הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מוצרי חלב וג'ינו

• פותח/ת השרשור Devil
  • פורסם בתאריך

Devil

משתמש קבוע
1,490
454
נק' מוניטין:
575
1,490
454
**מראש אומר שבשביל להסביר את עצמי כמו שצריך אני אדבר בפירוט שלא כולם ירצו לשמוע ואצרף תמונות אז מי שיכול להיפגע מכך שיצא מהשרשור מראש**

לא יודע אם זה קשור רק למוצרי חלב אבל יש קשר מובהק לתזונה בנראות החזה (יכול להיות שגם לעוד דברים סביבתיים וברי שינוי), בנתיים מוצרי חלב הם מה ששמתי לב אליהם.

אז בעיקרון יש כמה דברים בחזה שרלוונטים לתופעה (מצרף תמונה מגוגל כדי להסביר, יש בנוסף בויקפדיה הסבר מעולה אך עם חזה של אישה וזה הרגשתי שמוגזם לשים)

9fcab98a9866f6d9e5da7f77c7b35520.png

יש את הפטמה שזה העיגול הקטן, יש את העטרה שזה העיגול הטיפה יותר רחב מסביב לפטמה ויש רקמת השומן מתחת לאזור של העטרה (יש גם את שאר החזה אבל הוא לא רלוונטי)
יש לי תקופות שהפטמה נראית כמו של דוגמן, קטנה מאוד ובקו אחיד מושלם של החזה. העטרה גם, קוטר קטן יותר ובקו אחיד של החזה. ורקמת שומן אפסית מתחת לעטרה.

בניגוד לכך יש לי תקופות אחרות שהפטמה גדולה יותר, העטרה עם קוטר גדול הרבה יותר, בקו לא אחיד עם החזה, ממש יוצא לבחוץ ורקמת שומן מתחת

תמונה שמתארת מצב שבו הפטמה והעטרה "יוצאות לבחוץ"

upload_2020-5-8_15-6-4.jpeg

אפילו עם חולצה שמים לב להבדלים באופן מובהק. שאני במצב הטוב הפטמה עומדת זקורה מבעד לחולצה, רואים רק אותה ולא את העטרה וזה נראה יפה מאוד. לעומת זאת במצב הרע יש בליטה של כל העטרה מבעד לחולצה וזה נראה רע.

שמתי לב שזה משתנה בצורה דרסטית מזמן לזמן ולא הבנתי למה. זאת כמו סקאלה כזאת שעולה ויורדת שרוב הזמן אני בין לבין. לאט לאט התחלתי להבין שזה קשור לתזונה ואני די בטוח שזה קשור למוצרי חלב. אין לי תפריט מסודר, ולכן לפעמים יוצא שאני אוכל הרבה מדבר מסויים ותקופה אחרת כמעט ולא. התופעה שזה בא והולך היא משהו שאני שם לב אליו בשנים האחרונות אבל היה לי קשה להצביע על מה הסיבה ועדיין אני לא בטוח בוודאות אבל כבר כמה פעמים שאני שם לב שכנראה מוצרי חלב הם כנראה סיבה (אולי אחת מיני כמה) לכך.

משהו עדכני מהזמן האחרון:
שצרכתי הרבה מוצרי חלב בכמה ימים לפני שבוע בערך זה הופיע בצורה דרסטית, מדובר על כמות גדולה של מוצרי חלב, זה היה ליטר וחצי של חלב, יוגורט 750 מ"ל ועוד גביע גבינה. עכשיו שדיללתי מאוד זה מתחיל להיעלם כמעט לחלוטין. אני עדיין צורך פה ושם מוצרי חלב כי כרגע זה מה שיש לי מבחינה תזונתית. אז אני לא יכול להפסיק לגמרי כדי להגיד בצורה חד משמעית.

הימור שלי זה, הורמונים מסויימים במוצרי חלב וכו'. אני מכיר טוב את הטענה שהורמונים לא עוברים ממזון וזה מושמד בעיכול, כולל המחקרים. אבל תיאוריה ופרקטיקה oh well...

בהקשר שלי לפחות, אני בטוח ב90% בערך שזה קשור לתזונה ובאופן יותר ספציפי למוצרי חלב.

ראיתי עוד עדויות ברשת שזה קשור לעניין, אשמח לשמוע אם גם אתם נתקלתם באופן אישי בתופעה, או בגורמים כאלה ואחרים (כמו שאני אומר על תזונה ומוצרי חלב) שמשפיעים על החזה - באופן בר השפעה, כלומר משהו שעושים או גורם סביבתי שגורם לתופעה.

לחסוך בבקשה תגובות כמו "זה רק גנטיקה", "זה הורמונים שמשתנים לך בגוף מאלף סיבות" ותגובות כמו "לא אין מצב שתזונה גורמת לזה". אני שם לב לתופעה הזאת כבר שנים רבות ושללתי את העניין שזה קשור לגיל ההתבגרות. אני לא אומר שתזונה היא הגורם לזה בהכרח אבל מחפש תגובות שנותנות הסברים אחרים. (דברים כדוגמת פלסטיק, חרדה וכו').

מעדיף אנשים שמדברים מניסיון אישי.

**כל מה שכתבתי פה נכון לגבי עצמי. נניח ועניין ההשפעה של מוצרי החלב הוא נכון (והוא לא בטוח נכון) יכול להיות שיש אנשים שיצרכו מוצרי חלב וזה ישפיע עליהם, לעומת אנשים אחרים שלא ישפיע עליהם בכלל.

נערך לאחרונה:
אז אתה בעצם מבקש רק לא תגובות שאשכרה קשורות לבעיה שלך?
מוצרי חלב לא מקושרים לבעיות הורמונליות, ובטח שלא ההורמונים בחלב.
אם יש לך בעיה והיא כן מתקשרת לתזונה (למרות שבלי קשר למוצרי חלב, גם זה קצת הזוי), אתה צריך לבדוק למה.
גם ג'ינקומסטיה לא באה והולכת, אתה צריך לבדוק מה יש לך

• פותח/ת השרשור
אם יש לך בעיה והיא כן מתקשרת לתזונה (למרות שבלי קשר למוצרי חלב, גם זה קצת הזוי), אתה צריך לבדוק למה.
זה לא משהו שמפריע לי יותר מידי כי 99% מהזמן אני נמצא בתחום בין לבין, זאת סקאלה כזאת שעולה ויורדת, במקרי הקצה אני נמצא לזמן מועט מאוד. יכול להיות שזה לא באמת ג'ינו אלא משהו שנראה כמו ג'ינו.

אם אני אלך לרופא הוא יגיד שהכל בסדר והוא לא ידע לאבחן את הבעיה אין טעם

אני גם לא ממש מחפש פיתרון לבעיה כי אני לא חושב שיש לי בעיה כלשהי, סתם מעניין אותי הדבר הזה
אגב כל העניין הזה של ילדים שמתבגרים הרבה יותר מוקדם ממה שאמור להיות זה גם קשור לתזונה הורמונים וכו'

אני יודע שאתה חולק גם על זה, אבל לדעתי התופעה הזאת ושלי קשורות בצורה מסויימת

הימור שלי זה, הורמונים מסויימים במוצרי חלב וכו'. אני מכיר טוב את הטענה שהורמונים לא עוברים ממזון וזה מושמד בעיכול, כולל המחקרים. אבל תיאוריה ופרקטיקה oh well...
מעניין מה שאתה אומר על הורמונים שעוברים מחלב לגוף.
יש לך גם מתכון טוב לעוגיות טסטוסטרון? אני מחפש קצת לפתח גוף בדרך טבעית (ממזון בלבד ובלי אפקות ניפוח).

ממליץ לך לקרוא את המאמר של מייק ביקוב בנושא:
האם צריכת מוצרי חלב בריאה לגוף האדם? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף

• פותח/ת השרשור
מעניין מה שאתה אומר על הורמונים שעוברים מחלב לגוף.
יש לך גם מתכון טוב לעוגיות טסטוסטרון? אני מחפש קצת לפתח גוף בדרך טבעית (ממזון בלבד ובלי אפקות ניפוח).

ממליץ לך לקרוא את המאמר של מייק ביקוב בנושא:
האם צריכת מוצרי חלב בריאה לגוף האדם? - קילוגרם - כושר, תזונה ופיתוח הגוף
באמת שאני לא מבין למה אתה מגיב, בבקשה אל תגיב יותר. תאמין לי את המאמר הזה, עוד מאמרים רבים וגם מחקרים אני מכיר. לא אומר שזה בהכרח הורמונים, יכול להיות שזה משהו אחר באוכל שמשפיע על הגוף בצורה דומה לזאת של הורמונים.

• פותח/ת השרשור
תמנעו בבקשה להגיב תגובות לא קשורות, ותגובות ציניות וכאלה זה לא המקום.

באמת שאני לא מבין למה אתה מגיב, בבקשה אל תגיב יותר. תאמין לי את המאמר הזה, עוד מאמרים רבים וגם מחקרים אני מכיר. לא אומר שזה בהכרח הורמונים, יכול להיות שזה משהו אחר באוכל שמשפיע על הגוף בצורה דומה לזאת של הורמונים.
אם אתה מחפש גושפנקא אתה לא בהכרח במקום הנכון.
המחקר מראה שאין קשר בין מה שאתה חושב לתוצאה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית