עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
א. אין לך מושג מה היה המצב הכלכלי שלו, גם היום יש מלא אנשים שמבזבזים מעבר ליכולות שלהם וחיים בחובות.בדיוק הזכרת לי שבילדות התקשתי בלימודי מחשבים(שפת פסקל, אל תשאל...) בתיכון ולקחתי מורה פרטי בשביל לצמצם את הפער מהכיתה.
בכל מקרה הלכתי פעם ראשונה לאותו בחור שהיה בסוף שנות ה-20 שלו אולי שנות ה-30(לא זוכר זמן מדויק כי זה היה לפני המון זמן אבל אם אני לא טועה זה היה אולי ב-2003)
וכשנכנסתי ראיתי דירת רווקים כמו של "פעם" - שאשכרה אתה חי לבד בכיף ואז היה אפשר להרשות לעצמך את הלייפסטייל הזה. היום אתה צריך להכנס עם שותפים כי אם לא - המון אנשים כלכלית לא יצליחו לעמוד בזה.
מסכים בהחלט. עם כל הבאסה של ההוצאה הכספית הגדולה, יש דברים מעבר לכסףלעבור לגור לבד, להפסיק להיות קמצן ולהתחיל לחיות את החיים. חיים פעם אחת ואתה בשנים הכי יפות
לא נראה לי. אמנם מחירי הדירות עלו נורא לעומת פעם, אבל הפוסט הזה לדעתי ממחיש יותר אם כבר את ההבדל בחשיבה של הדור היום לעומת פעם, ב"דור של פעם" בן אדם עם עבודה מסודרת ושכר סבבה לא היה חושב פעמיים ולא גר עם ההורים בגיל הזה לעומת היום שאנשים חושבים על זההאמת שהפוסט הזה ממחיש בצורה די כואבת בעיניי את הצרה של הדור שלנו, רובנו המוחלט היה בוחר לחיות בצורה עצמאית אבל זה כל כך הרבה יותר קשה מבעבר.
תגובות כאלן מורידות תחשק לפי הגישה שלך אף פעם לא צריל לעזוב תהורים אני בן 28 הגעתי לחסכון בסדר, אני רוצה תפרטיות שלי לא מבין איך רוב האנשים בגילאים שלמ כן גרים לבד לפי הגישה שלך צריך להשאר אצל ההורים עד שיש הון למשכנתא.זה לא נכון כלכלית, אז מה אם אתה בן 28?
תעבור דירה ביחד עם בת הזוג שלך, גם אם כרגע זה לא נראה באופק.
עד אז תוכל לחסוך יותר ואולי במקום לעבור לשכירות תוכל לרכוש דירה משלך.
תעשה חשבון לעצמך.המטרה שלי בסופו של דבר זה עדיין להצליח לחסוך כסף למרות שאגור לבד, בין 2500 ל 2000שקל מינימום ועדיין לחיות בצורה סבבה, השאלה עם זה אפשרי מבחינת הנתונים שאמרתי מבחינ עבודה היא קבועה לא סטודנט סיימתי ללמוד.
כמובן, אין דעה אחת שהיא נכונה באופן אוניברסלי, יש בעד ונגד לכאן ולכאן, אתה צריך להחליט מה יותר חשוב לך ועל מה אפשר לוותריש פה המון תגובות סותרות חלק בעד חלק נגד.
קצת הרבה הייתי אומראוכל 2000
צודק, אני מסתכל על ההוצאות שלי שזה בשבילי, אישתי, ואורחים.קצת הרבה הייתי אומר
יפה מאוד, עשיתי את הצעד הראשון לעצמאות, חישבת את ההוצאות שלך.איך הגעתם ל 2000שקל אוכל?!, כמה אפשר לאכול אם אני גר לבד, יש פה אנשים שבאמת גרים לבד שיכולים קצת לפרט יותר, אני חישבתי את זה ככה מגורים 3 אוכל עוד 1200 יצא4200 נשאר5.5 עוד 1500שקל נגיד יצא על כל מיני הוצאות אחרות ועוד 1000שקל לבזבוזים עצמאיים ישאר 3 לפחות לחסןך.
אתה יכול להחליט עם המשכיר מה שאתה רוצה, ותראה אם הוא מסכים.האם בחוזים של דירה אפשר לדחוף סעיף יציאה של הודעה של חודש מראש?, במידה ואראה שאני לא מסתדר מבחינת הוצאות והכל, למרות שלא נראה לי תיהיה בעיה הקטע שחשוב לי גם דירה מרוהטת זה מיקר תמחיר ובכמה?.
תגובות כאלן מורידות תחשק לפי הגישה שלך אף פעם לא צריל לעזוב תהורים אני בן 28 הגעתי לחסכון בסדר, אני רוצה תפרטיות שלי לא מבין איך רוב האנשים בגילאים שלמ כן גרים לבד לפי הגישה שלך צריך להשאר אצל ההורים עד שיש הון למשכנתא.
נראה בסדר סה"כ רק שים לב שטעית בחישוב, עם אלה ההוצאות נשאר לך 2000 מתוך 8700 לא 3000אני חישבתי את זה ככה מגורים 3 אוכל עוד 1200 יצא4200 נשאר5.5 עוד 1500שקל נגיד יצא על כל מיני הוצאות אחרות ועוד 1000שקל לבזבוזים עצמאיים ישאר 3 לפחות לחסןך.
לרוב יש סעיפים או של הודעה מראש אם אתה עוזב לפני סוף החוזה (חודש זה עוד טוב) או למצוא דייר במקומך.האם בחוזים של דירה אפשר לדחוף סעיף יציאה של הודעה של חודש מראש?, במידה ואראה שאני לא מסתדר מבחינת הוצאות והכל, למרות שלא נראה לי תיהיה בעיה הקטע שחשוב לי גם דירה מרוהטת זה מיקר תמחיר ובכמה?.
תסתכל חשבונות של ההורים שלך - חשמל, ארנונה, מים , גז. תוסיף חשבון טלפון נייד + אינטרנט , קופת חולים +ביטוחים פרטיים , אוכל ( 1200 מה מעט מאוד), חומרי ניקוי + הגיינה, מוצרי חשמל , בגדים. לשכר דירה על תשכח להוסיף תשלומי ועד הבית.איך הגעתם ל 2000שקל אוכל?!, כמה אפשר לאכול אם אני גר לבד, יש פה אנשים שבאמת גרים לבד שיכולים קצת לפרט יותר, אני חישבתי את זה ככה מגורים 3 אוכל עוד 1200 יצא4200 נשאר5.5 עוד 1500שקל נגיד יצא על כל מיני הוצאות אחרות ועוד 1000שקל לבזבוזים עצמאיים ישאר 3 לפחות לחסןך.
אז לפי הנתונים שאמרתי והמשכורת אפשר לגור לבד ועוד לחסוך 2500דקל בחודש בערך או לא לדעתך?תסתכל חשבונות של ההורים שלך - חשמל, ארנונה, מים , גז. תוסיף חשבון טלפון נייד + אינטרנט , קופת חולים +ביטוחים פרטיים , אוכל ( 1200 מה מעט מאוד), חומרי ניקוי + הגיינה, מוצרי חשמל , בגדים. לשכר דירה על תשכח להוסיף תשלומי ועד הבית.
לא.אז לפי הנתונים שאמרתי והמשכורת אפשר לגור לבד ועוד לחסוך 2500דקל בחודש בערך או לא לדעתך?
איך לא יצליח לחסוך חצי מהתגובות פה אמרו שכן אצליח לחסוך 2000שקל אפילו ואתה טוען שלא על סמך מה?, במידה וזה ככה אין לי טעם לגור לבד כדי לבזבז את כל המשכורת שלי אבל מה שאתה אומר זה לא הגיוני..לא.
בתקופה ראשונה עד שתתרגל לקצב החיים והוצאות יש מצב שלא תחסוך בכלל. אחרי שנה ראשונה שתבין איך הדברים מתנהלים אולי תוכל לשים אלך שקל בצד, דרך אגב שזה לא רע בכלל.
בסופו של דבר הכל תלוי בך. אבל שווה לנסות שנה ולהבין איך זה הולך
אל תקשיב לאף אחד. קח את ההוצאות שרשמו לך , תעלה אותם על נייר ותרשום מחירים. לא כמו שרשמת , אלף לשם , אלפיים לפה. תעשה רשימה מדוייקת ותראה את ההוצאות בסיס ואז תקבל החלטותאיך לא יצליח לחסוך חצי מהתגובות פה אמרו שכן אצליח לחסוך 2000שקל אפילו ואתה טוען שלא על סמך מה?, במידה וזה ככה אין חי טעם לגור לבד כדי לבזהז את כל המשכורת שלי אבל מה דאתה אומר זה לא הגיוני..
לדעתי כן.חברים שורה תחתונה אם אני מגיע למצב ולמסקנה שאפשר לחסוך 2500שקל כל חודש ולגור לבד אני עושה תצעד הזה, לחברה שגרים לבד פה ומבינים בזה הבאתי את הנתונים אשמח לשמוע אם זה אפשרי לדעתכם.
אשמח לדעת איך החישוב שלך הולך שכן אפשר מצטער שאני משגע אותכם פשוט אני חייב להיול סגור על עצמי ב 1000אחוז שאצליח.לדעתי כן.