ירידה מעל אחוז בשבוע בחיטוב

ASAFABADI

משתמש קבוע
1,847
105
נק' מוניטין:
134
1,847
105
אני כבר חודשיים בחיטוב, שבוע וחצי מהם היה לרדת בהדרגה מפלוס לניטרלי ואז לחיטוב, התחלתי על 67 וירדת 7 קילו ל60 ב8 שבועות, מחישוב גס זה יוצא 875 גרם בשבוע שזה יותר מ1% בשבוע, מה שכן הורדתי בשבוע וחצי שבועיים הראשונים מעריך 1-1.5 קילו נוזלים (הערכה ריאלית?) ככה שזה יוצא בערך בסביבות ה780-800 גרם לשבוע, האם יש לי סיכון לאיבוד שריר? רוצה לציין שאני אוכל 1.8-2 (התחיל על 1.8 ועלה ל2 כי ירדתי במשקל והשארתי את החלבון על 120 גרם קבוע) חלבון מלא+כמה גרמים בודדים כנראה של לא מלא מאורז קוסקוקס ותפו"א שאני לא מחשיב, ואני באמת לא רעב בשום צורה, מרגיש שבע לאורך כל היום ובמיטבי, משקלי העבודה כבר חודש לא ירדו מאז שעברתי להתאמן בבית (מעריך שזה נטו כי לא הייתי רגיל לתנועה אז לא יודע עד כמה אני יכול להסתמך על זה)

כנראה שירדת יותר מ1.5 ק''ג נוזלים.
אם הקפדת על חלבון גבוה והמשכת להתאמן אין סיבה שתאבד שריר..
תמשיך במה שאתה עושה כרגע.

• פותח/ת השרשור
כנראה שירדת יותר מ1.5 ק''ג נוזלים.
אם הקפדת על חלבון גבוה והמשכת להתאמן אין סיבה שתאבד שריר..
תמשיך במה שאתה עושה כרגע.
הפחד שלי הוא שירדתי בשריר כי אמנם אני מאתמן בבית אבל בכל זאת זה לא 130 דדליפט כמו במכון

די קשה לאבד שריר כל עוד אתה אוכל טוב ומתאמן, ואם כן איבדת, אז מדובר על כמות מינורית ביותר שקל להחזיר.
לא הייתי דואג במקומך

• פותח/ת השרשור
די קשה לאבד שריר כל עוד אתה אוכל טוב ומתאמן, ואם כן איבדת, אז מדובר על כמות מינורית ביותר שקל להחזיר.
לא הייתי דואג במקומך
אני ממשיך לרדת בקצב מאוד גדול, הורדתי השבוע קילו!! הקטע הוא שאני באמת לא רעב במהלך היום, אוכל פי 2+ חלבון מלא...
כמה שריר לדעתך הגיוני לאבד בחיטוב של 4 חודשים? כי כרגע בחודשיים ושבוע ירדתי כבר מ67 ל59.3 זה הזוי בחיים לא היתה לי ירידה כזאת מהירה
האם הגיוני שאיבדתי חצי קילו שריר בחודשיים האלה? כי משהו פה הזוי לי ירדתי כבר כמעט 8 קילו ועדיין לא רואים ריבועים בכלל, איך זה הגיוני? אני לא הייתי על א.ש כזה גבוה וגם על גנטיקה לא טובה באיזור הבטן זה לא הגיוני לרדת 8 קילו ועדיין לא לראות קצת לפחות ריבועים ובגלל זה אני מפחד שהרבה מזה היה שריר

אני ממשיך לרדת בקצב מאוד גדול, הורדתי השבוע קילו!! הקטע הוא שאני באמת לא רעב במהלך היום, אוכל פי 2+ חלבון מלא...
כמה שריר לדעתך הגיוני לאבד בחיטוב של 4 חודשים? כי כרגע בחודשיים ושבוע ירדתי כבר מ67 ל59.3 זה הזוי בחיים לא היתה לי ירידה כזאת מהירה
האם הגיוני שאיבדתי חצי קילו שריר בחודשיים האלה? כי משהו פה הזוי לי ירדתי כבר כמעט 8 קילו ועדיין לא רואים ריבועים בכלל, איך זה הגיוני? אני לא הייתי על א.ש כזה גבוה וגם על גנטיקה לא טובה באיזור הבטן זה לא הגיוני לרדת 8 קילו ועדיין לא לראות קצת לפחות ריבועים ובגלל זה אני מפחד שהרבה מזה היה שריר

אתה חושב שלא רואים אצלך ריבועים כי איבדת מסת שריר בבטן בחודש וחצי האחרונים?
סיכוי אפסי.

• פותח/ת השרשור
אתה חושב שלא רואים אצלך ריבועים כי איבדת מסת שריר בבטן בחודש וחצי האחרונים?
סיכוי אפסי.
חושב שלא רואים ריבועים כי ה8 קילו שירדתי כוללים בתוכם שריר ולכן הא.ש לא יורד משמעותית ואני לא רואה ריבועים

חושב שלא רואים ריבועים כי ה8 קילו שירדתי כוללים בתוכם שריר ולכן הא.ש לא יורד משמעותית ואני לא רואה ריבועים

כנראה שאתה מאכיל את עצמך סרטים, זו לא הסיבה.
אם היית במעקב אצל תזונאי הוא היה מראה לך את זה בצורה הרבה יותר מפורטת.

גם ששקלתי 60 ק"ג ועם 0 מסת שריר היה לי ריבועים, היום לצורך העניין אני 78 ק"ג. (עדיין עם ריבועים)

אתה באמת מאכיל את עצמך סרטים. יכול להיות שאיבדת כמות קטנה מאוד של מסת שריר, אני לא שולל את האופציה הזאת כי אני לא ראיתי פיזית מקרוב את התהליך, אבל הסיכוי שזה משמעותי מספיק כדי לא להשפיע על אחוז השומן הוא אפסי.
מה הגובה שלך שאתה שוקל ככה?

• פותח/ת השרשור
אתה באמת מאכיל את עצמך סרטים. יכול להיות שאיבדת כמות קטנה מאוד של מסת שריר, אני לא שולל את האופציה הזאת כי אני לא ראיתי פיזית מקרוב את התהליך, אבל הסיכוי שזה משמעותי מספיק כדי לא להשפיע על אחוז השומן הוא אפסי.
מה הגובה שלך שאתה שוקל ככה?
שמע 8 קילו זה אמור להיות איזה 12-14 א.ש שירדו, אתה רוצה להגיד לי שהייתי איזה 30 א.ש במסה? לא נראלי הגיוני
אני 1.62

שמע 8 קילו זה אמור להיות איזה 12-14 א.ש שירדו, אתה רוצה להגיד לי שהייתי איזה 30 א.ש במסה? לא נראלי הגיוני
אני 1.62
אתה מתעסק בזה כאילו מדובר במתמטיקה מדוייקת, וזה בהחלט לא

• פותח/ת השרשור
אתה מתעסק בזה כאילו מדובר במתמטיקה מדוייקת, וזה בהחלט לא
אולי לא מדויקת אבל אפשר לקבל הערכה די טובה, 8 קילו חייב להיות לפחות 10+ א.ש אם אני שוקל רק 67.
ודרך אגב איך המשקל ביחס לגובה? אני מבין ששאלת כי זה נראה משקל נמוך אבל זה לדעתי נורמלי בשבילי

אני 1.62

איך הגעת לחשבון הזה?
אפשרי גם לרזות 4 ק"ג ולרדת 1.5-2 א.ש, ההשערות שלך לא מדויקות בלשון המעטה.
חוץ מזה שזה אינדיוידואלי ומשתנה בין אדם לאדם, ההערכות שלך גסות.

• פותח/ת השרשור
איך הגעת לחשבון הזה?
אפשרי גם לרזות 4 ק"ג ולרדת 1.5-2 א.ש, ההשערות שלך לא מדויקות בלשון המעטה.
חוץ מזה שזה אינדיוידואלי ומשתנה בין אדם לאדם, ההערכות שלך גסות.
כדי לעגל מספרים שיהיה קל החישוב אבל אדם ששוקל 50 כל קילו שומן שהוא יורד זה 2 א.ש אז אצלי על 67 זה בערך 0.8 א.ש כל קילו שומן

כדי לעגל מספרים שיהיה קל החישוב אבל אדם ששוקל 50 כל קילו שומן שהוא יורד זה 2 א.ש אז אצלי על 67 זה בערך 0.8 א.ש כל קילו שומן

אחי על מה אתה מדבר תגיד לי?
מי אמר לך את הדברים האלו?
זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שאתה לא יכול לשער דבר כזה.

