה בבית ולנסוע למכללה 🙁

אימלה אני נזכרת בלילה האחרון שישנתי בדירה בחולון. לא חשבתי שזה יהיה הלילה האחרון לצמיתות. לא נפרדתי מהחדר בכללל !ועיצבתי אותו בצורה מושלמתתתתתת!!!
😭
לארוצהההההההה ☠️☠️☠️
איף. אני סופר נקשרת למקומות.😭
בחיי שזה קשה.
כי אם אני לא טועה לספייס יש סניף גם בנס ציונה ואת יכולה לבקש מהם להעביר את המנוי

יש כרגע תביעה ייצוגית בנושא נגד הולמס פלייס, זה כנראה יפתור גם את העניין לכל השאר.

הבן שלה התקשר אלי היום.
וחתיכת כאפה.
דאם.

את חתומה על חוזה? אם כן אז הם לא יכולים לסלק אותך סתם ככה, הם צריכים לתת לך זמן מסויים למצוא דירה חדשה, כמובן תלוי בחוזה

• פותח/ת השרשור
כי אם אני לא טועה לספייס יש סניף גם בנס ציונה ואת יכולה לבקש מהם להעביר את המנוי

אני לא בספייס, אני בוייב ... :(
@oz25 בספייס....
האמת שהייתי תקופה בספייס ראשונים.אחלה חד"ש שבעולם!
רק שסיוט לחכות למעליות ...

יש כרגע תביעה ייצוגית בנושא נגד הולמס פלייס, זה כנראה יפתור גם את העניין לכל השאר.

את חתומה על חוזה? אם כן אז הם לא יכולים לסלק אותך סתם ככה, הם צריכים לתת לך זמן מסויים למצוא דירה חדשה, כמובן תלוי בחוזה

הלוואי וזה יפתור.
וכן, יש חוזה... בעיקרון אני מטעם מלגה של "כאן גרים", אם שמעת.... צריכה לדבר עם הרכזת שלי 😕

ני לא בספייס, אני בוייב ... 😭
@oz25 בספייס....
האמת שהייתי תקופה בספייס ראשונים.אחלה חד"ש שבעולם!
רק שסיוט לחכות למעליות ...
אופס סורי הנחתי כי זה העלה בנושא:sweatingbullets:
בכול אופן תבדקתי אולי יש להם סניף כול שהוא בנס ציונה

• פותח/ת השרשור
לא ממש, אבל מאמין שיש להם פיתרון לעניין

זה שיתוף פעולה בין סטודנטים שמחפשים מגורים, לקשישים שגרים לבד ורוצים חברה. מלגה מקסימה 😃
וב"ה זכיתי בקשישה מהממת. מקווה שהיא תחלים מהר בע"ה. אישה טובה.

אופס סורי הנחתי כי זה העלה בנושא:sweatingbullets:
בכול אופן תבדקתי אולי יש להם סניף כול שהוא בנס ציונה

חח הכל טוב...
יש להם עוד סניף בבת ים. זה לא ככ עוזר לי לצערי 😭

יאלה, שבת שלום! ⁦בנתיים ❤️⁩

חדר כושר VIBE חולון לא להתקרב

אימלהההה תראו מה ראיתי עכשיו באינטרנטט!!
איזה פחד! מדובר על חדר הכושר שלי בנאות רחל בחולון!!

אם יש משהו שאני לא אוהב באופן כללי במדינה שלנו זה לחפש חניה.
ואם אני צריך לעשות את זה גם בעת הגעה לחדר כושר אז זה משהו שהוא בל יעבור מבחינתי.
בגלל זה אחד הדברים שבגללם אני מעדיף את המכון שלי על פני מקומות אחרים זה החניון של עזריאלי שלמנויים שלו יש 3 שעות חינם ואפשר למצוא בו חניה באמצע שבוע ובסופ"ש אין שם אף אחד אז בכלל מצוין.

כמובן שגם עומס של אנשים בשעות הלחץ וכמות מתקנים זה משהו שאני לוקח בחשבון בעת הרשמה למכון.
זאת הסיבה שלא נרשמתי לאייקון ששם יש לך "עיגול" מסכן של חלק אנאירובי עם 2 ספות לחיצה שלכי תדעי מה הולך שם בשעות הלחץ.
אצלי יש 3 ספות לחיצה רגילות, 2 ספות עם שיפוע חיובי וספה אחת עם שיפוע שלילי שזה בהחלט די ויותר. ועל זה אני מוכן לשלם אקסטרה.

• פותח/ת השרשור
אם יש משהו שאני לא אוהב באופן כללי במדינה שלנו זה לחפש חניה.
ואם אני צריך לעשות את זה גם בעת הגעה לחדר כושר אז זה משהו שהוא בל יעבור מבחינתי.
בגלל זה אחד הדברים שבגללם אני מעדיף את המכון שלי על פני מקומות אחרים זה החניון של עזריאלי שלמנויים שלו יש 3 שעות חינם ואפשר למצוא בו חניה באמצע שבוע ובסופ"ש אין שם אף אחד אז בכלל מצוין.

כמובן שגם עומס של אנשים בשעות הלחץ וכמות מתקנים זה משהו שאני לוקח בחשבון בעת הרשמה למכון.
זאת הסיבה שלא נרשמתי לאייקון ששם יש לך "עיגול" מסכן של חלק אנאירובי עם 2 ספות לחיצה שלכי תדעי מה הולך שם בשעות הלחץ.
אצלי יש 3 ספות לחיצה רגילות, 2 ספות עם שיפוע חיובי וספה אחת עם שיפוע שלילי שזה בהחלט די ויותר. ועל זה אני מוכן לשלם אקסטרה.

למזלי אני גרה במרחק של כלום הליכה, רז חניה זה לא פאקטור....
ומבחינת תור למתקנים תמיד הסתדרתי...

הא שיט לקח לי זמן להבין שמדברת על וויב
זאת הרשת של בני הדוד שלי איזה קטע

אני ממש מקווה שזה סתם פייק ניוז של לקוח ממורמר ._.

העיר שלעולם תהיה מזוהה עם התמונה הזאת בשל הכיכרות שבה
maoi-ahu-tongariki-25497845.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית