הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

נמאס לי כבר אני מתאמן לחינם

בן בן דוד

משתמש מתחיל
57
0
נק' מוניטין:
0
57
0
שלום
בן 22 גובה 1.78 משקל 71
אני מתאמן כבר שנה התחלתי במשקל 63 לפני הקורונה 68 עכשיו 71 אני תקוע כבר שנים בגוף המגעיל ובגנטיקה המסריחה הזאת של שמן רזה
כולם חושבים שאני שחיף ואני רזה אבל מתחת לחולצה אוי ואבוי
אני לא יודע מה לעשות אמרו לי לעשות מסה -עשיתי הבטן רק גדלה ולא רואה שינוי בשרירים למרות שהחזה התפתח
אני עולה במשקלים ואני מרגיש חזק יותר אבל אני לא יכול יותר עם הבטן והמותניים האלה זה הורג אותי אני לא יכול לשים חולצה מבלי שיראו את הכרס אני לא יודע מה לעשות חיטוב או מסה? אמרו לי תעשה מסה השריר יגדל ותראה יותר טוב אבל לא זה נשאר אותו דבר
בבקשה מישהו פיתרון

קבצים מצורפים

• D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    D7B7228A-8B54-462E-A945-84B3078F039E.jpeg
    KB 79.7 · צפיות: 659
  • 22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    22AD9169-8718-49ED-905F-BDDEB823DAC8.jpeg
    KB 70.4 · צפיות: 442
אני מתאמן 1.8 שנים קורא כל יום ולומד אתה מחפש להיות טייס מהרגע שראית מטוס וזה לא עובד ככה.
אתה שואל שאלות כלליות שהתשובות מחולקות למיליון סעיפים ומצפה שיסבירו לך הכל תקשיב תתחיל לקרוא לפחות שבוע רצוף כל יום שעה מה שלא תבין תחזור לשאול

• פותח/ת השרשור
אני מתאמן 1.8 שנים קורא כל יום ולומד אתה מחפש להיות טייס מהרגע שראית מטוס וזה לא עובד ככה.
אתה שואל שאלות כלליות שהתשובות מחולקות למיליון סעיפים ומצפה שיסבירו לך הכל תקשיב תתחיל לקרוא לפחות שבוע רצוף כל יום שעה מה שלא תבין תחזור לשאול
אני התחלתי לקרוא אבל לקרןא על עלייה במסת שריר? זה מה שאני צריך לעשות?
ידידי תקשיב רגע.
הגנטיקה לא דפקה אותך, ואתה לא סקיני פאט ואתה לא כלום ממה שאתה מנסה לשכנע את עצמך שאתה.
אם תשאל בפורום אתה תקבל הרבה כיוונים והרבה תשובות(שרובם נכונים דרך אגב, מה שבטוח יותר נכונים מהדרך שלך) אבל במצב שלך, הייתי הולך על מאמן כושר פרטי אפילו דרך הפורום הזה יש תזונאים ומאמנים ברמה גבוהה מאוד. זה מה שהכי נכון בשבילך, כי פשוט אין לך טיפת מושג לא באימונים ולא בתזונה, אז חבל על הזמן שלך, קח לך מאמן טוב שלא אומר לך תזלול בלי הפסקה ותרוץ איתו.
היי תודה רבה על התשובה,בדקתי באתר את הBMR וRMR שלי ויצא לי שאני שורף 2054 קלוריות במנוחה אבל איך אני מחשב עם פעילות גופנית ועבודה שאני עובד?

אתה מיואש כי אין לך ידע נכון בתזונה ואימונים, לא משנה כמה חכם אתה חושב שאתה.

מציע לך לקחת מאמן רציני שייתן לך ייחס אישי תמורת 300-400 שקל בחודש שיעבור איתך תרגיל תרגיל מה לעשות ואיך מ0.
איך לאכל ולהתנהל נכון כדי למקסם תוצאות.

הידע שתצבור בשנה עם מאמן אמיתי לא כל החרטאות שיש בכל מקום זה משהו שכנראה כל חייך לא תשיג לכן לכסף אין פה משמעות.

אומר את זה מנסיון אני מאמן אנשים שחלקם התאמנו מעל 10 שנים ונראים כאילו לא דרכו מעולם במכון ופתאום אחרי חצי שנה עברו שינוי ש12-10 שנים שהם חיו במכון לא נתנו.

זה הכל ידע מההתחלה עד הסוף

היי אין לי תפריט אבל אין לי בעיה לעשות מסה כל עוד אני יודע שאני אראה משהו באופק אני אשאר עם הבטן אם צריך

להערכתי האישית אימונים של AB במשך שנה ולעמוד במשקלים כאלה עם משקל גוף כמו שלך זה מאוד נמוך.
א. נשמע שאתה לא מתאמן מספיק חזק, בתהליך progressive load היית אמור לעמוד כבר בבנץ וסקוואט במינימום 1XBodyweight.
ב. להתאמן ללא תפריט זה כמו לשחק כדורגל במגרש בלי נעליים, לא שזה לא אפשרי זה לא פרקטי.

עצות אישיות:
תבנה תפריט מסודר עם חישובים של קלוריות, חלבון, פחמימה.
תקנה משקל מטבח לשקול ארוחות ולא על פי העין.
תכוון למשקלים מקסימליים של 12 חזרות בתרגילים מורכבים, ניתן גם ל-8, הצלחת לסיים? תעלה משקל על המוט.
טיפ נוסף יוטיוב, גף קווליר וגף ניפארד מסבירים בצורה יפה איך לבצע תרגילים מורכבים.

המון בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
להערכתי האישית אימונים של AB במשך שנה ולעמוד במשקלים כאלה עם משקל גוף כמו שלך זה מאוד נמוך.
א. נשמע שאתה לא מתאמן מספיק חזק, בתהליך progressive load היית אמור לעמוד כבר בבנץ וסקוואט במינימום 1XBodyweight.
ב. להתאמן ללא תפריט זה כמו לשחק כדורגל במגרש בלי נעליים, לא שזה לא אפשרי זה לא פרקטי.

עצות אישיות:
תבנה תפריט מסודר עם חישובים של קלוריות, חלבון, פחמימה.
תקנה משקל מטבח לשקול ארוחות ולא על פי העין.
תכוון למשקלים מקסימליים של 12 חזרות בתרגילים מורכבים, ניתן גם ל-8, הצלחת לסיים? תעלה משקל על המוט.
טיפ נוסף יוטיוב, גף קווליר וגף ניפארד מסבירים בצורה יפה איך לבצע תרגילים מורכבים.

המון בהצלחה.
תודה רבה רבה על התשובה המפורטת
אני אעשה את כל זה
שאלב ראשונה לא משנה כמה שומן יצא לי בתפריט?
שאלה שניה אני פשוט צריך לאכול יותר ולהתאמן יותר חזק והגוף שלי ישתנה? אני פשוט צריך מסה?
סקוואט, מתח, בנץ' פרס, מקבילים, איזה כפיפות או משהו ליד קדמית, איזה תרגיל כלשהו עם משקולות לכתפיים(אפשר לוותר אפילו), תרגיל לבטן כמו כפיפות בטן או משהו יותר משודרג וזהו... לא כזה ביג דיל.

הכל בסטים של 3X12 דקה וחצי מנוחה בין סט לסט.

תוסיף לזה תפריט נורמאלי שאתה בונה ולא "לזלול"...

וזהו שיהיה בהצלחה

כי מה זה נותן לך?

אתה רוצה שרירים או להיות ליפטר
היי איך התפריט הזה נראה לך ?

קבצים מצורפים

• 9F6258B9-2F11-465F-AFA9-CF3652C93F56.jpeg
    9F6258B9-2F11-465F-AFA9-CF3652C93F56.jpeg
    KB 70.5 · צפיות: 60
אני אעשה את כל זה
שאלה שניה אני פשוט צריך לאכול יותר ולהתאמן יותר חזק והגוף שלי ישתנה? אני פשוט צריך מסה?

אני סופר 100 חלבון במקרה הטוב.

לא נראה לי התפריט למרות שמבחינת הערכים הוא כביכול סבבה, אני לא חושב שהוא מדוייק או שאתה תקבל אתה הערכים שאתה צריך ממנו.

וחלבון תעלה לפי 3 כמו שאמרתי לך

• פותח/ת השרשור
אני סופר 100 חלבון במקרה הטוב.

לא נראה לי התפריט למרות שמבחינת הערכים הוא כביכול סבבה, אני לא חושב שהוא מדוייק או שאתה תקבל אתה הערכים שאתה צריך ממנו.

וחלבון תעלה לפי 3 כמו שאמרתי לך
שכחתי להוסיף שבשייק חלבון אני מוסיף כף חמאת בוטנים ו5 כפות שיבולת שועל אם אלו באמת הערכים זה נראה בסדר?

שכחתי להוסיף שבשייק חלבון אני מוסיף כף חמאת בוטנים ו5 כפות שיבולת שועל אם אלו באמת הערכים זה נראה בסדר?
שוב , מבחינת הערכים הסופיים שלו הוא נראה סבבה אני פשוט לא חושב שאלה הערכים ויותר מידי חלבון לא מלא לכן תעלה לפי 3

איך בנית את התפריט?

דרך Dictionary food וגם טעיתי רשמתי שתי כוסות שכחתי להוסיף חלב
סבבה הוא יחסית מדוייק, רק כל "הכוסות." או המידות האלה שאתה לא יכול לבדוק בדיוק תשתמש בגרמים ובמה שרשום על האריזה של המוצר. כנ"ל ללחם אל תספור פרוסות אלא גרמים לפי מה שרשום על האריזה.

תשתמש במשקל למזון

• פותח/ת השרשור
סבבה הוא יחסית מדוייק, רק כל "הכוסות." או המידות האלה שאתה לא יכול לבדוק בדיוק תשתמש בגרמים ובמה שרשום על האריזה של המוצר. כנ"ל ללחם אל תספור פרוסות אלא גרמים לפי מה שרשום על האריזה.

תשתמש במשקל למזון
אה אוקיי חייב ממש מדויק? כי רשום שזה בסדר פחות או יותר שזה לא יהיה בדיוק
ותגיד ביום שישי בערב למשל אני יכול לאכול משהו אחר כמו דג וכאלה? אין לי ממש איך לספור קלוריות בדג עם רוטב וחלה

אה אוקיי חייב ממש מדויק? כי רשום שזה בסדר פחות או יותר שזה לא יהיה בדיוק
ותגיד ביום שישי בערב למשל אני יכול לאכול משהו אחר כמו דג וכאלה? אין לי ממש איך לספור קלוריות בדג עם רוטב וחלה
זה לא חייב להיות סופר מדוייק הבעיה שאנשים מתחילים כמוך עושים טעויות גדולות בחישובים ולא מבינים איפה הבעיה

בקשר לדג והחלה תחשב את זה כ500 קלוריות ו30 גרם חלבון

כלל אצבע, בחישובים גסים במסה תמיד תוריד את הקלוריות למטה ואת החלבון למטה ככה שאם אתה טועה זה לא נורא

• פותח/ת השרשור
זה לא חייב להיות סופר מדוייק הבעיה שאנשים מתחילים כמוך עושים טעויות גדולות בחישובים ולא מבינים איפה הבעיה

אוקיי אנסה להיות כמה שיותר מדוייק ואקח את מה שאמרת לצומת ליבי תודה רבה על הכל!!

כלל אצבע, בחישובים גסים במסה תמיד תוריד את הקלוריות למטה ואת החלבון למטה ככה שאם אתה טועה זה לא נורא
סורי אחי על ההפרעה שוב,שאלה אחת אחרונה-דיברתי עם מאמן כןשר והוא רוצה 200 שקל על תפריט ו200 שקל על תכנית אימונים השאלה עכשיו שעשיתי תפריט ואני אתמיד בו עדיין כדאי לנסוע אליו ולתת לו 400 שקל?

אוקיי אנסה להיות כמה שיותר מדוייק ואקח את מה שאמרת לצומת ליבי תודה רבה על הכל!!

סורי אחי על ההפרעה שוב,שאלה אחת אחרונה-דיברתי עם מאמן כןשר והוא רוצה 200 שקל על תפריט ו200 שקל על תכנית אימונים השאלה עכשיו שעשיתי תפריט ואני אתמיד בו עדיין כדאי לנסוע אליו ולתת לו 400 שקל?
יש לך כבר תפריט ויש לך תוכנית אימונים אז בשביל מה אתה צריך אותו?

• פותח/ת השרשור
המליצו לך על מישהו שיהיה איתך במעקב ולא מישהו שיתן לך רק תפריט ותוכנית אימונים

לקחת ממנו תפריט ותוכנית אימונים לא יתן לך כלום
אין מישהו כזה אצלנו בעיר..
אוקיי אני אתמקד באימונים ובתפריט אני אראה חודש חודשיים איך זה מתקדם.
תודה רבה רבה!

אני אעשה את כל זה

עד 30% שומן מסך ערך קלורי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית