נק' מוניטין:
18,773
- 7,794
- 6,163
אח יקר כל ספורטאי שמרוויח כסף בסופו של דבר משחק בתנאים שהכסף מכתיב, גם באולימפיאדה שינו חוקים בהתאם לרייטינג.להתחיל להעריך ספורטאים שעושים צחוק מעצמם בשביל כסף? מעניין מאוד.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אח יקר כל ספורטאי שמרוויח כסף בסופו של דבר משחק בתנאים שהכסף מכתיב, גם באולימפיאדה שינו חוקים בהתאם לרייטינג.להתחיל להעריך ספורטאים שעושים צחוק מעצמם בשביל כסף? מעניין מאוד.
תגיד לי , בבקשה, היית משלם כסף לראות את פלויד ומקגרגור בתחרות בודיבילדינג או סטרונגמן? לא נראה לי, כי זה לא יעניין אף אחד מתחום. אז קשה לי להבין התלהבות מקרב שקשה לקרוא לו קרב בין אנשים שלא יודעים להילחם.אח יקר כל ספורטאי שמרוויח כסף בסופו של דבר משחק בתנאים שהכסף מכתיב, גם באולימפיאדה שינו חוקים בהתאם לרייטינג.
לא משנה אם הוא היה משלם, אבל אם היו מציעים להם מספיק כסף הם היו עושים את זההיית משלם כסף לראות את פלויד ומקגרגור בתחרות בודיבילדינג או סטרונגמן?
הם יכולים לעשות מה שהם רוצים עבור כסף , אפילו לרקוד טנגו.לא משנה אם הוא היה משלם, אבל אם היו מציעים להם מספיק כסף הם היו עושים את זה
אוקיי, מה הפואנטה שלך?הם יכולים לעשות מה שהם רוצים עבור כסף , אפילו לרקוד טנגו.
שלא ברורה לי ההתלהבותאוקיי, מה הפואנטה שלך?
2 האנשים הכי חזקים וגדולים בעולם נלחמים. זה לא צריך להיות קרב טקטי או טכני במיוחד. הקהל צמא לדם ומוכן לשלם על זה הרבהשלא ברורה לי ההתלהבות
מה שאתה אומר שווה לשתי נשים הכי יפות בעולם בתחרות מסטאר שף. הן יהיו יפות , לגבי אוכל לא כל כך בטוח2 האנשים הכי חזקים וגדולים בעולם נלחמים. זה לא צריך להיות קרב טקטי או טכני במיוחד. הקהל צמא לדם ומוכן לשלם על זה הרבה
אני לא מבין אותך, זה בידור.מה שאתה אומר שווה לשתי נשים הכי יפות בעולם בתחרות מסטאר שף. הן יהיו יפות , לגבי אוכל לא כל כך בטוח
אפקט העדר משהו..הרבה יותר אנשים יצפו בקרב של תור ואדי מאשר בקרב בין 2 לוחמי קונג פו. מה לעשות, זה בידור.
אתה מתבאס על הקונג פו אה?אפקט העדר משהו..
אין לך מושג כמהאתה מתבאס על הקונג פו אה?
הקרב הזה יקדם את הספורט הרבה ויביא אנשים שלא הכירו אותו לפני לצפות בתחרויות של strongmen לצורך העניין. מאז שמתחרי הstrongmen התחילו להיות בידוריים (מעלים סרטונים ליוטיוב וכו') הרבה יותר אנשים התחילו להתעניין בענףאח הצביעות. לקחתם עליכם את הבעלות על אלמנט הכוח, אפילו שכוח בה בהרבה תצורות (למשל להיות מתאבק סומו או לבצע את תרגיל הסנאצ'). ועכשיו שצריך להמשיך ולקדם את הספורט, למשל שתור עוד יספיק למשוך השנה 520 ק"ג אפילו אתם מרימים ידיים ואומרים פאק איט בוא נראה freak show.
אתם לא חייבים להיות מעריצים של הספורט הנוראי שלכם אבל לפחות תתנו תמיכה כלשהי לספורטאים שלכם שמקדמים את ענף הספורט שאתם מקדישים לו חלק גדול מהחיים.
ושלא תעזו להכניס כאן את ההיסטוריה של מקרגור מוויתאר. מקרגור הוא אתלט פנומאל עם כישורי אגרוף מצוינים ויתרון פיזי מובהק, לכן הוא באמת נתן שואו מול מוויתאר.
הקרב הזה הוא מסוג הקרבות זבל שיפן הביאה לפני שנים, אז לא חסר מספיק דוגמאות ללמה זה לא יעמוד בציפיות שלכם.
חבל שאתם מעדיפים לתת מקום לקרב סטייל streetbeef במקום שאדי ותור יתחרו במה שהם יודעים לעשות טוב ויוכיחו מי מבינהם יותר זכאי לתואר "החזק".
קונג פו פנדהאין לך מושג כמה
אבל כמובן שאצפה בקרב המדובר (כל לחימה מבורכת)
אין מה להבין, 2 האנשים היחידים בעולם שמשכו מעל 500 קילו הולכים להתאגרף. היות ויש להם שנה ו4 להתכונן אני מהמר שהם גם לא יביכו יותר מידי, הם לא יגיעו ברמה של אנדי רויז אבל בכל זאת זה יהיה בעיקר מבדר, בין אם באת מהתחום ובין אם לאשלא ברורה לי ההתלהבות
קונור מקרגור הוא לוחם. הם לא לוחמים, זה שונה בתכלית. זה כמו שקונור ילך לעשות תחרות פאוורליפטינג, לעומת תור ואדיאל תגיד לי למה להשוות. מקגרגור התחרה בספורט ששונה מהספורט שהוא התחרה בו, בשביל הכסף והפסיד.
סבבה MMA יותר קרוב לאגרוף, מסכים איתך. אבל הוא עשה בתכל׳ס בדיוק מה שת׳ור ואדי עושים. ההבדל ביניהם שמקגרור לא באמת צריך את הכסף, הוא עשה מספיק בשביל להיות מסודר לכל החיים. אדי ות׳ור ממש לא, במיוחד שאדי לא מתחרה כבר. ככה שהם בסך הכל מנסים לדאוג לעתיד הכלכלי שלהם, בעוד מקגרגור סתם תאב בצע (לא מאשים אותו).
קשה לי להאמין שאפילו אחד מהם יגיע קרוב לרמה של מריוס.
אפרופו מריוסאפשר לראות את הקרבות הראשונים של מריוס פודזינובסקי. נגמר לו אוויר תוך דקה וזה אחרי שהוא התאמן במיוחד לקרבות והוריד לא מעט משקל
אתה באמת חושב שאפשר להכין לוחם מאפס תוך שנה? במיוחד שמדובר על אנשים שתחום עיסוק שלהם הוא רחוק מלחימה וגם בגיל די מבוגר. אני לא חושב. הקרב הזה יהיה מביך מבחינה ספורטיבית ולא בטוח שזה יעשה טוב מבחינה בידוריתאין מה להבין, 2 האנשים היחידים בעולם שמשכו מעל 500 קילו הולכים להתאגרף. היות ויש להם שנה ו4 להתכונן אני מהמר שהם גם לא יביכו יותר מידי, הם לא יגיעו ברמה של אנדי רויז אבל בכל זאת זה יהיה בעיקר מבדר, בין אם באת מהתחום ובין אם לא
הבידור זה עד הקרב.אתה באמת חושב שאפשר להכין לוחם מאפס תוך שנה? במיוחד שמדובר על אנשים שתחום עיסוק שלהם הוא רחוק מלחימה וגם בגיל די מבוגר. אני לא חושב. הקרב הזה יהיה מביך מבחינה ספורטיבית ולא בטוח שזה יעשה טוב מבחינה בידורית