עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע. רק זורק לאוויר, אין לך עדיין למה להשתמש בשום סוג של שורף שומן.
אתה בנתונים שמהם עוד ממש קל לרדת.
בוא נגיד שלפני שהגעת ל-12% שומן, לא ממליץ על שורפי שומן. לא בגלל נזק או משהו כזה. פשוט סתם מיותר.
אם קשה לך לרדת עכשיו סימן שאתה לא מקפיד מספיק על תזונה\אימונים. על 18% שומן אמור להיות יחסית קל לרדת אם מקפידים כמו שצריך. ושורפי שומן לא ישנו הרבה. באמת שלא. אם אתה לא מקפיד מספיק הם גם לא יעזרו לך ולא ישנו את כללי המשחק.
ודעה אישית קטנה: אני במקומך עושה מסה נקייה של כמה קילוגרמים, ורק אז מחטב. אבל זה כבר נתון להחלטות שלך ולצרכים שלך.
שמע אל תיקח את זה בקטע רע, לפי צורת ההתנסחות שלך אפשר לראות שאתה עדיין לא סגור על עצמך עם כל העניין של הקלוריות, ממליץ לך לקרוא ולהבין דברים לעומק במקום לחפש את הפיתרון הקל, במיוחד בנתונים שלךתודה רבה.
אתה מציע גם לאכול הרבה בשביל לגדול תוך כדי או עדיין לשמור על הקלוריות?
אני אגיד משהו מנוגד לדעה הרווחת..
קיצורי דרך אפשר לעשות רק אחרי שעשית את הדרך הארוכה.
למה אני מתכוון?
למדת על תזונה נכונה אימונים לצורך מטרותיך, יישמת וירדת בעצמך נגיד ל10-12 אחוז ואז אתה משתמש בקיצורי דרך בשילוב עם הידע שצברת בדרך, כנראה שהקיצורי דרך יותר יועילו במצב שכזה, התופעות לוואי יהיו פחות מטרידות וגם יהיה יותר תוצאות לטווח הארוך וזה לא נגמר שם, תמשיך לקרוא יקופץ בראש...
---לעשות קיצורי דרך לפני שעשית את הדרך הארוכה זה לא לעשות קיצור דרך זה לעשות את הדרך עוד יותר ארוכה!!
זה כמו לחפש להתעשר בקלות.. אין כזה דבר אבל זה אפשרי, תצטרך לעבוד קשה בשביל הכמה דולרים הראשונים ואחרי שאתה כבר יודע לעבוד ולהיות בפלוס חודשי ולהתנהל עם כסף נכון, אז, ורק אז אפשר כבר לדבר על השקעות ודרכים להתעשרות...
ובהקשר שלנו, צריך בסיס ידע והבנה וכמובן יישום של אותה ההבנה לפני שקופצים לים של החומרים, הווי אומר אומר להגיע לתוצאות יפות קודם כל ללא חומרים משום שאחרת מה שיקרה הוא שחומרים יעזרו או שלא יעזרו לקצת קצת זמן ולאחר מכן ככל הנראה ייקחו אותך הרבה יותר אחורה כי המוח והגוף לא באותו מקום!
מקווה שתיקח את מה שאמרתי בחכמה ולא תגע או תחשוב על חומרים עד שתדע ולא רק 'תדע' אלא גם תשיג לכל הפחות תוצאות ללא החומרים כדי להוכיח לעצמך שבאמת אתה 'יודע'!
#דרך צלחה אח יקר