הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יום צ'יט

השפיץ

משתמש מתחיל
82
19
נק' מוניטין:
5
82
19
אני עושה סוג של חיטוב (מטר 77 שוקל 51 אבל עדיין...) והגעתי לנקודה אחרי שבועיים שאמרתי אני חייב להעמיס ועכשיו אין לי מוטיבציה להמשיך, איך אתם חוזרים לשגרה של אימונים ובלי פחמימות ובלי סוכרים אחרי זה?

נערך לאחרונה:
לא תקבל תוצאות מחיטוב בשלב שכזה
תתמקד בצבירת מסת שריר
מסה נקייה אם אתה סקיני פאט למרות שבמצבך ולאור ההבנה שלך מסה מלוכלכת תהיה עבורך 'מסה נקייה' ותספק לך יותר תועלת
מהסיבה הפשוטה שאתה צריך לאכול כדי לעלות במשקל וכנראה שאתה לא תאכל מספיק בשביל זה במסה נקייה
ממליץ לך לקרוא עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
לא תקבל תוצאות מחיטוב בשלב שכזה
תתמקד בצבירת מסת שריר
מסה נקייה אם אתה סקיני פאט למרות שבמצבך ולאור ההבנה שלך מסה מלוכלכת תהיה עבורך 'מסה נקייה' ותספק לך יותר תועלת
מהסיבה הפשוטה שאתה צריך לאכול כדי לעלות במשקל וכנראה שאתה לא תאכל מספיק בשביל זה במסה נקייה
ממליץ לך לקרוא עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
אני מפחד לעשות מסה שאני לא יתקע פתאום במשקל גבוה, אני גם לא הולך לחדר כושר
אני מתאמן לייט בבית יום fbw משקל גוף ודאמבל יום ריצה ואימון hiit קצר

אני מפחד לעשות מסה שאני לא יתקע פתאום במשקל גבוה, אני גם לא הולך לחדר כושר
אני מתאמן לייט בבית יום fbw משקל גוף ודאמבל יום ריצה ואימון hiit קצר
גבר אתה 30 ק"ג מתחת לגובה שלך
אין לך מה לפחד מזה כרגע

אני עושה סוג של חיטוב (מטר 77 שוקל 51 אבל עדיין...) והגעתי לנקודה אחרי שבועיים שאמרתי אני חייב להעמיס ועכשיו אין לי מוטיבציה להמשיך, איך אתם חוזרים לשגרה של אימונים ואיפה פחמימות ובלי סוכרים אחרי זה?

תאמין לי שיום ציט אחרי שבועיים חיטוב ישבור לך את כל המוטיבציה ולא יתן לך שום דבר. בלי קשר שלהעמסת פחמימות אין שום יתרון פיזיולוגי אלא רק פסיכולגי.

במקסימום תעשה ארוחת ציט, וגם זה הייתי מוותר.

חיטוב בתת משקל לא ייתן לך כלום חוץ מבעיות בריאות
אתה צריך להתחיל לעלות במשקל, לא לרדת.
אתה לא חייב לעלות 10 ק"ג עד מחר, אבל כן לכוון לעליה מסויימת

אתה בהחלט בתת משקל.
אני מבין את הפחדים שלך, ואת החששות, אבל זה ממש לא צריך להיות ככה.
בשביל לצאת מהתת משקל אתה לא צריך "להשמין", אלא להוסיף מסת שריר, דבר שישפיע רק באופן חיובי על מראה הגוף שלך.
כרגע אני ממליץ לך להעלות את הקלוריות עד שאתה מגיע לעודף קלורי של 300-500 מעל מאזן קלורי נייטרלי, להעלות את כמות החלבון (כי בחיטוב על 51 קילו אין סיכוי לקבל את כל כמות החלבון הדרושה לגוף) עד ל-1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף, ולבדוק האם אתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים, על מנת לוודא שאתה לא בתת תזונה.

תזכור, מסה אינה משמעותה "השמנה".
סה"כ מדובר בהליך חיובי בו אתה מוסיף מסת שריר לגוף ומשפר את המראה שלך.
מניסיון אני יכול להגיד לך שתרגיש הרבה יותר בנוח עם הגוף שלך אחרי שתעלה במסת השריר ובמשקל הגוף.

אמרת שאתה מתאמן בבית. אשמח אם תרחיב עוד בנוגע לציוד שיש לך (מה עם מוט מתח?) על מנת שנוכל לעזור לך גם בתכנון האימונים, שיכול להיות שלוקה בחסר.

• פותח/ת השרשור
אתה בהחלט בתת משקל.
אני מבין את הפחדים שלך, ואת החששות, אבל זה ממש לא צריך להיות ככה.
בשביל לצאת מהתת משקל אתה לא צריך "להשמין", אלא להוסיף מסת שריר, דבר שישפיע רק באופן חיובי על מראה הגוף שלך.
כרגע אני ממליץ לך להעלות את הקלוריות עד שאתה מגיע לעודף קלורי של 300-500 מעל מאזן קלורי נייטרלי, להעלות את כמות החלבון (כי בחיטוב על 51 קילו אין סיכוי לקבל את כל כמות החלבון הדרושה לגוף) עד ל-1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף, ולבדוק האם אתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים, על מנת לוודא שאתה לא בתת תזונה

תזכור, מסה אינה משמעותה "השמנה".
סה"כ מדובר בהליך חיובי בו אתה מוסיף מסת שריר לגוף ומשפר את המראה שלך.
מניסיון אני יכול להגיד לך שתרגיש הרבה יותר בנוח עם הגוף שלך אחרי שתעלה במסת השריר ובמשקל הגוף.

אמרת שאתה מתאמן בבית. אשמח אם תרחיב עוד בנוגע לציוד שיש לך (מה עם מוט מתח?) על מנת שנוכל לעזור לך גם בתכנון האימונים, שיכול להיות שלוקה בחסר.
יש לי דאמבל 8 קילו וזהו,
אני עושה בבית שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, פלאנק,מרים את הדאמבל עם היד קדמית (מרפק על הצד של הברך), מרפק מאחורי הראש וצריך עם היד אחורית אבל עם פחות משקל..סביבות 4 קילו

תזונה אני אוכל בבוקר 2 ביצים קשות, לחם קל שיפון, חצי קוטג' 3%
אחרי זה ארוחת ביניים לחם שיפון עם עוד חצי קוטג' 3%
צהריים 100 גרם חזה עוף עם 100 גרם אורז מלפפון עגבנייה
אחרי אימון טונה 100 גרם עם מלפפון
ערב 40 גרם שיבולת שועל עם מלפפון עגבנייה גמבה אדומה ועגבנייה
אני עושה שבוע שבוע אז בשבוע בסיס בדרך כלל אני אוכל מה שאני מוצא אבל בכל זאת אני טבח אז אני מכין לעצמי, בדרך כלל זה ככה
בוקר חביתה עם לחם קל שיפון וחצי קוטג' 5%
ארוחת ביניים לחן שיפון עם חצי קוטג' 5%
צהריים לפעמים חזה הודו סביבות ה100 גרם (אין לי משקל בבסיס) ואורז 100 גרם
אחרי אימון טונה עם מלפפון
ערב שיבולת שועל 40 גרם עם מלפפון עגבנייה וגמבה לפעמים ואוכל בהמשך היום משהו כמו 4 5 חלבוני ביצים (רק הלבן..יכול להרשות לעצמי כי זה בבסיס חחחח)

אני עושה יום אימון ואחרי זה אימון של שריפת שומן כ15 דקות ויום ריצה בין 8 ל15 קילומטר

בתכלס אני רוצה להוריד שומן בבטן, להעלות שריר בידיים, בעיקר tricep brachii כי הוא ממש קטן בהשוואה לשאר השרירים וחזה יותר דומיננטי
אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תוכנית ותפריט אני אשמח מאוד (לא יכול להרשות לעצמי בנתיים לשכור ייעוץ)..אני בכל זאת לא רוצה לעלות או לרדת במשקל, רק לעלות מסת שריר

לא יודע למה זה רשם לי 51 קילו, אני 65 קילו

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית