עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כרגע אין יותר מדי תכנון אבל הייתי עובד סטריקט עם 13.75 כל צד ל7×2 ועכשיו באימון עשיתי כפיפות יד יד עם 12.5 סט שלישי ואחרון ל22 חזרותצריך לקחת לאחור את הכתפיים כדי שלא תהיינה מעורבות בתרגיל.
כמה אתה מרים לכמה חזרות טסטים?
כפיפת כתף היא לא אחת מהפונקציות של הראש הארוך של הבייספס?צריך לקחת לאחור את הכתפיים כדי שלא תהיינה מעורבות בתרגיל.
כמה אתה מרים לכמה חזרות טסטים?
כן.כרגע אין יותר מדי תכנון אבל הייתי עובד סטריקט עם 13.75 כל צד ל7×2 ועכשיו באימון עשיתי כפיפות יד יד עם 12.5 סט שלישי ואחרון ל22 חזרות
עוד דעות?
תשובה מפורטת, תודה.כפיפת כתף היא לא אחת מהפונקציות של הראש הארוך של הבייספס?
כן.
אם אתה מתחרה בתחרות כלשהי של כפיפת מרפקים - תמצא את הצורה שבה זה הכי קל, ותתאמן עליה.
אבל מכיוון שאתה כנראה לא מתחרה בתחרות כזאת, אלא משתמש בתרגיל למטרות היפרטרופיה - אז תבחר צורה שבה אתה מרגיש שהעבודה מתמקדת בבייספס, וגם שלא מרגישה לך מעייפת אזורים אחרים בגוף לפני הבייספס.
כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.אתה מייחס חשיבות לדברים קטנים, שזה טוב וקצת פחות טוב בו״ז.
עקרונית הדרך שאני אישית מרגיש את הבייספס הכי הרבה זה כשאני מושך כתפיים אחורה ולוקח את המרפק טיפונת קדימה לפני הגוף.
עוד שאלה(אוברטינקינג הממ כן)כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.
תודה על המענה.
לא בטוח שהבנתי אותך אבל שאני מסיים המרפק טיפה לפני הגוף, משתדל לעבוד את כל הטווח מיד ישרה עד כיווץ מלא.כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.
תודה על המענה.
עוד שאלה(אוברטינקינג הממ כן)
אתה מסיים את התנועה כשהדאמבלס לפני הגוף או מסובב את כף היד ומסיים את התנועה כשהדאמבלס לצידי הגוף?
אתה עובד עם מוט? אם לא, אתה מסיים את התנועה כשהדאמבל לצד הגוף או צמוד למותן(בשני המקרים הידיים ישרות)לא בטוח שהבנתי אותך אבל שאני מסיים המרפק טיפה לפני הגוף, משתדל לעבוד את כל הטווח מיד ישרה עד כיווץ מלא.
יעבוד יותר על האמות, לכן לשיקולך.כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.
תודה על המענה.
עוד שאלה(אוברטינקינג הממ כן)
אתה מסיים את התנועה כשהדאמבלס לפני הגוף או מסובב את כף היד ומסיים את התנועה כשהדאמבלס לצידי הגוף?