אם אני 20 א.ש על 50 ק"ג, בהכרח ארד 2 א.ש על כל ק"ג שומן?
ואם אני 8 א.ש על 50 ק"ג? גם כן 2 א.ש?

• פותח/ת השרשור
אחי על מה אתה מדבר תגיד לי?
מי אמר לך את הדברים האלו?
זה תלוי בכל כך הרבה משתנים שאתה לא יכול לשער דבר כזה.

אם אני 20 א.ש על 50 ק"ג, בהכרח ארד 2 א.ש על כל ק"ג שומן?
ואם אני 8 א.ש על 50 ק"ג? גם כן 2 א.ש?
ברור שככל שאתה על א.ש יותר נמוך זה יהיה יותר אבל זה מינורי אם תרד ב20 א.ש 2 קילו תרד ל16.6 שזה 3.4 ואם תרד ב10 א.ש 2 קילו תהיה 6.25 שזה 3.75 זה הבדלים לא גדולים, ובגלל זה אמרתי ש8 קילו יהיה בערך 12-14 בהערכה שגם חלק מזה זה נוזלים, אבל זה יהיה בוודאות 10+ א.ש פחות

אני לא מכיר את התאוריה הזו אז אתן לאנשים שאולי כן מכירים לענות לך לשביעות רצונך.

בהצלחה חבר

ברור שככל שאתה על א.ש יותר נמוך זה יהיה יותר אבל זה מינורי אם תרד ב20 א.ש 2 קילו תרד ל16.6 שזה 3.4 ואם תרד ב10 א.ש 2 קילו תהיה 6.25 שזה 3.75 זה הבדלים לא גדולים, ובגלל זה אמרתי ש8 קילו יהיה בערך 12-14 בהערכה שגם חלק מזה זה נוזלים, אבל זה יהיה בוודאות 10+ א.ש פחות
זו פשטנות נחמדה שעובדת כשהיא עובדת, אבל זה לא תמיד נכון, ואי אפשר להתייחס לזה כחובה

אני כבר חודשיים בחיטוב, שבוע וחצי מהם היה לרדת בהדרגה מפלוס לניטרלי ואז לחיטוב, התחלתי על 67 וירדת 7 קילו ל60 ב8 שבועות, מחישוב גס זה יוצא 875 גרם בשבוע שזה יותר מ1% בשבוע, מה שכן הורדתי בשבוע וחצי שבועיים הראשונים מעריך 1-1.5 קילו נוזלים (הערכה ריאלית?) ככה שזה יוצא בערך בסביבות ה780-800 גרם לשבוע, האם יש לי סיכון לאיבוד שריר? רוצה לציין שאני אוכל 1.8-2 (התחיל על 1.8 ועלה ל2 כי ירדתי במשקל והשארתי את החלבון על 120 גרם קבוע) חלבון מלא+כמה גרמים בודדים כנראה של לא מלא מאורז קוסקוקס ותפו"א שאני לא מחשיב, ואני באמת לא רעב בשום צורה, מרגיש שבע לאורך כל היום ובמיטבי, משקלי העבודה כבר חודש לא ירדו מאז שעברתי להתאמן בבית (מעריך שזה נטו כי לא הייתי רגיל לתנועה אז לא יודע עד כמה אני יכול להסתמך על זה)
שמע הייתה לי בדיוק תחשיבה שלך והחרדה הזאת מלא לראות תקוביות וכו, סתם שתדע לכל אחד מבחינה גנטית יש אזור פיזור שומן שונה , מזה אומר? שיכול להיות שהגוף שלך מאכלס בבטן את רוב השומנים והוא יחליט להשתמש בהם כמקור אנרגיה(יעני לשרוף אותם) רק לקראת סוף התהליך שלך, ויכול להיות מאוד שעד עכשיו המקומות ששרפת בהם שומן הם רגליים, גב, פנים, מקומות שקשה לראות אם אתה לא מצלם ועוקב, או שאנשים נותנים פידבק. בקיצור קח תתהליך בסבלנות, סמוך על עצמך ושאתה עושה את הדבר הנכון זה הכי חשוב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית