הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתאמנים טבעיים מרשימים

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
תוכלו בבקשה לתת לי שמות של מתאמנים שאתם כמעט בטוחים שהם טבעיים והם נראים מרשימים בכל זאת?

אלון גאביי ישראלי הגיע לגוף טוב בשיאו מאה אחוז לא לקח חומרים, איך אני יודע? כי שניל רואים שכיא נשאר באותה מאסת שריר פלוס מינוס ולא גדל ומי שעל חומרים גדל מהר מאוד

חחח 🤣😆

גבאי מהמסוממים הראשונים בארץ נראה לי
ג'וקר אי אפשר לדעת על אף אחד ,הרוב יכחישו כי יותר ריווחי להגיד שאתה טבעי ולשווק חלבונים ותוכניות אימונים

אלה שכנראה כי התחרו בwnbf

ליאור קגן
אופק זמרתי
מתן להב
אליאס חוריה(?)
שניר אזולאי אלו בארץ, בחול אני לא זוכר שמות יותר מידי אבל יש מפחידים, השמועות אומרות שיש בדיקות שתן בהפתעה למתחרים אז במידה ואין חומרים שלא נמצאים בשתן או משהו כזה כנראה שהם טבעיים (אלו שמתחרים כמה שנים לפחות...)

@tom.buckland - 24yo [email protected] w/ wraps, [email protected] single ply with no practice
@_mattbartholomew - 23yo 748@93 w/ sleeves, IPF rules
@nathan_tan1s - 25yo [email protected] w/ s[leeves, IPF rules
@camstrength - 22yo 888@120 w/ sleeves IPF rules
@the_notorious_dc - 31yo [email protected] w/sleeves IPF rules/LTR]

מכיר את כולם חוץ מנתן תאניס אישית, אבל מכיר את המאמן שלו אם זה שווה משהו. כמובן שאי אפשר ״לחתום״ על אף אחד, אבל אני אישית מאמין להם והבדיקות באוסטרליה נחשבות מחמירות (מבוצעות על ידי הממשלה, כולל בדיקות הפתעה) צריך לתת לו״ז איפה אתה בדר״כ לכל אורך השבוע וכד׳ כדי שיוכלו להפתיע אותך.

מכיר גם הרבה בחורות טבעיות וחזקות, לפחות 3 שנתנו 500+ שאני בטוח שטבעיות.

AlphaDestiny יש לו את הפיזיק הטבעי הכי טוב שיצא לי לראות ביוטיוב, והוא אתלטי בטירוף ביחס לגודל שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית