הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חימום לפני מורכבים

• פותח/ת השרשור Ido381
  • פורסם בתאריך

Ido381

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
היי,
יש לי בתוכנית שלי למחר בנצ' פרס, סקוואט ודדליפט רומני.
אני את החימום שלי שכחתי עקב הקורונה.
אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי חימום לכל אחד מהתרגילים שציינתי, חימום יעיל שלא יגמור אותי.
תודה רבה ולילה טוב לכולם.

חימום משקלי ועליה בהדרגה לפני כל תרגיל זה מספיק.
תתחיל 50% ל5 ותעלה בפרמידה עד משקל העבודה..

עליה של משקלים בהדרגה, כל אחד קצת שונה. אם אתה מדבר על מוביליטי, זה לחלוטין אינדיוידואלי.

עליה של משקלים בהדרגה, כל אחד קצת שונה. אם אתה מדבר על מוביליטי, זה לחלוטין אינדיוידואלי.

אני לא ממש מבין את הרעיון של החימומים האלה, זה נראה כמו איבוד מהכוח לפני שמתחילים לעבוד. כי הרי זה מעייף גם אם זה 50% ממשקלי העבודה זה עדיין מקשה עליך, ואז איך אחרי החימון הזה נותנים משקלי עבודה לסטים שלמים ועוד מצפים לעלות משקלי עבודה?

אני לא ממש מבין את הרעיון של החימומים האלה, זה נראה כמו איבוד מהכוח לפני שמתחילים לעבוד. כי הרי זה מעייף גם אם זה 50% ממשקלי העבודה זה עדיין מקשה עליך
אתה חושב שתצליח להרים כבד בלי חימום הדרגתי? אתה לא תתקרב ל85% מהיכולת שלך אפילו ככה.

וגם אם זה קשה ומעייף נו אז מה? תנוח עוד כמה דקות.
הייתי נח 5-10 דקות בין הסטים בבנץ פרס שהייתי עובד עם 140 לחמישיות.
אף אחד לא מכריח אותך לחכות רק עשרים שניות בין סט לסט,או בין חימום לתחילת עבודה.
בימי עצימות רציניים,החימום שלי הרבה יותר ארוך מהעבודה עצמה. במיוחד בדדליפט

אני לא ממש מבין את הרעיון של החימומים האלה, זה נראה כמו איבוד מהכוח לפני שמתחילים לעבוד. כי הרי זה מעייף גם אם זה 50% ממשקלי העבודה זה עדיין מקשה עליך, ואז איך אחרי החימון הזה נותנים משקלי עבודה לסטים שלמים ועוד מצפים לעלות משקלי עבודה?

פרוזן נגע בנקודה יפה, אתה לא צריך להתיש את עצמך בחימום, אם כבר הבעיה היחידה היא שחימום כזה באמת יכול לקחת זמן.

הרעיון הוא כמעט הכי הגיוני שיש.
כשאתה מגיע למשקלי עבודה גבוהים, לדוגמא בתקופה שאתה מבצע תכניות כוח.
חימום כזה נותן אינדקציה לאיך אתה לפני שאתה נכנס לRm גבוה מתחת למוט, לא פעם ולא פעמים הרגשתי לפני PR שהמערכת העצבית קצת תשושה בזמן החימום ונמנעתי בסוף מלהיכנס למשקל המתוכנן.

יכול למנוע המון פציעות, מוודא שאתה נכנס למשקל עבודה עם תרגול טכניקה נכונה לפני כן, הכנה מנטלית.
וכד'

פרוזן נגע בנקודה יפה, אתה לא צריך להתיש את עצמך בחימום, אם כבר הבעיה היחידה היא שחימום כזה באמת יכול לקחת זמן.

הרעיון הוא כמעט הכי הגיוני שיש.
כשאתה מגיע למשקלי עבודה גבוהים, לדוגמא בתקופה שאתה מבצע תכניות כוח.
חימום כזה נותן אינדקציה לאיך אתה לפני שאתה נכנס לRm גבוה מתחת למוט, לא פעם ולא פעמים הרגשתי לפני PR שהמערכת העצבית קצת תשושה בזמן החימום ונמנעתי בסוף מלהיכנס למשקל המתוכנן.

יכול למנוע המון פציעות, מוודא שאתה נכנס למשקל עבודה עם תרגול טכניקה נכונה לפני כן, הכנה מנטלית.
וכד'
למה אתה חושב שזה יעייף אותך? אתה מדבר על מוביליטי או על חימום עם משקל בתרגיל שאתה מבצע?

אתה חושב שתצליח להרים כבד בלי חימום הדרגתי? אתה לא תתקרב ל85% מהיכולת שלך אפילו ככה.

וגם אם זה קשה ומעייף נו אז מה? תנוח עוד כמה דקות.
הייתי נח 5-10 דקות בין הסטים בבנץ פרס שהייתי עובד עם 140 לחמישיות.
אף אחד לא מכריח אותך לחכות רק עשרים שניות בין סט לסט,או בין חימום לתחילת עבודה.
בימי עצימות רציניים,החימום שלי הרבה יותר ארוך מהעבודה עצמה. במיוחד בדדליפט

פשוט בראש שלי נשמע לי קשוח לתת עבודה עם משקל 50 אחוז מהמשקל עבודה גם אם זה הדרגתי והכל, כאילו בסופו של דבר זה כן מעייף את השרירים לדעתי. לא שאני מקצוען או משהו אני מתאמן יחסית בינוני, אף פעם לא ניסיתי חימום בסגנון הזה

פשוט בראש שלי נשמע לי קשוח לתת עבודה עם משקל 50 אחוז מהמשקל עבודה גם אם זה הדרגתי והכל, כאילו בסופו של דבר זה כן מעייף את השרירים לדעתי. לא שאני מקצוען או משהו אני מתאמן יחסית בינוני, אף פעם לא ניסיתי חימום בסגנון הזה
יש מושג ששמעתי שאנשים נכנסים לחימום נגיד לסט עבודה של 150 ק"ג, אז הם עושים את החימום האחרון 160 לחזרה בודדת כדי שהסט 6 חזרות עם 150 יהיה קל יותר.

אתה צריך להבין מה מטרת החימום כדי להבין איך לעשות אותו נכון.
לדעתי חימום טוב מגדיל את טווח התנועה שלך לאט לאט, אני כשאני "קר" אני חושב שאני לא מצליח לרדת עמוק מספיק בסקוואט בלי שהגב יתעגל.
חימום זה גם מכין את המפרקים והגידים למשקל הכבד. חימום לא ראוי יכול לגרום לי התכווצויות או כאבים.
זה מכין אותך מנטלית למשקל הרצוי.
זה מכין אותך פיזית בכך שתצליח לסיים את הסט, רוב מי שאני מכיר לא יצליח לסיים סט עבודה בלי חימום, זה פשוט לא יעלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית