הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון PC לבדיקה

Grrr All Mighty

משתמש משקיע
2,380
127
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
7,833
2,380
127
הרקולס
פעם ראשונה שאני מנסה להוציא סטים של PC, הלך לא משהו בכלל לדעתי.
טעויות ששמתי לב:
- לא יורד עמוק בסטאפ
- לא שולח בזמן מרפקים החוצה
- מושך די הרבה עם הידיים

משקל על המוט: 60 קילו
נסיתי כמה סטים מיקודם עם 50 קילו ודפקתי לעצמי פעמיים את הסנטר,
אז אמרתי נוסיף טיפה שזה לא יעלה יותר מדי מהר למעלה.

תריצו ל0:30 הסט מתחיל שם,חזרה שנייה ב0:55, שלישית ב1:23 והרבעית ב1:52.
מצטער על הדילאיים בין חזרה לחזרה פשוט להיתאמן עם צלחות לא עגולות זה בלתי נסבל.

סט שני של 3 חזרות, אני חושב שהוא היה סביר יותר:

אשמח לביקורות, אני מאמין שיש מקום ולא מעט.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה אמור להביא קפיצה קטנה לפני שאתה מעלה את המוט לגובה הכתפיים,כלומר שיגע ברגליים תקפיץ אותו ואז תקפוץ קצת,כזה בגובה הכתפיים להחזיק על האצבעות ומרפקים בחוץ.

הסתכלתי רק על הסרטון הראשון:

-אתה מושך את המוט מהרצפה יותר מידי מהר לדעתי, המשיכה האגרסיבית הזאת גוררת בעיות בטכניקה, תמשוך לאט ותשמור את ההתפרצות למשיכה השניה
-לקראת סוף המשיכה הראשונה אתה מושך קצת עם הידיים
-בערך באזור שמשכת עם הידיים היה אמור לבוא shrug ו triple extension של הרגליים (הידיים צריכות להישאר ישרות ורפויות)
-לקראת ה rack position המוט עף לדעתי יותר מידי אחורה, שים לב לאן אתה מניף אותה
-ה rack position שלך לא טוב, אני לא חושב שיש מה להסביר פה

אגב, אני לא מתיימר להיות מבין כזה גדול בהנפות אולימפיות... רשמתי רק מה שאני חושב שנכון

הסט אפ דווקא בסדר, ראיתי רק את הסרטון הראשון, הקלין דיי מבולגן, אני לא יעיר על הכל כי אתה לא תצליח לשפר הכל בפעם אחת וזה ייאש אותך, אז לבינתיים :
1. במשיכה הראשונה תקפיד שהידיים יהיו רפויות, בתחלית המשיכה אתה מושך בצורה ארסיבית מדיי ומהר מדיי, תעדן את המשיכה.
2. אל תמשוך עם הידיים, תנסה לעשות משיכות אחריי שאתה מתרגל PC.
3. תשמור על הזווית בגב (בין המותניים לכתפיים) במשיכה הראשונה.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על הערות, הכל נלקח ונירשם.
אשמח אם תיסתכלו על הסירטון השני ותיראו אם יש שינוי, אני חושב ששם משכתי פחות עם הידיים.

קורן:
לא, אבל אני צפיתי ועוד צופה בסירטון ההדרכה שלו, בנוסף למה שפורסם פה בנעוץ.

OverPower:
כשאתה אומר לישמור על זווית בגב, לדעתך כדאי לי לנסות להיכנס יותר עמוק לסטאפ או שהעומק מספק?

לגבי המשיכות האגרסיביות, כן צודקים, אני מנסה לעבוד על זה ממש, זה פצע לי פעמיים את הסנטר עם ה50 הקילו 😵

נערך לאחרונה:
אתה מחזיק בהוק גריפ? אם לא, תעבור. תשחרר את הידיים לפני כל חזרה (CUE שלי זה לנער אותן לפני כל משיכה) ותקפוץ מהנקודה הנכונה. כדאי שתוריד משקל בשביל זה כדי להרגיש את הנקודה הנכונה.

OverPower:
כשאתה אומר לישמור על זווית בגב, לדעתך כדאי לי לנסות להיכנס יותר עמוק לסטאפ או שהעומק מספק?

לגבי המשיכות האגרסיביות, כן צודקים, אני מנסה לעבוד על זה ממש, זה פצע לי פעמיים את הסנטר עם ה50 הקילו 😵

זה אולי לא הסט אפ האידיאלי בשבילך כרגע, אם הייתי נמצא לידך אני מאמין שהייתי בונה לך סט אפ שיתאים לך יותר אבל זו הבעיה האחרונה שצריכה להדאיג אותך כרגע, תעבור על ההערות שנתנו לך בפוסט פה זה אמור להספיק לזמן הקרוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית