הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי כבר אני מתאמן לחינם

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
בן 22 גובה 1.78 משקל 71
אני מתאמן כבר שנה התחלתי במשקל 63 לפני הקורונה 68 עכשיו 71 אני תקוע כבר שנים בגוף המגעיל ובגנטיקה המסריחה הזאת של שמן רזה
כולם חושבים שאני שחיף ואני רזה אבל מתחת לחולצה אוי ואבוי
אני לא יודע מה לעשות אמרו לי לעשות מסה -עשיתי הבטן רק גדלה ולא רואה שינוי בשרירים למרות שהחזה התפתח
אני עולה במשקלים ואני מרגיש חזק יותר אבל אני לא יכול יותר עם הבטן והמותניים האלה זה הורג אותי אני לא יכול לשים חולצה מבלי שיראו את הכרס אני לא יודע מה לעשות חיטוב או מסה? אמרו לי תעשה מסה השריר יגדל ותראה יותר טוב אבל לא זה נשאר אותו דבר
בבקשה מישהו פיתרון

קבצים מצורפים

• D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    KB 79.7 · צפיות: 659
  • 22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    KB 70.4 · צפיות: 442
  • פותח/ת השרשור
כנראה התזונה שלך לא משהו או האימונים לא משהו, הימור שלי שניהם לא משהו
אוקיי אני יכול לשנות את זה אבל מה לעשות? מסה או חיטוב? לאכול יותר או לאכול פחות? אני אוכל ים חלבון
ויכול להיות שזה הגורל שלי להיתקע בגוף המגעיל הזה?

אוקיי אני יכול לשנות את זה אבל מה לעשות? מסה או חיטוב? לאכול יותר או לאכול פחות? אני אוכל ים חלבון
שלח את התפריט שלך ואת תוכנית האימונים שלך

אתה צריך מסה בוודאות, אבל מה שצריך ומה שרוצים זה משהו אחר. אתה אומר שמפריע לך הכרס, אני לא יכול להחליט במקומך.

בוא ננסה לרגע לפנות קודם לאלוהי הגנטיקה וההיגיון לפני אלוהי הגורל.

באיזו תוכנית אתה מתאמן? מה המשקלי עבודה?
מה הפלוס הקלורי שהיית בו? איך נראה התפריט שלך?

אין כזה דבר להיתקע בגוף מגעיל מתוך גורל,
יש להתייאש ולהשליך את זה על דברים לא קשורים.
קח את עצמך בידיים אתה צעיר ויש לך ולגוף שלך עוד הרבה להתפתח.

• פותח/ת השרשור
האמת שתפריט אין לי ותכנית אני עושה AB
בוא ננסה לרגע לפנות קודם לאלוהי הגנטיקה וההיגיון לפני אלוהי הגורל.

באיזו תוכנית אתה מתאמן? מה המשקלי עבודה?
מה הפלוס הקלורי שהיית בו? איך נראה התפריט שלך?

אין כזה דבר להיתקע בגוף מגעיל מתוך גורל,
יש להתייאש ולהשליך את זה על דברים לא קשורים.
קח את עצמך בידיים אתה צעיר ויש לך ולגוף שלך עוד הרבה להתפתח.
תודה רבה על התשובה הרגעת אותי
אני עושה AB
בנץ-50
סקוואט -60
דדליפט-70
מה אני צריך לעשות?

אתה צריך מסה בוודאות, אבל מה שצריך ומה שרוצים זה משהו אחר. אתה אומר שמפריע לך הכרס, אני לא יכול להחליט במקומך.
היי אין לי תפריט אבל אין לי בעיה לעשות מסה כל עוד אני יודע שאני אראה משהו באופק אני אשאר עם הבטן אם צריך

להרים יותר, למתאמן של יותר משנה המשקלים שלך בהחלט מסבירים למה הגוף שלך נטול מסת שריר.

אין לך ידע בסיסי ואתה מסה בלי לחשב כלום אלא לפי העין ואלו התוצאות שלך.
תתחיל ללמוד קצת או שתלך לתזונאי / מאמן אישי.

אוקיי אבל כדי להרים יותר צריך לאכול יותר זה אומר שאני צריך מסה?

לפי המשקלים שאתה מרים ממש לא הייתי קובע דבר כזה.
ברמת העיקרון כן צריך מסה אבל ברמתך גם בחיטוב אתה יכול להרים יותר.
הבעיה שלך היא שאין בך טיפת מסת שריר, בלי להעליב אבל לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 18 ק״ג פחות מהיום והיה לי יותר מסת שריר ממך.

תלמד את הבסיס.

חסר לך הבנה בסיסית בתזונה ואימונים.
תתחיל לקרוא והרבה במקום לנסות לחפש קיצורי דרך או מושיע באינטרנט.
זה לא מסובך

• פותח/ת השרשור
לפי המשקלים שאתה מרים ממש לא הייתי קובע דבר כזה.
ברמת העיקרון כן צריך מסה אבל ברמתך גם בחיטוב אתה יכול להרים יותר.
הבעיה שלך היא שאין בך טיפת מסת שריר, בלי להעליב אבל לפני שהתחלתי להתאמן שקלתי 18 ק״ג פחות מהיום והיה לי יותר מסת שריר ממך.

תלמד את הבסיס.
הייתי אצל מאמן כושר אישי והוא אמר לי לאכול כמה שיותר ואמר שבמסה לא חייב תפריט רק לזלול וזה מה שעשיתי ועדיין אני נראה ככה ואני ממש לא נעלב אז שורה תחתונה מה אתה ממליץ לי לעשות?
נו אז אם אין לך תפריט איך אתה רוצה להתקדם לאנשהו?
אני יודע שאני צריך תפריט אבל תפריט לחיטוב או למסה? לאכול בגירעון או בפלוס קלורי?
חסר לך הבנה בסיסית בתזונה ואימונים.
תתחיל לקרוא והרבה במקום לנסות לחפש קיצורי דרך או מושיע באינטרנט.
זה לא מסובך
היי
קראתי הרבה וזה מה שהבנתי פחות או יותר אני עולה במשקל ואני מתאמן אני עולה במסת שריר ככה גם המאמן כושר הסביר לי

הייתי אצל מאמן כושר אישי והוא אמר לי לאכול כמה שיותר ואמר שבמסה לא חייב תפריט רק לזלול וזה מה שעשיתי ועדיין אני נראה ככה ואני ממש לא נעלב אז שורה תחתונה מה אתה ממליץ לי לעשות?

אני יודע שאני צריך תפריט אבל תפריט לחיטוב או למסה? לאכול בגירעון או בפלוס קלורי?
תפריט של מסה עם פלוס של 500+. ותתחיל לקרוא קצת, לא חסר חומר.

ובקשר לאימונים שלך המשקלים שלך זה לא הבעיה. בכלל אל תייחס חשיבות למשקלים אבל כן תתאמן כמו שצריך שמתאים להיפוטרפיה. ז"א הרבה נפח. גם אל תנוח יותר מידי בין חזרות.

ותעבור לFBW אין לך שום סיבה לעשות AB

• פותח/ת השרשור

ובקשר לאימונים שלך המשקלים שלך זה לא הבעיה. בכלל אל תייחס חשיבות למשקלים אבל כן תתאמן כמו שצריך שמתאים להיפוטרפיה. ז"א הרבה נפח. גם אל תנוח יותר מידי בין חזרות.

ותעבור
תודה רבה על התשובה ברגע שאני אעלה במסת שריר יותר גם אני אראה יותר נורמלי? למרות שהגנטיקה שלי זה כרס בירה?

תודה רבה על התשובה ברגע שאני אעלה במסת שריר יותר גם אני אראה יותר נורמלי? למרות שהגנטיקה שלי זה כרס בירה?
הגנטיקה שלך זה לא כרס בירה

הוכחה:

תודה רבה
אבל גם לפני הייתה לי כרס זה אומר שהייתי סקיני פאט גם לפני שהתחלתי להתאמן אבל עם העלייה במשקל גם הבטן גדלה
לא, אתה פשוט אכלת הרבה שטויות ולא התאמנת זה למה היה לך כרס "סקיני פאט"

• פותח/ת השרשור

ותעבור לFBW אין לך שום סיבה לעשות AB
בקשר לFBW למה לעשות? יהיה לי קשה לעשות סקוואט דדליפט ובנץ באותו יום לא?

• פותח/ת השרשור
לא, אתה פשוט אכלת הרבה שטויות ולא התאמנת זה למה היה לך כרס "סקיני פאט"
כן ככה הייתי פחות או יותר תמיד הייתי הולך הרבה אבל הייתי שחיף מת עם כרס בגלל שלאבא שלי יש כרס אז חשבתי שזה הגנטיקה למרות שלאף אחד מהאחים שלי אין

אל תעשה דד ליפט
למה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית