הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתיחת חדרי הכושר

• פותח/ת השרשור totti99
  • פורסם בתאריך

totti99

משתמש קבוע
1,266
213
נק' מוניטין:
298
1,266
213
הודיעו שהשבוע יפתחו חדרי הכושר בהגבלות כמובן
מי מכם מתכנן לחזור להתאמן ישר ומי לחכות לראות איך המצב ממשיך?

מתי פותחים?? השבוע?
אני הולכת ישר לבטל את המנוי שיש לי בחולון! D:
אחכ כבר נראה איפה אחדש אותו חח...

אני אישית אלך לראות אם בכלל ניתן יהיה להתאמן בצורה נוחה ויחסית נורמלית.
לא ממש הבנתי את ההנחיות לפתיחה...
כמה מתאמנים למ''ר? חיטוי מכשירים ומשקולות? מסכות פנים.. כן, לא?
הקצבת זמן אימון?

מקסימום נמשיך להתאמן בבית...

המדינה מתנהגת בחוסר אחריות כלפי בני הגיל השלישי.
עצוב מאוד שהמדינה לא מתייחסת בכלל לסוגיה שחלק גדול מהמנויים בחדרי הכושר היא אוכלוסיה מבוגרת.

מרגיש כיאלו יורם לס מנהל את פתיחת המשק.

המדינה מתנהגת בחוסר אחריות כלפי בני הגיל השלישי.
עצוב מאוד שהמדינה לא מתייחסת בכלל לסוגיה שחלק גדול מהמנויים בחדרי הכושר היא אוכלוסיה מבוגרת.

מרגיש כיאלו יורם לס מנהל את פתיחת המשק.

אז לדעתך לא צריך לפתוח?

גם אם יפתחו, זה יהיה עם הגבלות משמעותיות כמו שרשמו.

בכל מקרה, תנצלו כל רגע שיהיה לכם שם. במילא יסגרו אותו (ואת כל שאר הדברים) עוד שבועיים כשיגלו מה ההשלכות.

המדינה מתנהלת בפזיזות. מדברת על לעשות מהלך ולחכות שבועיים, ובו זמנית עושה 100 מהלכים משמעותיים.
הכל עומד להסגר מחדש תוך שבועיים.

ומקווה שאני טועה.

אז לדעתך לא צריך לפתוח?
חדר כושר זה מקום מזוהם וסגור זה שונה ממבוגרים שסתם עושים הליכה בחוץ.
לכל הפחות המדינה צריכה להגביל מבוגרים מעל גיל 60 להגיע לחדרי הכושר אם לא מוכנים לחכות ולראות כמה עוצמתי הגל השני שיגיע בקרוב מאוד.

בכל מקרה, תנצלו כל רגע שיהיה לכם שם. במילא יסגרו אותו (ואת כל שאר הדברים) עוד שבועיים כשיגלו מה ההשלכות.

המדינה מתנהלת בפזיזות. מדברת על לעשות מהלך ולחכות שבועיים, ובו זמנית עושה 100 מהלכים משמעותיים.

ומקווה שאני טועה.

תשמע גם אני חושש כמוך.. יש הרבה "מומחים" שטוענים שהגל הבא כבר בפתח והוא הולך להיות הרבה יותר קשה...

חדר כושר זה מקום מזוהם וסגור זה שונה ממבוגרים שסתם עושים הליכה בחוץ.
לכל הפחות המדינה צריכה להגביל מבוגרים מעל גיל 60 להגיע לחדרי הכושר אם לא מוכנים לחכות ולראות כמה עוצמתי הגל השני שיגיע בקרוב מאוד.

אני מסכים שחדר כושר זה מקום מזוהם בלי שום קשר לקורונה.. אבל אני גם חושב שאותם אנשים בגיל השלישי מפסיק חכמים בשביל לעשות את החלטות שלהם בעצמם..
מתאמנים צעירים או מבוגרים שחוששים מהדבקה.. שלא יגיעו..
ניתן להידבק גם בקניון או בסופר...

ומקווה שאני טועה.
בדרום קוריאה אמרו להם לשים מסכות מהתחלה ונמנעו מסגר כללי. פה חבורת ליצנים שיושבים בממשלה החליטו לתת קנס 200 שקל על מי שלא ישים מסיכה חודש אחרי שהסגר התחיל.
אני לא חושב שתהיה תחלואה נוספת, אלא אם כן אנשים ישימו זין וילכו בלי מסיכות..

הודיעו שהשבוע יפתחו חדרי הכושר בהגבלות כמובן
מי מכם מתכנן לחזור להתאמן ישר ומי לחכות לראות איך המצב ממשיך?

לא חוזר להשתתף בניסוי. נשקול אולי בעוד שנה וחצי שיהיה חיסון.

חד משמעית לא מתכנן להשתתף בניסוי.
אני גם חושב שחדר הכושר הולך להיות כל כך מלא בשבועיים הקרובים, רק מלחשוב על זה אני מתחיל להתגרד.
אני מאמין שעכשיו כשחדרי הכושר יחזרו השוק יוצף בציוד כושר ופשוט אתכונן להסגר הבא.

חד משמעית לא מתכנן להשתתף בניסוי.
אני גם חושב שחדר הכושר הולך להיות כל כך מלא בשבועיים הקרובים, רק מלחשוב על זה אני מתחיל להתגרד.
אני מאמין שעכשיו כשחדרי הכושר יחזרו השוק יוצף בציוד כושר ופשוט אתכונן להסגר הבא.
חדרי כושר לא הולכים להיות מלאים ... איך הגעת למסקנה הזו ? 🫤🫤

חדרי כושר לא הולכים להיות מלאים ... איך הגעת למסקנה הזו ? 🫤🫤

לא בדיוק יודע איך הם הולכים לנהל את זה,
נצא מתוך נקודת הנחה שהם הולכים לעשות רישום לשעת אימון או משהו כזה? ההיסטריה של אנשים, זה הולך להיות מטורף, בהצלחה להשיג שעת אימון.

אני דווקא מחכה ללכת, בהתחשב בעובדה שכבר כמה ימים מספר הנדבקים עומד על עשרות בודדות אין שום סיבה לחשוש כל עוד נשמעים להוראות, אם אראה שבמכון שלי לא מקפידים על חיטוי ויצירת מרחק בין מתאמנים כנראה שאפסיק ללכת.

שזה אומר או שבאמת יש פחות הידבקות או שעושים פחות בדיקות בארץ בשביל להראות את הנתון הזה

מהדיווחים האחרונים נראה שקצב הבדיקות בישראל עומד על 10K ביום שזה המון ולא שמעתי על ירידה במספר הזה, כנראה שהסגר פשוט עשה את שלו ושיטח את העקומה.
זה לא ריאלי לחכות לחיסון או תרופה בזמן הקרוב כי הדיבורים הם על שנה מהיום, השגרה חייבת להתקיים בצל הקורונה וכרגע כשמספר הנדבקים החדשים נשאר כל כך נמוך ולמדינה יש מודעות באופן הטיפול בחולים הנוכחיים להבדיל מתחילת המשבר אפשר לקיים שגרה בצל הנגיף הזה כל עוד שומרים על ההנחיות.

ומקווה שאני טועה.
לדעתי אתה טועה, אפשר לפתוח את מפת הנדבקים ולראות שהרוב מקובצים באותו איזור, רוב הארץ "נקייה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית