עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כורכומין מומלץ בבוקר, כי יש לו השפעה מעוררת (אם אתה משתמש בפורמולה שחודרת את ה-BBB בלבד, כמו Longvida למשל)האם יש חשיבות לעיתוי במהלך היום ללקיחת ויטמינים ? (מולטי, אומגה 3 , כורכומין, מגנזיום)
לדעתי עדיף לפני השינה כי בשינה מתרחשים תהליכים פיזיולוגיים שגורמים להתאוששות...
האם נכון ? או שלא מומלץ על קיבה ריקה
למה? אני לוקח מולטי לפעמים ממש לפני האימון.מולטי לקחת כמה שיותר רחוק מהאימון. זה באמת קריטי באיזה מובן, כי הוא יכול לפגוע לך בהתקדמות אם תקח קרוב מדי לאימון.
זכור לי שההמלצה על אבץ ומגנזיום דווקא קרוב לשינה ועדיף רחוק מארוחות, זה נכון?מומלץ לקחת אתה כל אלה עם ארוחות, עדיפות רחוק מהשינה
אלה כן, צודק, כל השאר לאזכור לי שההמלצה על אבץ ומגנזיום דווקא קרוב לשינה ועדיף רחוק מארוחות, זה נכון?
למולטי ויטמין יש אפקט אנטי דלקתי חזק. ודלקתיות זה חלק משמעותי מהתאוששות והתקדמות באימונים.למה? אני לוקח מולטי לפעמים ממש לפני האימון.
עדיף גם לא מסביב לאימון כי נוגדי חימצון פוגעים מעט באפקט שמתקבל מהאימון. לא מדובר על הבדל עצום, אבל אם אפשר להימנע אז למה לא
אז הליטר מיץ ירקות ופירות שלי במהלך האימון, לא טוב?למולטי ויטמין יש אפקט אנטי דלקתי חזק. ודלקתיות זה חלק משמעותי מהתאוששות והתקדמות באימונים.
חשבתי שהמשקלים שאתה מרים זה בזכות המיץ, מסתבר שזה למרות המיץ 😁אז הליטר מיץ ירקות ופירות שלי במהלך האימון, לא טוב?
נו..נו.. שיהיה.
המדע עוד לא למד על הכוח הטמון בפירות וירקות חיים.חשבתי שהמשקלים שאתה מרים זה בזכות המיץ, מסתבר שזה למרות המיץ 😁
יש כדורי שינה גם עם אבץ ומגנזיום,הם עוזרים קצת לישון.זכור לי שההמלצה על אבץ ומגנזיום דווקא קרוב לשינה ועדיף רחוק מארוחות, זה נכון?
אני כשלוקח אבץ ומגנזיום אז ישן טוב (גם ברגיל אין לי בעיות להירדם) אבל יותר קשה לי לקום אחרי 6 שעות שינה ומרגיש יותר עייף כל היוםיש כדורי שינה גם עם אבץ ומגנזיום,הם עוזרים קצת לישון.
לי באופן אישי יש קוקטייל של מאסל פארם,אבץ מגנזיום ומלטונין
מומלץ לקחת אתה כל אלה עם ארוחות, עדיפות רחוק מהשינה כי בהתאם למולטי או דברים שיש בנוסף לקפסולות שאתה לוקח יכול להיות אפקט מעורר קל שיפריע לך לישון.
עדיף גם לא מסביב לאימון כי נוגדי חימצון פוגעים מעט באפקט שמתקבל מהאימון. לא מדובר על הבדל עצום, אבל אם אפשר להימנע אז למה לא
בידיוק, במולטי לרוב דוחפים כמויות גדולות מאוד של אנטיאוקסידנטיםלמה מאותה הסיבה, אנחנו לא מדברים על ארוחה גדולה של ירקות סביב האימון? עניין של כמויות?
לא ידעתי זאת, תודהעדיף גם לא מסביב לאימון כי נוגדי חימצון פוגעים מעט באפקט שמתקבל מהאימון. לא מדובר על הבדל עצום, אבל אם אפשר להימנע אז למה לא
רגע אני תמיד אוכל אחרי אימון בערב ארוחה שרוב הפחמימות שבה מגיעות מירקות(בערך 60 גרם)... להפסיק עם זה? זה פוגע בהתאוששות או משהו?בידיוק, במולטי לרוב דוחפים כמויות גדולות מאוד של אנטיאוקסידנטים
שעתיים לפני האימון זה סבבה?מומלץ לקחת אתה כל אלה עם ארוחות, עדיפות רחוק מהשינה כי בהתאם למולטי או דברים שיש בנוסף לקפסולות שאתה לוקח יכול להיות אפקט מעורר קל שיפריע לך לישון.