הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בhip abductor machine בתור סקוואט אקססורי

• פותח/ת השרשור Dmk
  • פורסם בתאריך

Dmk

משתמש קבוע
1,046
628
נק' מוניטין:
1,402
1,046
628
שלום לכולם,

לאחרונה חזרתי למכון ולסקוואטים, ושמתי לב לבעיה שכנראה הייתה קיימת עוד לפני כן אבל רק עכשיו התגלתה בפניי - ברגל שמאל הירך נפתחת בקלות הרבה יותר מאשר ברגל ימין.

זה גורם לכאבים אלא אם אני ממש מתאמץ לפתוח ברגל ימין, ואני מאמין שלא היה מזיק אם הייתי יכול לעבוד יותר על פתיחת הירכיים בעת הסקוואט באופן כללי (לשפר גם את הצד השני ולא רק את חוסר האיזון).

בנוסף לעבודה על מוביליטי בירך חשבתי על אימוץ מכונת ההיפ אבדאקשן בתור אקססורי לסקוואט, כי אני מאמין שהתופעה יכולה להיגרם כתוצאה מחולשה בגלוטס, וחיזוק שלהם יוכל לתרום לתהליך.

כמובן שאפשר לנסות ופשוט לראות אם זה עוזר, אבל אם למישהו כאן יש ניסיון עם התופעה באופן כללי, ובשימוש התרגיל הזה לצורך שיפור באופן ספציפי, אשמח לשמוע את דעתו.
וגם מי שלא - יעזור אם תגידו מה אתם חושבים.

קורה לי גם בירך ימין, אני משקיע יותר במתיחות דינמיות ברגל שמאל ומתחמם טיפה במכונה למקרבים ומרחיקים.
אבל בסופו של דבר צריך פשוט להקפיד לדחוף בשתי הרגליים חזק.

• פותח/ת השרשור
קורה לי גם בירך ימין, אני משקיע יותר במתיחות דינמיות ברגל שמאל ומתחמם טיפה במכונה למקרבים ומרחיקים.
אבל בסופו של דבר צריך פשוט להקפיד לדחוף בשתי הרגליים חזק.

כמובן, המאמץ הוא פשוט הרבה יותר חזק ברגל ימין, ואני חושב שבכללי גדול יחסית ולא בא בטבעיות. ככה שחשבתי שאולי זה יוכל לעזור

כמובן, המאמץ הוא פשוט הרבה יותר חזק ברגל ימין, ואני חושב שבכללי גדול יחסית ולא בא בטבעיות. ככה שחשבתי שאולי זה יוכל לעזור
אני מניח שזה עוזר ברמה מסוימת, אבל מהניסיון שלי עצם המודעות לבעיה עוזר לי הרבה יותר וכבר אין כאבים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית