עיתוי לקיחת ויטמינים

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
האם יש חשיבות לעיתוי במהלך היום ללקיחת ויטמינים ? (מולטי, אומגה 3 , כורכומין, מגנזיום)
לדעתי עדיף לפני השינה כי בשינה מתרחשים תהליכים פיזיולוגיים שגורמים להתאוששות...

האם נכון ? או שלא מומלץ על קיבה ריקה

אני רגיל לקחת את המולטי אחרי ארוחת הבוקר במחשבה שהויטמינים יכנסו לגוף ביחד עם מזון אמיתי אבל אני לא בטוח שזה בכלל משנה

האם יש חשיבות לעיתוי במהלך היום ללקיחת ויטמינים ? (מולטי, אומגה 3 , כורכומין, מגנזיום)
לדעתי עדיף לפני השינה כי בשינה מתרחשים תהליכים פיזיולוגיים שגורמים להתאוששות...

האם נכון ? או שלא מומלץ על קיבה ריקה
כורכומין מומלץ בבוקר, כי יש לו השפעה מעוררת (אם אתה משתמש בפורמולה שחודרת את ה-BBB בלבד, כמו Longvida למשל)
אומגה 3 מומלץ לחלק ל-2 מנות לאורך היום. לא חובה, אבל מומלץ

מולטי לקחת כמה שיותר רחוק מהאימון. זה באמת קריטי באיזה מובן, כי הוא יכול לפגוע לך בהתקדמות אם תקח קרוב מדי לאימון.

מולטי לקחת כמה שיותר רחוק מהאימון. זה באמת קריטי באיזה מובן, כי הוא יכול לפגוע לך בהתקדמות אם תקח קרוב מדי לאימון.
למה? אני לוקח מולטי לפעמים ממש לפני האימון.

מומלץ לקחת אתה כל אלה עם ארוחות, עדיפות רחוק מהשינה כי בהתאם למולטי או דברים שיש בנוסף לקפסולות שאתה לוקח יכול להיות אפקט מעורר קל שיפריע לך לישון.
עדיף גם לא מסביב לאימון כי נוגדי חימצון פוגעים מעט באפקט שמתקבל מהאימון. לא מדובר על הבדל עצום, אבל אם אפשר להימנע אז למה לא

עדיף גם לא מסביב לאימון כי נוגדי חימצון פוגעים מעט באפקט שמתקבל מהאימון. לא מדובר על הבדל עצום, אבל אם אפשר להימנע אז למה לא
למולטי ויטמין יש אפקט אנטי דלקתי חזק. ודלקתיות זה חלק משמעותי מהתאוששות והתקדמות באימונים.
אז הליטר מיץ ירקות ופירות שלי במהלך האימון, לא טוב?
נו..נו.. שיהיה.

אז הליטר מיץ ירקות ופירות שלי במהלך האימון, לא טוב?
נו..נו.. שיהיה.
חשבתי שהמשקלים שאתה מרים זה בזכות המיץ, מסתבר שזה למרות המיץ 😁

חשבתי שהמשקלים שאתה מרים זה בזכות המיץ, מסתבר שזה למרות המיץ 😁
המדע עוד לא למד על הכוח הטמון בפירות וירקות חיים.
תחכה כמה שנים, עוד יגידו שבלי ירקות באימון, אי אפשר להתאושש.

בוריס שייקו כבר ממליץ לצרוך סלק במהלך האימון.

זכור לי שההמלצה על אבץ ומגנזיום דווקא קרוב לשינה ועדיף רחוק מארוחות, זה נכון?
יש כדורי שינה גם עם אבץ ומגנזיום,הם עוזרים קצת לישון.

לי באופן אישי יש קוקטייל של מאסל פארם,אבץ מגנזיום ומלטונין

יש כדורי שינה גם עם אבץ ומגנזיום,הם עוזרים קצת לישון.

לי באופן אישי יש קוקטייל של מאסל פארם,אבץ מגנזיום ומלטונין
אני כשלוקח אבץ ומגנזיום אז ישן טוב (גם ברגיל אין לי בעיות להירדם) אבל יותר קשה לי לקום אחרי 6 שעות שינה ומרגיש יותר עייף כל היום

מומלץ לקחת אתה כל אלה עם ארוחות, עדיפות רחוק מהשינה כי בהתאם למולטי או דברים שיש בנוסף לקפסולות שאתה לוקח יכול להיות אפקט מעורר קל שיפריע לך לישון.

למה מאותה הסיבה, אנחנו לא מדברים על ארוחה גדולה של ירקות סביב האימון? עניין של כמויות?

למה מאותה הסיבה, אנחנו לא מדברים על ארוחה גדולה של ירקות סביב האימון? עניין של כמויות?
בידיוק, במולטי לרוב דוחפים כמויות גדולות מאוד של אנטיאוקסידנטים

בידיוק, במולטי לרוב דוחפים כמויות גדולות מאוד של אנטיאוקסידנטים
רגע אני תמיד אוכל אחרי אימון בערב ארוחה שרוב הפחמימות שבה מגיעות מירקות(בערך 60 גרם)... להפסיק עם זה? זה פוגע בהתאוששות או משהו?
עריכה: קראתי שוב את ההודעה בכל מקרה בכמויות גדולות כמו שאני צורך זה יכול להיות בעייתי?(בערך 200 מג ויטמין c מהגמבה ומשאר הירקות ~50 גרם פחמימה באיזור הקילו ירקות סהכ)

נערך לאחרונה:
שעתיים לפני האימון זה סבבה?
פשוט הבנתי שעדיף לקחת את המולטי ויטמין עם אוכל כי הוא צריך שומן בגלל ויטמינים שמסיסים רק בשומן, וכל הארוחות שלי בבית הן רק ארוחה לפני אימון וארוחה אחרי אימון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית