הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוצה לרדת באחוזי שומן רציתי לשמוע מה דעתכם על קלן

Guyguy285

משתמש מתחיל
3
1
נק' מוניטין:
7
3
1
אהלן, אני בן 18 שוקל 73 גובה 175 וסביבות ה18 אחוזי שומן.
אני הרבה זמן מנסה להוריד את הבטן ולא מצליח ורציתי לנסות סייקל ראשון של קלן.
רציתי לשמוע מאנשים שהשתמשו עד כמה זה עובד ואם התוצאות באמת מהירות כמו שאומרים. תודה רבה 😃

תשמע. רק זורק לאוויר, אין לך עדיין למה להשתמש בשום סוג של שורף שומן.

אתה בנתונים שמהם עוד ממש קל לרדת.
בוא נגיד שלפני שהגעת ל-12% שומן עם מסת שריר נכבדת, לא ממליץ על שורפי שומן. לא בגלל נזק או משהו כזה. פשוט סתם מיותר.
אם קשה לך לרדת עכשיו סימן שאתה לא מקפיד מספיק על תזונה\אימונים. על 18% שומן אמור להיות יחסית קל לרדת אם מקפידים כמו שצריך. ושורפי שומן לא ישנו הרבה. באמת שלא. אם אתה לא מקפיד מספיק הם גם לא יעזרו לך ולא ישנו את כללי המשחק.

ודעה אישית קטנה: אני במקומך עושה מסה נקייה של כמה קילוגרמים, ורק אז מחטב. אבל זה כבר נתון להחלטות שלך ולצרכים שלך.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע. רק זורק לאוויר, אין לך עדיין למה להשתמש בשום סוג של שורף שומן.

אתה בנתונים שמהם עוד ממש קל לרדת.
בוא נגיד שלפני שהגעת ל-12% שומן, לא ממליץ על שורפי שומן. לא בגלל נזק או משהו כזה. פשוט סתם מיותר.
אם קשה לך לרדת עכשיו סימן שאתה לא מקפיד מספיק על תזונה\אימונים. על 18% שומן אמור להיות יחסית קל לרדת אם מקפידים כמו שצריך. ושורפי שומן לא ישנו הרבה. באמת שלא. אם אתה לא מקפיד מספיק הם גם לא יעזרו לך ולא ישנו את כללי המשחק.

ודעה אישית קטנה: אני במקומך עושה מסה נקייה של כמה קילוגרמים, ורק אז מחטב. אבל זה כבר נתון להחלטות שלך ולצרכים שלך.

תודה רבה.
אתה מציע גם לאכול הרבה בשביל לגדול תוך כדי או עדיין לשמור על הקלוריות?

תודה רבה.
אתה מציע גם לאכול הרבה בשביל לגדול תוך כדי או עדיין לשמור על הקלוריות?
שמע אל תיקח את זה בקטע רע, לפי צורת ההתנסחות שלך אפשר לראות שאתה עדיין לא סגור על עצמך עם כל העניין של הקלוריות, ממליץ לך לקרוא ולהבין דברים לעומק במקום לחפש את הפיתרון הקל, במיוחד בנתונים שלך

במידה וכן תצליח לרדת באחוזי שומן בזכות החומר ולמרות הסכנות, אין לי ספק שהשומן יחזור במהירות, כי אין לך בסיס.
אין לך ידע תזונתי ובאימונים כדי לשמור על התוצאות שתקבל ברגע שתרד מהחומר.

ראיתי כמה במצב שלך שפשוט השמינו הרבה יותר אחרי הדרך קיצור הזה.

חוץ מזה, אתה במצב שעם תזונאי טוב והדרכה נכונה תוכל לקבל תוצאות מהירות יותר ושישארו איתך, וג יהיה כנראה יותר זול ובטוח.

יש כאן באתר הדרכה תזונתית ואימונים שיביאו לך תוצאות יפות מאוד, ועל הדרך יביא לך גם המון ידע שישרת אותך בעתיד שלך.
תזונה ותוספים - מה הן הטעויות הנפוצות שעושים בחיטוב?

אני אגיד משהו מנוגד לדעה הרווחת..
קיצורי דרך אפשר לעשות רק אחרי שעשית את הדרך הארוכה.

למה אני מתכוון?
למדת על תזונה נכונה אימונים לצורך מטרותיך, יישמת וירדת בעצמך נגיד ל10-12 אחוז ואז אתה משתמש בקיצורי דרך בשילוב עם הידע שצברת בדרך, כנראה שהקיצורי דרך יותר יועילו במצב שכזה, התופעות לוואי יהיו פחות מטרידות וגם יהיה יותר תוצאות לטווח הארוך וזה לא נגמר שם, תמשיך לקרוא יקופץ בראש...

---לעשות קיצורי דרך לפני שעשית את הדרך הארוכה זה לא לעשות קיצור דרך זה לעשות את הדרך עוד יותר ארוכה!!

זה כמו לחפש להתעשר בקלות.. אין כזה דבר אבל זה אפשרי, תצטרך לעבוד קשה בשביל הכמה דולרים הראשונים ואחרי שאתה כבר יודע לעבוד ולהיות בפלוס חודשי ולהתנהל עם כסף נכון, אז, ורק אז אפשר כבר לדבר על השקעות ודרכים להתעשרות...

ובהקשר שלנו, צריך בסיס ידע והבנה וכמובן יישום של אותה ההבנה לפני שקופצים לים של החומרים, הווי אומר אומר להגיע לתוצאות יפות קודם כל ללא חומרים משום שאחרת מה שיקרה הוא שחומרים יעזרו או שלא יעזרו לקצת קצת זמן ולאחר מכן ככל הנראה ייקחו אותך הרבה יותר אחורה כי המוח והגוף לא באותו מקום!

מקווה שתיקח את מה שאמרתי בחכמה ולא תגע או תחשוב על חומרים עד שתדע ולא רק 'תדע' אלא גם תשיג לכל הפחות תוצאות ללא החומרים כדי להוכיח לעצמך שבאמת אתה 'יודע'!

#דרך צלחה אח יקר

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני אגיד משהו מנוגד לדעה הרווחת..
קיצורי דרך אפשר לעשות רק אחרי שעשית את הדרך הארוכה.

למה אני מתכוון?
למדת על תזונה נכונה אימונים לצורך מטרותיך, יישמת וירדת בעצמך נגיד ל10-12 אחוז ואז אתה משתמש בקיצורי דרך בשילוב עם הידע שצברת בדרך, כנראה שהקיצורי דרך יותר יועילו במצב שכזה, התופעות לוואי יהיו פחות מטרידות וגם יהיה יותר תוצאות לטווח הארוך וזה לא נגמר שם, תמשיך לקרוא יקופץ בראש...

---לעשות קיצורי דרך לפני שעשית את הדרך הארוכה זה לא לעשות קיצור דרך זה לעשות את הדרך עוד יותר ארוכה!!

זה כמו לחפש להתעשר בקלות.. אין כזה דבר אבל זה אפשרי, תצטרך לעבוד קשה בשביל הכמה דולרים הראשונים ואחרי שאתה כבר יודע לעבוד ולהיות בפלוס חודשי ולהתנהל עם כסף נכון, אז, ורק אז אפשר כבר לדבר על השקעות ודרכים להתעשרות...

ובהקשר שלנו, צריך בסיס ידע והבנה וכמובן יישום של אותה ההבנה לפני שקופצים לים של החומרים, הווי אומר אומר להגיע לתוצאות יפות קודם כל ללא חומרים משום שאחרת מה שיקרה הוא שחומרים יעזרו או שלא יעזרו לקצת קצת זמן ולאחר מכן ככל הנראה ייקחו אותך הרבה יותר אחורה כי המוח והגוף לא באותו מקום!

מקווה שתיקח את מה שאמרתי בחכמה ולא תגע או תחשוב על חומרים עד שתדע ולא רק 'תדע' אלא גם תשיג לכל הפחות תוצאות ללא החומרים כדי להוכיח לעצמך שבאמת אתה 'יודע'!

#דרך צלחה אח יקר

תודה רבה מעריך מאוד עזרת לי מאוד עם המידע אני לא אתקרב לזה תודה רבה בנאדם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית