הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתפיים בכפיפות מרפקים

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
לקחתם אותם לאחור או שלא משנה? ואם עובדים כבד(עזבו למה), זה ישנה?
ומה לגביי מרפקים? משנה אם הם קצת מתקדמים (ככה שבכיווץ מפרק קו היד נמצא בקו ישר עם המרפק(כאילו.. הבנתם))

• פותח/ת השרשור
צריך לקחת לאחור את הכתפיים כדי שלא תהיינה מעורבות בתרגיל.
כמה אתה מרים לכמה חזרות טסטים?
כרגע אין יותר מדי תכנון אבל הייתי עובד סטריקט עם 13.75 כל צד ל7×2 ועכשיו באימון עשיתי כפיפות יד יד עם 12.5 סט שלישי ואחרון ל22 חזרות
עוד דעות?

צריך לקחת לאחור את הכתפיים כדי שלא תהיינה מעורבות בתרגיל.
כמה אתה מרים לכמה חזרות טסטים?
כפיפת כתף היא לא אחת מהפונקציות של הראש הארוך של הבייספס?
כרגע אין יותר מדי תכנון אבל הייתי עובד סטריקט עם 13.75 כל צד ל7×2 ועכשיו באימון עשיתי כפיפות יד יד עם 12.5 סט שלישי ואחרון ל22 חזרות
עוד דעות?
כן.

אם אתה מתחרה בתחרות כלשהי של כפיפת מרפקים - תמצא את הצורה שבה זה הכי קל, ותתאמן עליה.

אבל מכיוון שאתה כנראה לא מתחרה בתחרות כזאת, אלא משתמש בתרגיל למטרות היפרטרופיה - אז תבחר צורה שבה אתה מרגיש שהעבודה מתמקדת בבייספס, וגם שלא מרגישה לך מעייפת אזורים אחרים בגוף לפני הבייספס.

• פותח/ת השרשור
כפיפת כתף היא לא אחת מהפונקציות של הראש הארוך של הבייספס?

כן.

אם אתה מתחרה בתחרות כלשהי של כפיפת מרפקים - תמצא את הצורה שבה זה הכי קל, ותתאמן עליה.

אבל מכיוון שאתה כנראה לא מתחרה בתחרות כזאת, אלא משתמש בתרגיל למטרות היפרטרופיה - אז תבחר צורה שבה אתה מרגיש שהעבודה מתמקדת בבייספס, וגם שלא מרגישה לך מעייפת אזורים אחרים בגוף לפני הבייספס.
תשובה מפורטת, תודה.
יהיה לכם מצידי להשקיע תרגיל אחד כבד יחסית בשביל התקדמות טובה יותר או פשוט לפמפם 6 סטים לבייספס?
ואני מרגיש את הבייספס מצוין גם מלסיים את התנועה ככה שהיד נחה למעלה, כביכול.(מרפק טיפה מתקדם) נראה לך משנה משהו?
ומה לגביי לעבוד יד-יד למטרות בילדינג? פחות יעיל?

אתה מייחס חשיבות לדברים קטנים, שזה טוב וקצת פחות טוב בו״ז.

עקרונית הדרך שאני אישית מרגיש את הבייספס הכי הרבה זה כשאני מושך כתפיים אחורה ולוקח את המרפק טיפונת קדימה לפני הגוף.

• פותח/ת השרשור
אתה מייחס חשיבות לדברים קטנים, שזה טוב וקצת פחות טוב בו״ז.

עקרונית הדרך שאני אישית מרגיש את הבייספס הכי הרבה זה כשאני מושך כתפיים אחורה ולוקח את המרפק טיפונת קדימה לפני הגוף.
כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.
תודה על המענה.
כל עוד אני מבין שההבדלים די קטנים ואני עושה אל זה כי אין לי משהו יותר טוב לעשות בחיים אז זה בגבול הטעם הטוב, אני מניח.
תודה על המענה.
עוד שאלה(אוברטינקינג הממ כן)
אתה מסיים את התנועה כשהדאמבלס לפני הגוף או מסובב את כף היד ומסיים את התנועה כשהדאמבלס לצידי הגוף?

תודה על המענה.

אתה מסיים את התנועה כשהדאמבלס לפני הגוף או מסובב את כף היד ומסיים את התנועה כשהדאמבלס לצידי הגוף?
לא בטוח שהבנתי אותך אבל שאני מסיים המרפק טיפה לפני הגוף, משתדל לעבוד את כל הטווח מיד ישרה עד כיווץ מלא.

• פותח/ת השרשור
לא בטוח שהבנתי אותך אבל שאני מסיים המרפק טיפה לפני הגוף, משתדל לעבוד את כל הטווח מיד ישרה עד כיווץ מלא.
אתה עובד עם מוט? אם לא, אתה מסיים את התנועה כשהדאמבל לצד הגוף או צמוד למותן(בשני המקרים הידיים ישרות)

תודה על המענה.

יעבוד יותר על האמות, לכן לשיקולך.
עדיף לדעתי להוסיף פטישים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית