עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עליה של משקלים בהדרגה, כל אחד קצת שונה. אם אתה מדבר על מוביליטי, זה לחלוטין אינדיוידואלי.
אתה חושב שתצליח להרים כבד בלי חימום הדרגתי? אתה לא תתקרב ל85% מהיכולת שלך אפילו ככה.אני לא ממש מבין את הרעיון של החימומים האלה, זה נראה כמו איבוד מהכוח לפני שמתחילים לעבוד. כי הרי זה מעייף גם אם זה 50% ממשקלי העבודה זה עדיין מקשה עליך
אני לא ממש מבין את הרעיון של החימומים האלה, זה נראה כמו איבוד מהכוח לפני שמתחילים לעבוד. כי הרי זה מעייף גם אם זה 50% ממשקלי העבודה זה עדיין מקשה עליך, ואז איך אחרי החימון הזה נותנים משקלי עבודה לסטים שלמים ועוד מצפים לעלות משקלי עבודה?
פרוזן נגע בנקודה יפה, אתה לא צריך להתיש את עצמך בחימום, אם כבר הבעיה היחידה היא שחימום כזה באמת יכול לקחת זמן.
הרעיון הוא כמעט הכי הגיוני שיש.
כשאתה מגיע למשקלי עבודה גבוהים, לדוגמא בתקופה שאתה מבצע תכניות כוח.
חימום כזה נותן אינדקציה לאיך אתה לפני שאתה נכנס לRm גבוה מתחת למוט, לא פעם ולא פעמים הרגשתי לפני PR שהמערכת העצבית קצת תשושה בזמן החימום ונמנעתי בסוף מלהיכנס למשקל המתוכנן.
יכול למנוע המון פציעות, מוודא שאתה נכנס למשקל עבודה עם תרגול טכניקה נכונה לפני כן, הכנה מנטלית.
וכד'
למה אתה חושב שזה יעייף אותך? אתה מדבר על מוביליטי או על חימום עם משקל בתרגיל שאתה מבצע?
אתה חושב שתצליח להרים כבד בלי חימום הדרגתי? אתה לא תתקרב ל85% מהיכולת שלך אפילו ככה.
וגם אם זה קשה ומעייף נו אז מה? תנוח עוד כמה דקות.
הייתי נח 5-10 דקות בין הסטים בבנץ פרס שהייתי עובד עם 140 לחמישיות.
אף אחד לא מכריח אותך לחכות רק עשרים שניות בין סט לסט,או בין חימום לתחילת עבודה.
בימי עצימות רציניים,החימום שלי הרבה יותר ארוך מהעבודה עצמה. במיוחד בדדליפט
יש מושג ששמעתי שאנשים נכנסים לחימום נגיד לסט עבודה של 150 ק"ג, אז הם עושים את החימום האחרון 160 לחזרה בודדת כדי שהסט 6 חזרות עם 150 יהיה קל יותר.פשוט בראש שלי נשמע לי קשוח לתת עבודה עם משקל 50 אחוז מהמשקל עבודה גם אם זה הדרגתי והכל, כאילו בסופו של דבר זה כן מעייף את השרירים לדעתי. לא שאני מקצוען או משהו אני מתאמן יחסית בינוני, אף פעם לא ניסיתי חימום בסגנון הזה