הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

sarms

doronlevi23

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
סארמס בכדורים פוגעים בכבד באותה צורה שסטרואידים אנאבולים פוגיעם בכבד ?
יש סטארוידים אוראלים "בטוחים" ? בטוחים במרכאות כי אין משהו שהוא בלי תופעות לוואי אבל מהפחות נקרא לזה
סארמס הם סטאורידים ? אמשח קצת לחקור פה את הנושא אני קצת התרחקתי מלקחת בשלב הזה אולי עוד כמה שנים טובות אבל תמיד טוב לחקור את הנושא

20123_Oral.png

סארמס הם לא סטרואידים אלא אם כן מדובר בs23 yk11 שבמבנה המולוקולרי שלהם הם עלולים לענות להגדרה סטרואיד

עם זאת, סארמס משחקים עם הציר lh fsh ייצור טסט טבעי, נוטים לשווק את זה כלא מצריכים pct וכל מיני.. זה לא נכון, הם משחקים עם הציר, אמנם בצורה יותר עדינה אבל במינון קצת יותר גבוה ובלי לעשות 'ניקוי' או בקרה והופ אתה עקר חסר טסטסטרון..

רוצה לקחת משהו שהוא לא נוגע בציר שנותן תוצאות יש לך מומיו gh טריבולוס

רוצה לגעת בסארמס? תהיה מוכן לבעיות אפשריות

הדירוג של אנאבר מבחינת רעילות היא 4 ל 80 מג לפי הטבלה,
אם לוקחים רק 40 מג הרעילות בכבד יורדת ?

מה זה מומיו gh טריבולוס ? זה בכדורים מה השם המלא ?
מומיו: תרופת הפלא מההרים הרחוקים - מה היתרונות ואיפה להשיג? • EatWell
מומיו זה דבר שאני מאוד ממליץ עליו, זה שמשהו 'טבעי' לא אומר שהוא לא יכול לעזור

GH זה הורמון גדילה אבל איתו צריך להיזהר מרמות סוכר וכדומה, יש לך פפטידים שהם יותר ספציפיים בהשפעה של gh עם פחות סיכון אבל גם מחיר יותר גבוה ביחס לאפקט אם כי האפקט יותר מדוייק

טריבולוס זה עוד צמח עם יעילות מוטלת בספק, מה שכן זה עושה אותך עם תיאבון מיני ולמי שיש טסט גבוה יש תיאבון מיני יותר גבוה אז אנשים חושבים שזה יכול לעזור לגוף להיות יותר חבר של טסט, אין לזה גיבוי מחקרי חד משמעי, מה שכן, זה משפר תיאבון מיני בוודאות ויש לו מעט אנדרוגניות

מומיו: תרופת הפלא מההרים הרחוקים - מה היתרונות ואיפה להשיג? • EatWell
מומיו זה דבר שאני מאוד ממליץ עליו, זה שמשהו 'טבעי' לא אומר שהוא לא יכול לעזור

GH זה הורמון גדילה אבל איתו צריך להיזהר מרמות סוכר וכדומה, יש לך פפטידים שהם יותר ספציפיים בהשפעה של gh עם פחות סיכון אבל גם מחיר יותר גבוה ביחס לאפקט אם כי האפקט יותר מדוייק

טריבולוס זה עוד צמח עם יעילות מוטלת בספק, מה שכן זה עושה אותך עם תיאבון מיני ולמי שיש טסט גבוה יש תיאבון מיני יותר גבוה אז אנשים חושבים שזה יכול לעזור לגוף להיות יותר חבר של טסט, אין לזה גיבוי מחקרי חד משמעי, מה שכן, זה משפר תיאבון מיני בוודאות ויש לו מעט אנדרוגניות
יעזור ב...??

אני תמיד אומר בדיקות בדיקות בדיקות .
אני לא מזלזל (לגמרי ) בברו סיינס כי לעתים הוא מוכיח עצמו אבל בהתחשב בעובדה שכל אחד מאיתנו שונה זה יהיה הכי מדוייק .
אנאבר העלה לי את האנזימי כבד בקושי
על ויני הם נסקו מעל פי 3 הפסקתי מיד ואני לא אחזור אליו וגם לדיבול אימח יסמו .
סופר דרול לעומת זאת הנורא האיום המושמץ וכמובן הרעיל (כאילו שהשאר זה מנטוס) לא התקרב לשם אפילו והרגשתי נהדר כל הסייקל .
בכולם כמובן הייתי עם "מנקה כבד " או מה שזה לא יהיה .
אני אוהב להתאמן על חומרים ואני מתכוון להמשיך לעשות את זה כל עוד אני יכול עם נזק מינימלי לגוף אז כל ניסיון חדש עם חומר זה בדיקות דם מבחינתי וכך אני יודע מה לאמץ וממה אני צריך להתרחק .

אני תמיד אומר בדיקות בדיקות בדיקות .
אני לא מזלזל (לגמרי ) בברו סיינס כי לעתים הוא מוכיח עצמו אבל בהתחשב בעובדה שכל אחד מאיתנו שונה זה יהיה הכי מדוייק .
אנאבר העלה לי את האנזימי כבד בקושי
על ויני הם נסקו מעל פי 3 הפסקתי מיד ואני לא אחזור אליו וגם לדיבול אימח יסמו .
סופר דרול לעומת זאת הנורא האיום המושמץ וכמובן הרעיל (כאילו שהשאר זה מנטוס) לא התקרב לשם אפילו והרגשתי נהדר כל הסייקל .
בכולם כמובן הייתי עם "מנקה כבד " או מה שזה לא יהיה .
אני אוהב להתאמן על חומרים ואני מתכוון להמשיך לעשות את זה כל עוד אני יכול עם נזק מינימלי לגוף אז כל ניסיון חדש עם חומר זה בדיקות דם מבחינתי וכך אני יודע מה לאמץ וממה אני צריך להתרחק .
של איזה חברה האנאבר שהשתמשת ? לקחת סולו ? מינון ? כמה זמן? תוך כדי לקחת משהו ?(לכבד). pct לאנאבר עשית ? היה צורך?

זנקו למשך חודשיים (הפסקתי בגלל הקורונה) התחלתי על ארבעים ודחפתי ל60 שום תופעת לוואי לא הורגשה .
אני על טסט year round אז אני לא צריך pct
על אנאבר לא לקחתי כלום לכבד וגם בדיקות דם הראו עליה מזערית אז לא היה טעם .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית