כאבים שורש כף יד שמאל

harddani

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
היי,

אני בן 25 ואני סובל קרוב לשנתיים מכאבים בפרק כף יד שמאל,
בהתחלה הייתי הולך למכון עם רצועות עד שלא יכולתי ופשוט הפסקתי להתאמן.
ועכשיו כואב לי כשאני מבצע פעילות עם עומס ממש מזערי על היד כמו שכיבות שמיכה והכאב נעלם אחרי כמה ימים.
זה מין צביטות כאלה שכואבות כשאני מזיז את היד בזויות מסוימות שמשתנות כל הזמן, אני נגיד יכול לקום מהמיטה בבוקר להרים את עצמי עם הידיים ופתאום להרגיש צביטה...
עשיתי רנטגן, אולטרסאונד, CT, MRI, הייתי אצל כמה מומחי כף יד אפילו המומחית בהדסה ואין תשובה אף אחד לא רואה כלום ולא מזהים מה יש לי,
אני סובל ולא יכול להתאמן כבר שנתיים זה לא עובר.

כדאי לגשת לפיזיותרפיסט, מומחי כף יד יודעים לנתח ואתה כנראה לא תקבל פתרון מניתוח.
אם תצטרך המלצות לפיזיו' לפי אזור, ציין איפה אתה גר

• פותח/ת השרשור
כדאי לגשת לפיזיותרפיסט, מומחי כף יד יודעים לנתח ואתה כנראה לא תקבל פתרון מניתוח.
אם תצטרך המלצות לפיזיו' לפי אזור, ציין איפה אתה גר

למה לדעתך אני לא אמצא את התשובה בניתוח?
הייתי אצל פיזיותרפיסט בעיר שלי נהריה בשם עתיר שפי
חוויה מאוד רעה.
שם אותי על מיטה לחץ קצת לא מצא את הבעיה שם לי אלקטרודות כאלה עם פולסים חשמליים לאיזה 20-30 דקות נתן לי אחרי זה לשחק עם כדור כזה ליד ושחרר אותי
הרגיש לי בזבוז כסף

למה לדעתך אני לא אמצא את התשובה בניתוח?
הייתי אצל פיזיותרפיסט בעיר שלי נהריה בשם עתיר שפי
חוויה מאוד רעה.
שם אותי על מיטה לחץ קצת לא מצא את הבעיה שם לי אלקטרודות כאלה עם פולסים חשמליים לאיזה 20-30 דקות נתן לי אחרי זה לשחק עם כדור כזה ליד ושחרר אותי
הרגיש לי בזבוז כסף

ועל מה זה מעיד?
על איך נראה טיפול פיזיותרפיה אצל כל הפיזיותרפיסטים? ממש לא.
פזיותרפיסט בתחום הספורט צריך להדריך אותך כיצד להתאמן ונלהל את שגרת היום שלך במינימום כאב ולסייע לך להפחית את הכאב באמצעים שונים.
אימון שנכון למצבך הוא המפתח להחלמה.
ניתוח מתבצע בהינתן נזק משמעותי למפרק או לכל מבנה אחר, ושיש לו קשר ישיר לקושי התפקודי שלך.
אין לי מספיק מידע אבל לא דיווחת על חבלה או פגיעה חדה באזור ולכן המלצתי שלא לגשת להתיעץ עם אוטופד ולאתר פיזיותרפיסט.
בכל מקרה בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית