עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המדינה מתנהגת בחוסר אחריות כלפי בני הגיל השלישי.
עצוב מאוד שהמדינה לא מתייחסת בכלל לסוגיה שחלק גדול מהמנויים בחדרי הכושר היא אוכלוסיה מבוגרת.
מרגיש כיאלו יורם לס מנהל את פתיחת המשק.
חדר כושר זה מקום מזוהם וסגור זה שונה ממבוגרים שסתם עושים הליכה בחוץ.אז לדעתך לא צריך לפתוח?
גם אם יפתחו, זה יהיה עם הגבלות משמעותיות כמו שרשמו.
בכל מקרה, תנצלו כל רגע שיהיה לכם שם. במילא יסגרו אותו (ואת כל שאר הדברים) עוד שבועיים כשיגלו מה ההשלכות.
המדינה מתנהלת בפזיזות. מדברת על לעשות מהלך ולחכות שבועיים, ובו זמנית עושה 100 מהלכים משמעותיים.
הכל עומד להסגר מחדש תוך שבועיים.
ומקווה שאני טועה.
חדר כושר זה מקום מזוהם וסגור זה שונה ממבוגרים שסתם עושים הליכה בחוץ.
לכל הפחות המדינה צריכה להגביל מבוגרים מעל גיל 60 להגיע לחדרי הכושר אם לא מוכנים לחכות ולראות כמה עוצמתי הגל השני שיגיע בקרוב מאוד.
בדרום קוריאה אמרו להם לשים מסכות מהתחלה ונמנעו מסגר כללי. פה חבורת ליצנים שיושבים בממשלה החליטו לתת קנס 200 שקל על מי שלא ישים מסיכה חודש אחרי שהסגר התחיל.גם אם יפתחו, זה יהיה עם הגבלות משמעותיות כמו שרשמו.
בכל מקרה, תנצלו כל רגע שיהיה לכם שם. במילא יסגרו אותו (ואת כל שאר הדברים) עוד שבועיים כשיגלו מה ההשלכות.
המדינה מתנהלת בפזיזות. מדברת על לעשות מהלך ולחכות שבועיים, ובו זמנית עושה 100 מהלכים משמעותיים.
ומקווה שאני טועה.
הודיעו שהשבוע יפתחו חדרי הכושר בהגבלות כמובן
מי מכם מתכנן לחזור להתאמן ישר ומי לחכות לראות איך המצב ממשיך?
לא חוזר להשתתף בניסוי. נשקול אולי בעוד שנה וחצי שיהיה חיסון.
חדרי כושר לא הולכים להיות מלאים ... איך הגעת למסקנה הזו ? 🫤🫤חד משמעית לא מתכנן להשתתף בניסוי.
אני גם חושב שחדר הכושר הולך להיות כל כך מלא בשבועיים הקרובים, רק מלחשוב על זה אני מתחיל להתגרד.
אני מאמין שעכשיו כשחדרי הכושר יחזרו השוק יוצף בציוד כושר ופשוט אתכונן להסגר הבא.
חדרי כושר לא הולכים להיות מלאים ... איך הגעת למסקנה הזו ? 🫤🫤
אני גם חושב שחדר הכושר הולך להיות כל כך מלא בשבועיים הקרובים
אני לא בטוח, נראה לי הרבה אנשים לא ילכו מהפחד להידבק במשהוההיסטריה של אנשים, זה הולך להיות מטורף
שזה אומר או שבאמת יש פחות הידבקות או שעושים פחות בדיקות בארץ בשביל להראות את הנתון הזהכבר כמה ימים מספר הנדבקים עומד על עשרות בודדות
שזה אומר או שבאמת יש פחות הידבקות או שעושים פחות בדיקות בארץ בשביל להראות את הנתון הזה
לדעתי אתה טועה, אפשר לפתוח את מפת הנדבקים ולראות שהרוב מקובצים באותו איזור, רוב הארץ "נקייה".גם אם יפתחו, זה יהיה עם הגבלות משמעותיות כמו שרשמו.
ומקווה שאני טועה.