הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פחמימות וסיבים

HenBiton

משתמש מתחיל
242
37
נק' מוניטין:
40
242
37
את הצריכה של הסיבים שלי אני מפריד מהפחמימות ה״רגילות״ וכך יוצא שאני אוכל ביום 149 גרם פחמימה ו40 גרם סיבים תזונתיים ביום.
בהזמנה שקיבלתי היום מiherb, הזמנתי אריתריטול טבעי(שימתיק קצת את הקפה וכו׳) והוא מכיל 1 גרם פחמימה לגרם מוצר ו0 קלוריות.
האם לספור את המוצר בפחמימות שאני צורך או שלא לספור אותו בכלל בגלל היותו 0 קלוריות?
חשוב לציין שאני ככל הנראה אצרוך 5-6 גרם לפחות ביום כך שחשוב לי לדעת שאני לא מפריז עם הפחמימות בלי להתכוון.
קישור למוצר:Now Foods, Real Food, Erythritol, Natural Sweetener, 1 lb (454 g)

אל תתייחס אליו לא כפחמימה ולא כשום דבר אחר, כי זה יהיה חישוב לא נכון בשום צורה, ולשים את זה תחת קטגוריה מסויימת לא יתרום לך בשום צורה.
יש לו 0.25 קלוריות לגרם מוצר, וזהו, תחשב את זה ככה

לסיבים תזונתיים יש אפקט תרמוגני ככ גבוהה שאני אישית לא מחשב אותם אפילו (באופן אישי אני מגיע ל50-55 ביום ממוצע שואף גם להגיע ל60-70 ועוד), זה בא בקלות כי אני על 300 פחמימה עם הרבה פירות וירקות, ובכל אופן כמעט כל מה שאתה מכניס משם נשרף, לא הייתי דואג לגבי זה
זה לא הגיוני שמוצר יהיה 0 קלוריות עם גרם פחמימה, סביר להניח שהם עיגלו מ4 ל0 כי זה חוקי לחלוטין בארהב (או שהם פשוט רשמו משהו לא נכון, זה לא ששוטר יעצור את היוצרים של המוצר כי הם רשמו ערכים לא מדוייק, אבל במקרה שלך הם עיגלו ל0)

לא יודע אם הייתי דואג לגבי 5 גרם פחמימה במקרה הזה אבל אתה יכול לחשב אותם כמובן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית