הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נמאס לי כבר אני מתאמן לחינם

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
בן 22 גובה 1.78 משקל 71
אני מתאמן כבר שנה התחלתי במשקל 63 לפני הקורונה 68 עכשיו 71 אני תקוע כבר שנים בגוף המגעיל ובגנטיקה המסריחה הזאת של שמן רזה
כולם חושבים שאני שחיף ואני רזה אבל מתחת לחולצה אוי ואבוי
אני לא יודע מה לעשות אמרו לי לעשות מסה -עשיתי הבטן רק גדלה ולא רואה שינוי בשרירים למרות שהחזה התפתח
אני עולה במשקלים ואני מרגיש חזק יותר אבל אני לא יכול יותר עם הבטן והמותניים האלה זה הורג אותי אני לא יכול לשים חולצה מבלי שיראו את הכרס אני לא יודע מה לעשות חיטוב או מסה? אמרו לי תעשה מסה השריר יגדל ותראה יותר טוב אבל לא זה נשאר אותו דבר
בבקשה מישהו פיתרון

קבצים מצורפים

• D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    KB 79.7 · צפיות: 659
  • 22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    KB 70.4 · צפיות: 442
הייתי אצל מאמן כושר אישי והוא אמר לי לאכול כמה שיותר ואמר שבמסה לא חייב תפריט רק לזלול וזה מה שעשיתי ועדיין אני נראה ככה ואני ממש לא נעלב אז שורה תחתונה מה אתה ממליץ לי לעשות?

אני יודע שאני צריך תפריט אבל תפריט לחיטוב או למסה? לאכול בגירעון או בפלוס קלורי?

היי
קראתי הרבה וזה מה שהבנתי פחות או יותר אני עולה במשקל ואני מתאמן אני עולה במסת שריר ככה גם המאמן כושר הסביר לי

לא, אתה צריך לדעת יותר לעומק לדעת מה אתה עושה בשביל להתקדם

סקוואט, מתח, בנץ' פרס, מקבילים, איזה כפיפות או משהו ליד קדמית, איזה תרגיל כלשהו עם משקולות לכתפיים(אפשר לוותר אפילו), תרגיל לבטן כמו כפיפות בטן או משהו יותר משודרג וזהו... לא כזה ביג דיל.

הכל בסטים של 3X12 דקה וחצי מנוחה בין סט לסט.

תוסיף לזה תפריט נורמאלי שאתה בונה ולא "לזלול"...

וזהו שיהיה בהצלחה
כן ככה הייתי פחות או יותר תמיד הייתי הולך הרבה אבל הייתי שחיף מת עם כרס בגלל שלאבא שלי יש כרס אז חשבתי שזה הגנטיקה למרות שלאף אחד מהאחים שלי אין

למה?
כי מה זה נותן לך?

אתה רוצה שרירים או להיות ליפטר

• פותח/ת השרשור
סקוואט, מתח, בנץ' פרס, מקבילים, איזה כפיפות או משהו ליד קדמית, איזה תרגיל כלשהו עם משקולות לכתפיים(אפשר לוותר אפילו), תרגיל לבטן כמו כפיפות בטן או משהו יותר משודרג וזהו... לא כזה ביג דיל.

הכל בסטים של 3X12 דקה וחצי מנוחה בין סט לסט.

תוסיף לזה תפריט נורמאלי שאתה בונה ולא "לזלול"...

וזהו שיהיה בהצלחה
תודה רבה לך אז לעבור לFBW?

כי מה זה נותן לך?

אתה רוצה שרירים או להיות ליפטר
אממ לא יודע אמרו שזה התרגיל הכי טוב לגב...

אוקיי נראה איך אני אוכל חחח כי אני לא אוכל בשר
ותגיד שאלה אחרונה אני יודע ששיגעתי אותך סליחה
לעשות היפוטרפיה?
עוד הסבר ללמה אתה נראה ככה

עכשיו בגלל שאתה טבעוני זה נהיה יותר מסובך בהרבה כי אתה צריך להשיג חלבון מלא והספירה יותר מסובכת.
אני לא מתכוון לעבור איתך על תזונה של טבעוני אבל תקרא על זה ואחרי שאתה בונה תפריט תפתח פה שרשור להתייעצות.

בקשר לשאלה שלך מה הכוונה "לעשות היפוטרפיה" למה אתה מתכוון?

• פותח/ת השרשור
עוד הסבר ללמה אתה נראה ככה

עכשיו בגלל שאתה טבעוני זה נהיה יותר מסובך בהרבה כי אתה צריך להשיג חלבון מלא והספירה יותר מסובכת.
אני לא מתכוון לעבור איתך על תזונה של טבעוני אבל תקרא על זה ואחרי שאתה בונה תפריט תפתח פה שרשור להתייעצות.

בקשר לשאלה שלך מה הכוונה "לעשות היפוטרפיה" למה אתה מתכוון?
לא לא אני לא טבעוני אני רק בשר לא אוכל
חלב שותה ואוכל דגים והכל נטו בשר
והבחור למעלה אמר לי לעשות היפרטרופיה כאילו תכנית לעלות במסת שריר

לא לא אני לא טבעוני אני רק בשר לא אוכל
חלב שותה ואוכל דגים והכל נטו בשר
והבחור למעלה אמר לי לעשות היפרטרופיה כאילו תכנית לעלות במסת שריר
שאתה אומר "אני אעשה היפוטרפיה" אתה יודע למה אתה מתכוון? יש לך משהו קונקרטי בראש?

חזה עוף אתה אוכל? אם לא אז תבסס את רוב התזונה שלך על דגים (סלמון,טונה) ומוצרי חלב עשירים בחלבון (יש היום הרבה מוצרים בשוק מועשרים בחלבון, ובגביע גבינה למשל שדי קל להוריד זה כבר 20 גרם חלבון)

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר "אני אעשה היפוטרפיה" אתה יודע למה אתה מתכוון? יש לך משהו קונקרטי בראש?

חזה עוף אתה אוכל? אם לא אז תבסס את רוב התזונה שלך על דגים (סלמון,טונה) ומוצרי חלב עשירים בחלבון (יש היום הרבה מוצרים בשוק מועשרים בחלבון, ובגביע גבינה למשל שדי קל להוריד זה כבר 20 גרם חלבון)
לא,חזה עוף אני לא אוכל ותגיד למשל חלב פרו או מעדני חלבון הם טובים ?
ולגבי ההיפרטרופיה הבנתי שזה להרים 85% מהמשל המירבי עם הרבה חזרות אבל לא הספקתי לקרוא הרבה

לא,חזה עוף אני לא אוכל ותגיד למשל חלב פרו או מעדני חלבון הם טובים ?
ולגבי ההיפרטרופיה הבנתי שזה להרים 85% מהמשל המירבי עם הרבה חזרות אבל לא הספקתי לקרוא הרבה
התוכנית שהבאתי לך זה היפוטרפיה.... מעבר לזה תקרא.
לא אומר לך בקטע רע, זה נראה שאתה מחפש שהכל יעשו בשבילך והתוצאות יבואו לבד, וזה לא עובד ככה. לצערי אני לא רואה אותך מתמיד בתפריט או באימונים.

• פותח/ת השרשור
התוכנית שהבאתי לך זה היפוטרפיה.... מעבר לזה תקרא.
לא אומר לך בקטע רע, זה נראה שאתה מחפש שהכל יעשו בשבילך והתוצאות יבואו לבד, וזה לא עובד ככה.
לא לא לא מה פתאום אני אקרא כל הלילה אני לא מבקש שיעשו בשבילי כלום רק רציתי לשאול אם זה הכיוון...
אז פשוט לעשות FBW וזה הכל לקחת מהלינקייה נכון? וחגבי המשקאות חלבון כדאי לרכוש?

לא לא לא מה פתאום אני אקרא כל הלילה אני לא מבקש שיעשו בשבילי כלום רק רציתי לשאול אם זה הכיוון...
אז פשוט לעשות FBW וזה הכל לקחת מהלינקייה נכון? וחגבי המשקאות חלבון כדאי לרכוש?
תקרא על תזונה ובניית תפריט

בקשר לFBW שבלינקייה, לא הייתי עושה פרס ברמה שלך, ואת התרגיל שם ליד אחורית הייתי מחליף למקבילים. השאר שם נראה סבבה. למרות שהייתי מוסיף יותר נפח כדי שבמידה ותכשל לא תגיע לסטים שהם 3 חזרות

• פותח/ת השרשור
תקרא על תזונה ובניית תפריט

בקשר לFBW שבלינקייה, לא הייתי עושה פרס ברמה שלך, ואת התרגיל שם ליד אחורית הייתי מחליף למקבילים. השאר שם נראה סבבה. למרות שהייתי מוסיף יותר נפח כדי שבמידה ותכשל לא תגיע לסטים שהם 3 חזרות
אוקיי תודה רבה רבה לך על הכל וסליחה על החפירה

ידידי תקשיב רגע.
הגנטיקה לא דפקה אותך, ואתה לא סקיני פאט ואתה לא כלום ממה שאתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה.
אם תשאל בפורום אתה תקבל הרבה כיוונים והרבה תשובות(שרובם נכונים דרך אגב, מה שבטוח יותר נכונים מהדרך שלך) אבל במצב שלך, הייתי הולך על מאמן כושר פרטי אפילו דרך הפורום הזה יש תזונאים ומאמנים ברמה גבוהה מאוד. זה מה שהכי נכון בשבילך, כי פשוט אין לך טיפת מושג לא באימונים ולא בתזונה, אז חבל על הזמן שלך, קח לך מאמן טוב שלא אומר לך תזלול בלי הפסקה ותרוץ איתו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית