עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הוא לוקח רכב מהעבודה זה יורד לו מהמשכורת
מה שמטריד אותי כרגע זה גם איך שוק הנדל"ן יצא מהמשבר הנוכחי - כי אני עדיין רואה בעלי נכסים שדורשים את הסכומים של לפני המגפה והם לא מודעים או מבינים שמעט מאוד אנשים ישלמו להם את מה שהם מבקשים כי כמעט כולנו נפגענו במשבר הזה ללא יוצא מהכלל.
@gaga1234 קח לך חודש לחפש דירות, להעריך את עלות השכירות באזור שאתה רוצה לגור, ארנונה, ועד בית. חשבונות חשמל, מים, אינטרנט.
לנסות להעריך מה עלות האוכל שאתה אוכל ומה ההוצאות שלך היום על קניות / בילויים.
התנהלות כלכלית נכונה זה שלב ראשון בדרך לעצמאות ולא לזרוק סתם מספרים
כמה אתה חוסך היום, מה עשית עם הכסף?
אולי אתה כבר יכול לקחת משכנתא לרכוש דירה ואז לגור בה ולהשכיר חצי לשותף.
חח אחי רשמתי בתחילת הפוסט כמה חסכתי בערך אי אפשר לקנות בזה דירה.. מה שחשוב לי לדעת זה האם אם הנתונים שאמרתי בתחילת הפוסו יש אפשרות גם לחסוך בערך 2500 וגם לשכור במחירים שאמרתי?@gaga1234 קח לך חודש לחפש דירות, להעריך את עלות השכירות באזור שאתה רוצה לגור, ארנונה, ועד בית. חשבונות חשמל, מים, אינטרנט.
לנסות להעריך מה עלות האוכל שאתה אוכל ומה ההוצאות שלך היום על קניות / בילויים.
התנהלות כלכלית נכונה זה שלב ראשון בדרך לעצמאות ולא לזרוק סתם מספרים
כמה אתה חוסך היום, מה עשית עם הכסף?
אולי אתה כבר יכול לקחת משכנתא לרכוש דירה ואז לגור בה ולהשכיר חצי לשותף.
כן הרכב מוריד 3300 מהמשכורת הברוטו בלי הרכב הוא 15וחצי משהו כזה והם מחשבים תמס כאילו המשכורת שלי 15וחציהוא לוקח רכב מהעבודה זה יורד לו מהמשכורת
הרכב מהעבודה השווי שלו זה 3300 שקל מהמשכורת והם מחשבים תמס כאילו המשכורת שלי היא מעל15וחצי ברוטו ולכן מדרגת המס היא 30אחוז
כן הרכב מוריד 3300 מהמשכורת הברוטו
אם כבר מדברים על התנהלות כלכלית הייתי במקומך בודק טוב אם שווה להחזיק רכב מהעבודה במחיר כזה ולא עדיף לקנות רכב יד 2 במקום זה.הרכב מהעבודה השווי שלו זה 3300 שקל מהמשכורת והם מחשבים תמס כאילו המשכורת שלי היא מעל15וחצי ברוטו ולכן מדרגת המס היא 30אחוז
לוותר על הרכב לא יקרה זה נוחות בישבילי, למרות שיודע שמפסיד כסף, אבל בסדר בכל מקרה אתה אומר שגם עם 8700 נטו אפשר לחסוך 3אלף בחודש? ועדיין לחיוץ בצורה סבבה אם בזבוזים של 1200 שקל בערך מעבר למחיה/אוכל וכו?.הכל תלוי בגישה שבה אתה הולך, מאוד ממליץ על בלוג הסולידית והפורום שלה, גם אם תחליט שהחופש האישי חשוב לך יותר מלפרוש מוקדם יותר/לחסוך יותר כסף עדיין יש המון טיפים שאפשר ליישם בשביל לחסוך וממשכורת של 8(או יותר אם תוותר על הרכב ותעבור לתחבצ/אופניים/קורקינט) אם אתה חוסך נכון ויעיל אפשר כנראה לחסוך 3 בחודש ולגור לבד אפילו.
חיסכון גודל מהודעה להודעה, מ 2000 ל 2500 עכשיו 3000. אתה רוצה שמישהו יקבל בשבילך את החלטות? אתה לא מסוגל לשבת ולחשב את ההוצאות שלך לבד, איך אתה מתכוון לחיות לבד? כל פעם תרוץ לפורום לשאול שאלות ולבכות - ״אבל אמרתם לי שאוכל לחיות טוב ולחסוך אלפי שקלים בחודש״?לוותר על הרכב לא יקרה זה נוחות בישבילי, למרות שיודע שמפסיד כסף, אבל בסדר בכל מקרה אתה אומר שגם עם 8700 נטו אפשר לחסוך 3אלף בחודש? ועדיין לחיוץ בצורה סבבה אם בזבוזים של 1200 שקל בערך מעבר למחיה/אוכל וכו?.
אני לא יודע אם אתה יכול לחיות ככה ולחסוך ככה, אם אתה סולידי ולא מבזבז כמעט ומצמצם את ההוצאות כמה שאפשר ומודע לכסף שלך אז כנראה שכן, אבל אף אחד לא באמת יודע מה יקרה ואם תצטרך את הכסף לדברים שלא לקחת בחשבון.לוותר על הרכב לא יקרה זה נוחות בישבילי, למרות שיודע שמפסיד כסף, אבל בסדר בכל מקרה אתה אומר שגם עם 8700 נטו אפשר לחסוך 3אלף בחודש? ועדיין לחיוץ בצורה סבבה אם בזבוזים של 1200 שקל בערך מעבר למחיה/אוכל וכו?.
לא אמרתי לוותר, אלא להחזיק רכב שלך ולא של העבודהלוותר על הרכב לא יקרה זה נוחות בישבילי, למרות שיודע שמפסיד כסף,
ואני גם גרה שנה לבד וגם אני לקראת סיום של בית שבניתי בשטח שמאחורי הבית של אמא שלי וגם אז אני מתכוונת להשכיר ולא לגור שם.אני יכולה לומר על עצמי שאני בת 21, גרה כבר שנה לבד ומתחרטת שלא יצאתי הרבה לפני.
לא כי היה לי רע בבית,אני באה מבית מרוקאי של פעם שעוטף אותך בצמר גפן כיאילו זורקים סכינים בחוץ.
אבל....אני אשלם גם 5 אלף לעצמאות שלי,לשקט שלי,לפינה שלי. לומדים להתנהל וזו זריקה למים שחייבת לעשות ואני בעד ״כמה שיותר מהר״ מסכימה שזו הוצאה די רצינית אבל גם ככה אפשר להתקדם. ובנינו אתה לא עושה משכורת של 4000 אלף ואפשר לחסוך בכל מצב.
אולי לא יהיו לך את כל המותרות שהיו לך עד עכשיו. אבל ככה לומדים איך להתנהל. הרי מתישהו זה יקרה. מתי אתה רוצה ללמוד? שתהיה לך כבר אישה וילדים?
שוק הנדלן נשאר כמו שהיה
מה המגפה משנה אנשים יכולים להפסיק לגור בבתים בגלל מגפה?
שוק הנדלן נשאר כמו שהיה
מה המגפה משנה אנשים יכולים להפסיק לגור בבתים בגלל מגפה?
שאלה לכמה זמן המחירים הנמוכים יחזיקו. ברגע שהשוק יחזור לשיגרה , גם המחירים יחזרולדוגמא בתל אביב מחירי השכירות ירדו ב30% בעקבות הקורונה וגם בגלל הצפה של דירות שבעבר היו משכירים בairbnb וחזרו לשוק בעקבות הירידה בתיירות.
שאלה לכמה זמן המחירים הנמוכים יחזיקו. ברגע שהשוק יחזור לשיגרה , גם המחירים יחזרו
מסכים איתך לגבי מחיר בחוזה. אבל שנה זה לא פונקציה כשמדובר על שכירות לטווח ארוךנכון, אבל שאתה סוגר חוזה אתה גם סוגר את המחיר.. לפחות לשנה.
ולך תדע לגבי הקורונה עוד אומרים שיהיה גל שני.. אני מאוד מקווה שלא.