עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קונור התחיל להתאמן שנתיים לפני שהפך ללוחם מקצועיאתה באמת חושב שאפשר להכין לוחם מאפס תוך שנה?
קונור לא שקל מעל 150 ק"ג, ולא היה לי סיבולת, גמישות ומהירות זוועה.קונור התחיל להתאמן שנתיים לפני שהפך ללוחם מקצועי
מה הקשר? הוא טען שאי אפשר להפוך מישהו למתאגרף בשנה וברור שזה אפשריקונור לא שקל מעל 150 ק"ג, ולא היה לי סיבולת, גמישות ומהירות זוועה.
קונור הוא כישרון נדיר ביותר.
אני לא מאמין שאדי ותור יכולים בשנה להיות מתאגרפים שיהיה מעניין לצפות בהם.מה הקשר? הוא טען שאי אפשר להפוך מישהו למתאגרף בשנה וברור שזה אפשרי
קונור היה בחור צעיר שהתחיל להתאמן זה שונה.קונור התחיל להתאמן שנתיים לפני שהפך ללוחם מקצועי
לא מדבר איתך על פעם בשבוע. התאמנתי אצל מאמן תותח 4-5 אימונים במשך תקופה טובה ועדיין היה ברדאק. אני מבין שזה אינדיבידואלי אבל זה המצב.אתה צודק, אבל שנה זה המון זמן.. מי שבוחר להתאמן פעם בשבוע לא יגיע רחוק מדי,ומי שכמו קונור מתאמן פעמיים ביום כל יום,נהיה מקצוען בכלום זמן.
זה הכל עניין של גישה וכשרון ולאדי הול יש את הגישה הנכונה,השאלה אם הוא מוכשר מספיק
לא התכוונתי אלייך אחי, מדבר באופן כללי על איך אנשים פורסים אימונים שלהםלא מדבר איתך על פעם בשבוע. התאמנתי אצל מאמן תותח 4-5 אימונים במשך תקופה טובה ועדיין היה ברדאק. אני מבין שזה אינדיבידואלי אבל זה המצב.
בוא נגיד כך , אני ממש סקפטי שהקרב שלהם יהיה ספורטיבי באופן כלשהו. יהיו הרבה חיבוקים , נשימות כבדות ו סוף משעמם. אפשר לראות קרב של קימבו סלייס ודאדא 5000 בבלטור ( דאדא כמעט נפטר לאחר הקרב). אלו לוחמים שפחות או יותר בעסקלא התכוונתי אלייך אחי, מדבר באופן כללי על איך אנשים פורסים אימונים שלהם
יש הבדל לא קטן בין זה שיש לך 10 מיליון דולר ל100 מיליון (מקרגור הרוויח בקרב הזה קרוב ל100)אל תגיד לי למה להשוות. מקגרגור התחרה בספורט ששונה מהספורט שהוא התחרה בו, בשביל הכסף והפסיד.
סבבה MMA יותר קרוב לאגרוף, מסכים איתך. אבל הוא עשה בתכל׳ס בדיוק מה שת׳ור ואדי עושים. ההבדל ביניהם שמקגרור לא באמת צריך את הכסף, הוא עשה מספיק בשביל להיות מסודר לכל החיים. אדי ות׳ור ממש לא, במיוחד שאדי לא מתחרה כבר. ככה שהם בסך הכל מנסים לדאוג לעתיד הכלכלי שלהם, בעוד מקגרגור סתם תאב בצע (לא מאשים אותו).
2 האנשים הכי חזקים וגדולים בעולם נלחמים. זה לא צריך להיות קרב טקטי או טכני במיוחד. הקהל צמא לדם ומוכן לשלם על זה הרבה
אני רואה את זה פשוט כשני אנשים בין הכי גדולים וחזקים בעולם פשוט הולכים מכות באופן מפוקח ולגיטימי, מי לא רוצה לראות דבר כזה??
מה הקשר לדדליפט וסקוואט?האנשים הכי חזקים בעולם לפי הקרטריונים שלכם
מי החליט דד מראה על כוח יותר מסקוואט? מי החליט שPL מראה על כוח יותר מWL?
מי החליט שסטורגמן מראה על כוח יותר מMMA או מספורט משקולות אחר?מה הקשר לדדליפט וסקוואט?
שניהם זכו בסטרונגמן
אתה באמת חושב שלוחם mma יכול להרים משקלים כאלה ולעשות מה שעושים בסטרונגמן?מי החליט שסטורגמן מראה על כוח יותר מMMA או מספורט משקולות אחר?
לא, כמו שסטורגמן לא יכול להתחרות בMMAאתה באמת חושב שלוחם mma יכול להרים משקלים כאלה ולעשות מה שעושים בסטרונגמן?
זה תחרות שנועדה לקבוע באופן ספציפי מי האיש החזק בעולם
ואתה שוב מוכיח שאני צודק,האיש הכי חזק זה מי שיכול להפעיל הכי הרבה כוח בזמן הכי קצר
אני לא רוצה להשתמש בשמות אבל לגרור משאית זה לא זמן קצר זה לא לוקח שנייהואתה שוב מוכיח שאני צודק,
רוצה לקחת סטרונגמן וwl שיתחרו בגרירת משאית? נראה מי מסיים בזמן קצר יותר?