הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עיתוי לקיחת ויטמינים

• פותח/ת השרשור nbaron
  • פורסם בתאריך

nbaron

משתמש פעיל
535
114
נק' מוניטין:
426
535
114
האם יש חשיבות לעיתוי במהלך היום ללקיחת ויטמינים ? (מולטי, אומגה 3 , כורכומין, מגנזיום)
לדעתי עדיף לפני השינה כי בשינה מתרחשים תהליכים פיזיולוגיים שגורמים להתאוששות...

האם נכון ? או שלא מומלץ על קיבה ריקה

רגע אני תמיד אוכל אחרי אימון בערב ארוחה שרוב הפחמימות שבה מגיעות מירקות(בערך 60 גרם)... להפסיק עם זה? זה פוגע בהתאוששות או משהו?
עריכה: קראתי שוב את ההודעה בכל מקרה בכמויות גדולות כמו שאני צורך זה יכול להיות בעייתי?(בערך 200 מג ויטמין c מהגמבה ומשאר הירקות ~50 גרם פחמימה באיזור הקילו ירקות סהכ)
הוא ציין שדוחפים הרבה למולטי ויטמין, לא חושב שאמורה להיות בעיה מירקות

רגע אני תמיד אוכל אחרי אימון בערב ארוחה שרוב הפחמימות שבה מגיעות מירקות(בערך 60 גרם)... להפסיק עם זה? זה פוגע בהתאוששות או משהו?
עריכה: קראתי שוב את ההודעה בכל מקרה בכמויות גדולות כמו שאני צורך זה יכול להיות בעייתי?(בערך 200 מג ויטמין c מהגמבה ומשאר הירקות ~50 גרם פחמימה באיזור הקילו ירקות סהכ)
אלה לא כמויות שאתה צריך לדאוג מהן

שעתיים לפני האימון זה סבבה?
פשוט הבנתי שעדיף לקחת את המולטי ויטמין עם אוכל כי הוא צריך שומן בגלל ויטמינים שמסיסים רק בשומן, וכל הארוחות שלי בבית הן רק ארוחה לפני אימון וארוחה אחרי אימון
אין בעיה עם זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית