עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מפחד לעשות מסה שאני לא יתקע פתאום במשקל גבוה, אני גם לא הולך לחדר כושרלא תקבל תוצאות מחיטוב בשלב שכזה
תתמקד בצבירת מסת שריר
מסה נקייה אם אתה סקיני פאט למרות שבמצבך ולאור ההבנה שלך מסה מלוכלכת תהיה עבורך 'מסה נקייה' ותספק לך יותר תועלת
מהסיבה הפשוטה שאתה צריך לאכול כדי לעלות במשקל וכנראה שאתה לא תאכל מספיק בשביל זה במסה נקייה
ממליץ לך לקרוא עלייה במסת שריר [המדריך המלא לעלייה במסה] | קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
גבר אתה 30 ק"ג מתחת לגובה שלךאני מפחד לעשות מסה שאני לא יתקע פתאום במשקל גבוה, אני גם לא הולך לחדר כושר
אני מתאמן לייט בבית יום fbw משקל גוף ודאמבל יום ריצה ואימון hiit קצר
אני עושה סוג של חיטוב (מטר 77 שוקל 51 אבל עדיין...) והגעתי לנקודה אחרי שבועיים שאמרתי אני חייב להעמיס ועכשיו אין לי מוטיבציה להמשיך, איך אתם חוזרים לשגרה של אימונים ואיפה פחמימות ובלי סוכרים אחרי זה?
65* קילוחיטוב בתת משקל לא ייתן לך כלום חוץ מבעיות בריאות
אתה צריך להתחיל לעלות במשקל, לא לרדת.
אתה לא חייב לעלות 10 ק"ג עד מחר, אבל כן לכוון לעליה מסויימת
?65* קילו
יש לי דאמבל 8 קילו וזהו,אתה בהחלט בתת משקל.
אני מבין את הפחדים שלך, ואת החששות, אבל זה ממש לא צריך להיות ככה.
בשביל לצאת מהתת משקל אתה לא צריך "להשמין", אלא להוסיף מסת שריר, דבר שישפיע רק באופן חיובי על מראה הגוף שלך.
כרגע אני ממליץ לך להעלות את הקלוריות עד שאתה מגיע לעודף קלורי של 300-500 מעל מאזן קלורי נייטרלי, להעלות את כמות החלבון (כי בחיטוב על 51 קילו אין סיכוי לקבל את כל כמות החלבון הדרושה לגוף) עד ל-1.6-2.2 גרם חלבון על כל ק"ג משקל גוף, ולבדוק האם אתה צורך מספיק ויטמינים ומינרלים, על מנת לוודא שאתה לא בתת תזונה
תזכור, מסה אינה משמעותה "השמנה".
סה"כ מדובר בהליך חיובי בו אתה מוסיף מסת שריר לגוף ומשפר את המראה שלך.
מניסיון אני יכול להגיד לך שתרגיש הרבה יותר בנוח עם הגוף שלך אחרי שתעלה במסת השריר ובמשקל הגוף.
אמרת שאתה מתאמן בבית. אשמח אם תרחיב עוד בנוגע לציוד שיש לך (מה עם מוט מתח?) על מנת שנוכל לעזור לך גם בתכנון האימונים, שיכול להיות שלוקה בחסר.
לא יודע למה זה רשם לי 51 קילו, אני 65 קילו